Şimdi Ara

Daikin Emura mi Shira Plus mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,


    Su anda Daikin Ururu Sarara kullaniyorum ve hic memnun degilim. Üstelik 24 bin lira para verdim. Temiz hava ve nemlendirme modlarında cok gurultu yapıyor, ayni odada durmak imkansız. Bu modları icin almistim ama bu özellikleri kullanamayınca normal bi klimadan farki kalmıyor. Servis bir çözüm bulamadı bu yüzden iade edeceğim. Zaten servisin klimadan anladigida yok, montajdan sonra ilk kurulumunu bile onlar bilmediği icin ben internetten 5dk bakip öğrenerek kendim yaptım.


    Onun yerine Emura veya Shira Plus almayı düşünüyorum. Ikiside ayni fiyat ama hangisini seçeceğime karar veremedim. 12.000 BTU'luk alacağım. Benim icin en onemli özellik sessiz olması ve en sessiz modda bile 15m2 odayı Antalya'nin sicaklarinda rahatlıkla sogutabilmesi. Isitma icin kullanmayacağım, sadece soğutma.


    Sizce hangisini almalıyım? Baska bir marka öneriniz varsa onada acigim. Fiyatı hic onemli degil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Nisan 2021; 10:47:35 >



  • Merhaba. Daha hızlı paylaşım döngüsü oluşması adına tavsiye mesajlarını ana konuda toplamaktayız.


    Bu nedenle sizi ileriki mesajlarınız için ana konuya davet ediyorum.


    https://forum.donanimhaber.com/klima-tavsiyeleri-ana-konu--3306812-2420#148707795


    Öncelikle çok geçmiş olsun. Daikin'in en üst serisi olup süper segment bir cihazdır. Ama bu sorun yaşanınca bunların deyim yerindeyse bir büyüsü kalmıyor. Talihsiz bir gelişme olmuş.


    Emura'nın üstünlüğü tasarım yönüyle söz konusu. Verim açısından Shira Plus daha üstün. Şimdi Shira Plus'ın güncel versiyonu çıktı,onu tavsiye ederim.


    Yani Shira Plus verim açısından daha üstün. Emura tasarım açısından daha üstün.


    Ses bakımından ise aralarında çok az miktarda fark mevcut. Bunun pratikte hissedilir olması çok çok zor. Bu nedenle ses açısından aralarında tercihi etkileyecek bir fark yok.


    Verim odaklı bir tercih olacaksa Shira Plus tercih edilmelidir.


    Bütçe açısından sınırınız yoksa alternatif olarak


    Panasonic Heatcharge


    Mitsubishi Electric Legendera


    Mitsubishi Heavy ZSX-W Diamond


    General Nocria X


    Marka ve modellerine bakmanızı tavsiye ederim.


    Panasonic Heatcharge serisi ısı geri kazanımlı bir klima serisidir. Esas marifeti ısıtmada görülür ancak soğutma verimi de gayet yüksek,kompresörü gayet güçlü olduğu için ve bütçe sınırı olmadığı için Süper Segment'e bir örnek olarak ismini verebiliriz.


    Saygılarımla...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E702136AE

    Bu mesaj silindi.

    Sayın arkadaşım,URURU SARARA için çağrı merkeziyle görüşmediyseniz(tahmin ederim görüşmüşsünüzdür) arayıp sorunnuzu anlatın lütfen eğer normal olmayan bir şey varsa mutlaka düzelteceklerdir çünkü URURU SARARA Daikin'in prestij ürünüdür,eğer yardım isterseniz seve seve ilgilenir gerekli yerler ile iletişime geçebilirim,bana DM'den yazabilisiniz,ayrıca;Shira+ FTXM**R yeni model ek özellik ile geliyor inceleyin lütfen görsellik dışında Shira+ 'ın Emura'ya göre farkları Flash streamer plazma,standart Wifi,boost hızlı ısıtma,sayılarımla.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E702136AE

    Bu mesaj silindi.

    Rica ederim.


    Saygılarımla...

  • Ben kendim almadan ama sessizlik takıntısı olanlar Gree marka klimadan memnun. 15m2 oda küçük oldugundan ses her türlü yayılacaktır amaç rahatsız etmemesi tabiki.

    Ben Airfel 12btu kullanıyorum biraz ses olmakla birlikte uzakta olduğumdan hiç rahatsız etmiyor

  • Merhaba 8 senedir daikin ururu sarara ftxr 42 kullanıyorum ,maalesef temiz hava doğal olarak sesli çalışıyor ama nemlendirme bendeki modelde ses yok ve ben çok memnumun klimadan çok ekonomik , ben özelikle yaza geçiş ısıtma ve yazın 24 saat faal soğutmada kullanıyorum 85 m2 kare dairede sorunsuz soğutuyor aylık maliyeti 50 lira civarında böyle bir ekonomik klima zor bulunur ,ben de sorun yaşadım montajda daikın servisi bi haberdi bu modelden zaten bakımcı olduğum için montajını kendim yaptım ve onları da sadece sistemi vakumlama ve garantiyi başlatmak için çağırdım , çalıştım iş yerinden bildiğim için nasıl çalıştıklarını , o günden beri sorunsuz çalışıyor , çok klima markaları ile işim oldu Ururu Sarara yı tek geçerim sessizlik konusunda temiz hava hariç , iyi düşünün ve alacağınız marka ve modeli ince ince araştırın derim ,klima uzun vadeli bir yatırımdır o yüzden değiştirecekseniz ince eleyin derim seçenekleri.kolay gelsin





  • daikin

  • aganta7 A kullanıcısına yanıt

    Merhaba FTXM**R VE FTXM**N arasındaki fark nedir? Tesadüfen sizin mesajızı gördüm ek özellik ne acaba ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.