Şimdi Ara

D-Smart Dolandırıcılığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Vodafone'dan arıyoruz diyerek D-Smart sattılar. Akşamına e-Devlet üzerinden BTK'dan fesih başvurusu yaptım. 180 TL'lik bir bedel ödeyeceğimi söylediler. Ertesi gün de en kısa süre içinde aranacağıma dair mesaj aldım.

    Hemen gidip cihazımı iade ettim. Hem müşteri temsilcisi hem cihazı teslim ettiğim personel üyeliğimin sonlandırıldığını söylüyorlar fakat e-Devlet üzerinden baktığımda aktif gözüküyor, fesih başvurum ise hâlâ değerlendiriliyor aşamasında.

    Dün iki kez iptal etmeyin diye aradılar ama iptal edeceğimi üstüne basa basa söyledim. 7 gün içinde iptalin gerçekleşeceğini söylediler.

    Fesih 7 günde gerçekleşir mi? Bir problem yaşar mıyım? 180 TL'nin dışında bedel ödetirler mi? Bu bedeli ödememek için ne yapmam gerekiyor?




  • Normal şartlarda e devletten yapılan fesih başvurusu 7 gün içinde sonuçlanıyor. İptal konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak 180tl cayma bedelini ödeyeceksiniz gibi görünüyor.

    Siz sözleşmeyi okumadan dinlemeden onayladıysanız eğer orda yazıyordur cayma olursa şu kadar ödeyeceksiniz diye.

    Kaç aylık üyelik yapmıştınız ve hangi paket?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt

    36 ay taahhüt yapmışlar, aile+spor+belgeselsever paketi diyorlar. 1 yıldan uzun sözleşmelerde cayma bedeli ödenmez diye bir kanun maddesi yok mu hocam?

  • Nurullahz. N kullanıcısına yanıt

    Öyle bir kanun olup olmadığını bilmiyorum. Ama gerekli şikayetleri yapıp hakkınızı arayın. Görüldüğü kadarıyla sizden 180tl almaya haklı bir sebepleri yok.

    Bu arada aile-spor paketini almak isterseniz n11'de çok uyguna 1 yıllık peşin modül satışları var. Ben şimdiye dek 3 kez aldım. Taahhüt vs. yok. Peşin fiyata alıp 1 yıl kullanıyorsunuz ve sonrasında iade ediyorsunuz. Her ay fatura vs. derdi de yok. Bu da nacizane tavsiyemdir almak isterseniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuradakileri bir okur musunuz.


    Nedir bu anlamadım. Dsmart herşeyden vazgeçmiş gibi. Hiçbir problemle ilgilenmiyorlar.


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.