Şimdi Ara

D-Smart Merkezi Sistem Problemleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bizim sitemize geçen ay D-Smart ve Digiturk'ü destekleyen Merkezi (Head-End) sistemi kuruldu. Ben evimde salonda Digiturk, odalarda D-Smart kullanıyorum.

    Bu sistem kurulduğundan beri Digiturk Vestel receiverlarda donma problemleri yaşadık ve kurulumu yapan firmanın ısrarlarından sonra eski Philips kutularla değiştirmemiz gerekti. Şu anda bazen görüntüde takılmalar olmakla birlikte kabul edilebilir bir şekilde Digiturk yayınlarını izleyebiliyoruz.

    Şimdi de D-Smart yayınlarından D-Spor, MovieSmart2, KralTV vs olan paketteki (16252, H, Sr: 22500) hiçbir kanal çıkmıyor. Sistemi kuran firma, D-Smart'ın geçen hafta yayınlarında yaptığı değişiklikler nedeniyle paketlerin sinyal seviyelerinde düşüşler olduğunu bu nedenle yapabilecekleri birşeyin olmadığını iddia ediyor.

    Forumda bu konuda bilgisi olan veya head-end merkezi sistem kullanıp da sorunsuz D-Smart yayınlarını izleyebilen kimse var mı?

    Selamlar,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadZon -- 2 Ekim 2007; 17:43:15 >



  • Arkadaşım benden daha bilgili arkadaşlar daha iyi bilir ama bende merkezi sistem de d-smart kullandığım için yazayım deim merkezi sistemde d-smart kullananlar güncelleme şimdilik yapamıyorlar sende 1 ay önce kuruldu diyorsun acaba yeni yazılımı attırırsan sorun çözülebilirmi ki bende de bi ara güncelleme yapamadığımdan donmalar başlamıştı güncelleme attırınca şu an sorun yok...
  • Yazilim Guncellemesini merkezi sistem uzerinden yaptim. Biraz sabredip bekleyince oluyor. Su anda enson yazilim (agustos ayi tarihliydi galiba) yuklu durumda.

    Sizin head-end merkezi sistem mi yoksa diseq'li / multiswitch sistem mi?

    butun kanallari sorunsuz izleyebiliyor musunuz?
  • head-end olmayabilir arkadaşım tam bilemiyeceğim ama yazılım attırdıktan sonra tüm kanallar gayet iyi gösteriyor.herhangi bir sorun yok
  • diseq'li / multiswitch merkezi sistem var. yaklaşık 1 ay önce sinyal yok uyarısı aldığımda kablomu boş olan bir çıkışa aktarmıştım. Eski çıkıştan hiçbir şekilde sinyal gelmiyor. Bugün bu çıkıştada sinyal kesildi. binada 24 + 8 çıkışlı sistem var. Bu sorun sadece benim dsmartımdan dolayı bended oluyo. 2 tane çıkışı yakmış bulundum. Bu dsmart cihazlarının neyi var durup dururken merkezi sistemi bozuyor? Bi fikri olan varmı??



    eeee cevap yokmuuuuu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zEnci -- 23 Şubat 2009; 15:58:08 >
  • 1) 2 port yakan arkadas sorun kablo hattındanda kaynaklanıyor olabılır bılgın olsun kablo uclarını kontrol et bıryerden kısa devre alıyor olabılır genelde santral yakan dsmart duymadım bılgın olsun

    2) headend sıstemde evlerde uydu alıcısı olmaz eger sız uydu alıcılı bır sıstem kullanıyorsanız multıswıtch sıstemıdır ve buyuk olasılıkla headend degıl mesafeden ve kablodan kaynaklı sınyal kaybı olabılıyor bunun ıcın genelde kablo degısır yadahttp://www.astekteknoloji.com/pinfo.asp?pid=561 yada lınktekı yukseltıcıden kullanman lazım bılgın olsun tamamen sınyal problemın var bu urunle cozebılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.