Şimdi Ara

Dahua ip kamera ağ barındırıcısı bulunamıyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dahua ip kayıt cihazım var.

    5 adet kameradan 4'ü retro marka f/p cihazlar kolay kolay sorun yaşamıyorum genelde switch'in oradan kablolar boşluyor vs. Düzeltince sorun gidiyor hemen buda nadir oluyor.

    Ama en önemli yerde dahua ip kamera kullanıyorum kaliteli bir görüntü almak istiyorum. Kamera kafasına göre belli bir süresi vs. yok bazen bir ay bazen bir gün sonra kayıt cihazında ağ barındırıcısı bulunamıyor hatası veriyor ve çalışmıyor.

    Switch'de aktif olarak çalışıyor LED yanıyor. Ayrıca kayıt cihazına reset atınca sorun çözülmüyor.

    Fakat Modem, Switch, Kamera güç kaynaklarının bulunduğu üçlü prizin tuşundan açıp kapatınca sorun çözülüyor bu sorunun kaynağı nedir ?

    Ne yapmam gerekiyor ?




  • Up
  • Up
  • Üç kameralı markasız kayıt cihazım var. Aynı sorunu ucuz bir kamerayla yaşadım, yerine HILOOK IPC-B120 aldım sorun devam ediyor sanırım sorun kabloda.


    Sorunu gidermek için boş zamanımda kablo uçlarını yeniden çakmayı deneyeceğim, olmadı kabloyu değişirim.

  • orhan kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim hocam iş yerinde bi tadilat yapılacak ve aliexpress'ten 8mp ip kamera da alacağım ek olarak
    Tadilattan sonra bütün kablolama sistemini switch falan değiştireceğim o zaman tadilata kadar bekleyeceğim sorun devam ederse o zaman araştırmaya devam
  • iCrush kullanıcısına yanıt

    Rica ederim

  • Kamera direk nvr cihazına mi yoksa Switch e mi giriyor? SSwitchten besliyorsaniz Dahua ip kameranın ipsini sabit yapıp not alın. Aynı ağdaki pcden web tarayacisinidan görüntüyü izleyin.

    Nvr da sorun yaşadığınizda hemen pcden tarayıcıdan izlemeye çalışın. Eğer izleyebilirsneiz. Kameranızda sorun yoktur. Nvr ile haberleşmesinde sorun vardır. Farklı marka kamera ve cihaz olunca yapabiliyor.

    Eğer o sırada tarayıcıdan da izleyemiyorsaniz kamera da sorun olabilir firmware guncellemesi varsa, guncellemeyi deneyebilirsiniz. (aldiginiz yere güncelleme olup olmadığını sorabilirsiniz). Ya da kamerayı sokup hazır patch kablolarla direk Switch e bağlayıp birsüre Switchin yanında test ederek kablo sağlam olup olmadığını test edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.