Şimdi Ara

Dağ Bisikletine Dış Lastik Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bisiklet işinde yeniyim Salcano NG650 26 MD kullanıyorum. 26x2.10 lastikler var haliyle de beni çok yoruyor yolda kullanırken. Sürüşümü kolaylaştırmak için önerebileceğiniz dış lastik var mıdır acaba veya izleyebileceğim farklı bir yol? Toplam 100-120 lira kadar bütçem var ve dış lastik için şunu buldum bu işe yarar mı önerir misiniz?
    https://www.dogabisiklet.com/26X175-44-559-COUNTRY-ROCK-NOIR-SIYAH,PR-2031.html







  • O lastiği de alabilirsin ama ben sana daha ekonomik bir ürün söyleyeceğim. Decathlon'da satılan Vittoria Randenour lastiği adeti 44,9 TL. Kendim kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktape

    O lastiği de alabilirsin ama ben sana daha ekonomik bir ürün söyleyeceğim. Decathlon'da satılan Vittoria Randenour lastiği adeti 44,9 TL. Kendim kullanıyorum. Tavsiye ederim.


    Tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim. Peki ben 1.75 veya 1.50 lik dış lastik aldığım zaman iç lastiğimi de onlara göre almalıyım dimi?
  • cgtycngl kullanıcısına yanıt
    1,75'likte çok fark olmuyor. Mtb iç lastiğini 1,75-2,1 kullanabilirsin ama 1,50 alacaksan evet iç lastiğini de değiştirmelisin.
  • Peki teşekkür ederim :)

    @noktape
  • lastiğin seni çok yoruyorsa muhtemelen az hava basıyorsundur.
  • cgtycngl kullanıcısına yanıt
    ben mtb de bunu kullanıyorum kesinlikle öneririm
    http://www.cinarbisiklet.com/26-X-175-OVERDRIVE-MAXXPROTECT-60-TPI,PR-241.html
    10 lira verip üstüne kevlar modeli de alabiliyorsun onlarda ayrıca reflektör var.
    Maxxprotect ise patlamaya dirençli.
     Dağ Bisikletine Dış Lastik Önerisi
     Dağ Bisikletine Dış Lastik Önerisi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktape

    O lastiği de alabilirsin ama ben sana daha ekonomik bir ürün söyleyeceğim. Decathlon'da satılan Vittoria Randenour lastiği adeti 44,9 TL. Kendim kullanıyorum. Tavsiye ederim.

    vatandaşın önerdiği lastik tam bisikletine göre. iç lastik değişimi de yapmana gerek kalmaz. ayrıca lastik de kaliteli.
  • LAstikler konusunda genel bilgi: www.bisikletliyizbiz.com
  • Bisikleti arazide kullanıyorsanız Continental RaceKing fiyat performans kralıdır. Yurtdışı sitelerinde olumsuz yoruma rastlamadım.

    Asfaltta kullanıyorsanız Schwalbe Marathon öneririm.
  • cgtycngl kullanıcısına yanıt
    BİSİKLETCİLERDE TANESİNİ 20 TL YE TÜRK MALI LASTİK BULABİLİRSİN (DAĞ LASTİĞİ)
  • https://www.hepsiburada.com/continental-race-king-performans-27-5x2-20-dis-lastik-p-HBV00000FNIS1?magaza=hedef bisiklet

    Arkadaşlar bu teker iş görürmü fiyatta uygunmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Bu lastik hafif arazi koşullarına uygun güzel bir lastik. Continental lastikler kalitelidir. Fiyatı da iyiymiş gerçekten. İhtiyacım olsaydı ben de alırdım.y

    düzeltme: verdiğiniz linkteki görsel hatalı. lastiğin görüntüsü aşağıda verdiğim linkteki gibidir. Bu arada bu lastikler yarış lastiği olduğundan patlamaya daha yatkın olduğunu belirteyim. Mountain-King gibi modeller daha dayanıklı bu konuda.


    https://www.hepsiburada.com/hdf-continental-dis-lastik-27-5-x-2-20-race-king-performance-katlanir-p-HBV00000JH9YQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 11 Eylül 2019; 7:36:26 >




  • hwarang kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ..biraz ince bir lastik anladığım kadarıyla yorumlardada yazmışlar...bisikleti taşlık bölgedede sürüyorum ozaman bana uygun değil sanırım ...istanbul kartal aydos ormanında bolca kullanıyorum ..yol çok bozuk ve taşlı olabiliyor ....
    birde kışın kullanmak için bisiklete yol tekeride düşünüyorum ..27.5-1.5 yol tekerlerine bakıyorum ... bu ölçüye geçersem iç lastiğide değiştirmem gerekirmi acaba .bilginiz varmı ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Evet, 1.50 uyumlu şekilde yenisi gerekecek. Asfalt lastiği olarak sanırım en ucuza Rubena Hook 1.50'ler var. Rubena'nın asfalt lastikleri fiyatlarına göre fena olmuyor. Bunun dışında bundan iki kat pahalı Michelin ve Maxxis'in asfalt lastikleri var. Bunlardan da pahalı olan Schwalbe lastikler var. Aralarından sadece Maxxis Detonator'u kullandım ve memnun kalmadım. Akışı güzeldi ama çok patlıyordu.
  • hwarang kullanıcısına yanıt
    Aslında benimde gözüm detanatörde ama 195 lira , araba lastiğimi alıyoruz :) ..Ayrıca çok patlaması can sıkıcı o fiyatlara çıkınca zırhlı marathon almak daha mantıklı sanırım ..Kasım gibi yol lastiğine geçmeyi düşünüyorum ..Yağmurlardan sonra ormana girilmiyor yolda süreceğim, birazdaha araştırayım ..hiç olmadı rubenayı alırım ...birde cst var ,bir arkadaşa sordum yaramaz dedi onunda linkini atayım ..
    https://m.n11.com/cst-general-style-275x150-dis-lastik-26x1-12-P325360535?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwtuLrBRAlEiwAPVcZBlURL9fqGpN8GYnN6c7gsbJmxnGuD5X4OKrrkFkM7WOt_UJcFeVKdhoCRSkQAvD_BwE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 11 Eylül 2019; 10:10:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım lastik hakkında bir şey diyemem. Rubena'nın yol bisikleti lastiğini ve "şu" dağ bisikleti lastiğini kullandım, fiyatına göre memnun kaldım. Dediğim gibi Detonator lastikten çok memnun kalmadım. Para verebilecekseniz Marathon alın bence. Yoksa Rubena idare edecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 11 Eylül 2019; 12:33:14 >
  • hwarang kullanıcısına yanıt
    Marathon lastikte uzun ömürlü oluyormuş ..Bence sıkıcı olur .Lastik en fazla 1 senede gitsin , farklı lastik denemek daha iyi oluyor ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 11 Eylül 2019; 14:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet yoruyorsa lastik havalarıda çok önemli lastiğin üzerinde psi olarak hangi aralıkta basılmalı yazıyor 40-65 yazıyorsa 40 ı arazilik yerlerde 65 ide düz yolda basabilirsiniz (evet arabalara basılan havanın iki katından bahsediyorum) yüksek psi da bisikletin akıcılığını fark edeceksiniz yol bisikletlerinde bu değer 110 psi lara da çıkıyor.
    Benzinliklerdeki pompalara dikkat edin onlar arabalar için tasarlandığından tam istediğiniz değer tutmaya biliyor bakıyorsunuz 55 sonra pıst diyor 65 e hemen çıkıyor ben onun için maximum değerden 5 psi aşşağıyı tercih ediyorum benzincilerde basarken. Benim el pompası 30 psi dan sonra zorluyor o şekilde benzinliğe gidip 55 psi bastıktan sonra sanki bisiklet tüy oluyor :)
  • Arazine kullanacaksan Conti Race King iyidir.

    Hem arazi hemde yol-şehir olsun diyorsan arka tekerler Conti Speed King II olursa tadından yenmez.

    Tur-Şehir diyorsan Conti Speed King II.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.