Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (947. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.944
Cevap
125
Favori
1.580.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    iyi usta bulun hocam sanayide dürüst ahlaklı usta yok,triger felan değiştirdim sonra 3-4 kere daha sanayiye dönmek zorunda kaldım ,bakım sonrası istanbuldan sivasa gittim neredeyse yolda kalıyordum ben lucas triger seti aldım devirdaim antfrizide değişti, benim arabam benzinli fan kayışı ve bilyeleride değiştirmeyi unutmayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

    Umarım düzgün bir usta bulabilirim, uyarınız için teşekkür ederim. Benimki dizel 1.5 dci euro5. Fan kayışı değişecek ama bilyelerini bulamadım internette. Sanayide onu da değiştiririz sanıyorum parçacıdan alıp.

  • Arkadaşlar selamlar. Çok önemli bir soru soracağım.


    Dacia Sandero 1.4 Ambiance 2009 model araç sahibiyim. Stepway değil, düz olandan.


    Dün 10.000 bakımı için özel servise götürdüm. Tüm parçalarını kendim aldım. Servisteki usta buna polen filtresi takılmıyor dedi.


    Şimdiye kadar tüm bakımları yetkili serviste yaptırmıştım. Orada faturalarda sürekli polen filtresi değişti yazıyordu. Hatta geçen yılki faturada da 200 tl civarı bir maliyete değişmişler.



    Sonda youtubeden filan baktım. Torpito gözünün altındaki gerçekten benim araçta o kapak ve kısım yok.


    Peki yıllardır servis benden niye bunun parasını aldı diye düşünüyorum ama mantıken de olmalı bu. Acaba kaput içi gibi farklı bir yerden mi takılıyor? Filtre elimde kaldı.

  • otomatik kazıklarlar bu ülkede..yazıklar olsun

  • Arkadaşlar Dacia 2015 Sandero Stepway 1.5 dci sahibiyim. Yetkili servis bakım programı budur. Aracınızı (Eğer benimki ile aynı ise) özel servise götürürken bu programa mutlaka uymanızı öneririm ki ilave sorunlar oluşmasın ve gerekli bakımlar tamamlanabilsin. Farklı modeliniz varsa yetkili servisten bakım programı isteyebilir veya kitapçığınıza bakabilirsiniz, belki orada da vardır.


     Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi
  • Toygarabi kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen farklı bir yerden takılıyordur. Servis fatura ettiği şeyi takar. öyle katakulli yapmaz rahat olun.

  • Herkese iyi günler. 2013 model 1.5 DCI Sandero Stepway kullanıcısıyım. Aracı kısa süre önce aldım. Alış amacım 750 kg altı bir karavan alıp çekmekti. Ancak ağırlık etiketine baktığım zaman hayal kırıklığına uğradım. Etikette 1600 2390 1-0880 2-0860 yazıyor. Anladığım kadarıyla 2390-1600=790 kg römork çekme kapasitesi diyor. İnternetten eski kasa yani 2012 ye kadar üretilen kasanın bilgilerine ulaştığım zaman 1100 kg römork kapasitesi yazıyordu. Bu sebeple iyice aklım karıştı. Daha önce bu araçla karavan çeken birisi var mı merak ettim. Tecrübe ve bilgilerinize danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

  • xargon5 X kullanıcısına yanıt

    frenli 1100kg frensiz 575kg

  • bluefrost kullanıcısına yanıt
    Üstad vallaha dayanamadım Dacia yi aradım rahatsız ettim ve beni renaulttan arayıp bilgilerimi istediler. Adresime bilgi amaçlı belgeler göndereceklerini söylediler. Sizin söylediğiniz 1100 kg yi nereden öğrendiniz söyleyebilir misiniz. Çünkü bu ağırlık etiketi baya kafamı karıştırdı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2022 model Dacıa Sandero stepway aracım var uzun kısa siz halojen var ben bunları beyaz yapmak istiyorum fakat kaç h kullanacağımı bilmiyorum internette çok kişi yapmamış o yüzden hangisini alacağımı bilmiyorum takan arkadaşlar var ise uzun kısa siz far değerlerini yazabilir mi şimdiden teşekkürler

    marka olarak photon kullanmak istiyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasinklc1903 -- 3 Haziran 2023; 9:4:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, sandero stepway 2022 prestige paket araç aldım bugün, herhangi bir whatsapp grubu var mı acaba? Araç özelliklerini danışabileceğim bir lokasyon arıyorum. Burada da bazı bilgiler var galiba.

    Hepinize iyi forumlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yirmi gün önce 2021 Dacia Sandero Stepway 1.0 Turbo Eco G araç aldım. Araç 40 bin km'de. Dün depoyu fulleyip (LPG) ilk kez uzun yola çıktım yaklaşık 60 km gitmiştim ve halen seyir halindeydim. Birdenbire turuncu anahtar ikaz ışığı yandı ve araç üst üste enjeksiyonu kontrol ettirin, yokuş kalkışi kontrol ettirin, esc'yi kontrol ettirin, fren sistemini kontrol ettirin uyarıları verdi. Hemen aracı bir benzinlige çekip motoru kapatıp 15 dakika kadar bekledim. Ardından motoru geri çalıştırınca uyarılar devam etti. Uyarılara ek olarak bir de akü şarji zayıf uyarısı geldi. O halde yaklaşık 50 km daha gittim. Aracın cekisinde falan bir sorun olmadı. Ama ben araçlardan hiç anlamam dolayısıyla korktum. Servise götüreceğim ama sizlere de danışmak istedim. Ciddi bir sorun var mıdır aracımda ? Çok severek aldim ve kullanıyorum. Pişman olurum diye korktum açıkçası. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jim_hawkins J kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam geçmiş olsun.


    Aküden kaynaklanan bir durum olabilir mi bilmiyorum. Fakat bu tip durumlarda genellikle 5 kez kontağı açıp kapatın, hala arıza devam ediyorsa gerçekten bir arıza olabllir diye duymuştum.


    Bazem sensörlerden yanlış okumalar nedeniyle peş peşe hata kodları verebiliyor. Bence aracınız yeniden ikaz vermediyse hiç birşey yoktur. Anlık sistemsel bir sensör hatası olabilir. Geçenlerde benim de 500L aracımda benzer durum olmuştu. Bir süre bekledim fakat aynı hatayı almadım, ustama telefon ettim. Yağı suyu normalse bişey yoktur, tekrar yaparsa getir bakalım dedi. Neyse kl yeniden bir şey olmadı. Sizinki de buna benzer bir şey bence.

  • İlk önce akü kontrollü yaptırınız.ya şarj olmuyor yada şarj dinamo sıkıntı yada kutup başları oksitli,gevşek olabilir.tüm hatalar aynı anda gelmez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bin sayfa yazılmış maşallah :) sandero stepway lpg alınır mı diye sorsam :)

  • Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim, 2016 model 0.9 yarı otomatik dacia sandero sahibiyim. bugün işten çıktığımda aracımın aküsü bitti, başka araçtan takviye kablo ile çalıştırdık ve doğru sanayiye gittim akü almaya, aldım aküyü, taktılar, çalışır vaziyetteki arabanın kontağını kapattım tekrardan çalıştırmaya çalıştığımda arabanın uyarı lambalarının hepsi yanıyordu ve çalışmıyordu. elektrikçi çağırdılar sonra dediler ki yeni model arabalara akü takviyesi yapılmaz büyük ihtimalle ya sigorta patladı ya da beyni yandı, bu gece araç burda kalacak yarın sabah usta gelip bakcak. ben de arabalardan anlamadığım için bi şey diyemedim ama böyle bir şey mümkün mü dostlar? internette bu konuda hiç bilgi bulamadım ilk benim başıma gelmiş gibi. sanki çok pis ketenpereye getiriliyorum gibi hissediyorum. bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi? Arabalardan hiç anlamıyorum

  • Benim araçta aynı sene bu yıl akü değişimi yaptım. Efb akü olmasına dikkat edin. Povver akü aldım. Mutlu akünün etiket değiştirilmiş versiyonu. 2 3 kez takviye yapıldı zerre sorun olmadı. akü değişiminde motor çalışır halde değişim yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.

  • Merhaba arkadaşlar bende 2023 modem stepway var. Expression paket. Bu arabayı alırken baya araştırmıştım. Arabada Acil fren destek sistemi var yazıyor. Opsiyonel degil. Bu paketin içinde sabit varmış. Fakat bende bu galiba yok. Sizde aktif mi acaba? Kaç defa hızlı bir şekilde başka arabanın dibine kadar girdim. Hiç bir uyarı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 10 Aralık 2023; 21:55:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arabayı park ediyorum vitesi p ye alıyorum motor duruyor kontağı kapatmadan emniyet kemerini çıkarınca motor yeniden çalışmaya başlıyor acaba bu normal mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 23 Aralık 2023; 10:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Dacia Sandero Stepway aracım var arka geri lambası yanmıyor geri vites müşüründe sorun olduğunu söylediler geri vites müşürü tam olarak nerede yardımcı olabilecek biri varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.