Şimdi Ara

Cydia Uygulamaları Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün restore işlemi yaptığım iphone4'e cydia'dan kurduğum programlar çalışmıyor. Programlar cydia'da gözüküyor ama telefon'un arka planında kullanılamıyor. Mesala cydiada olupta çalıştıramadığım programlar, sbsetting, activator, attacher, call delete cracked, cyntact,multifl0w. Bu eklentilerinin ayarları iphone'un genel ayarla kısmında değiştiriliyordu. Ama şimdi genel ayarlar kısmından da gitmiş.

    Diğer yandan cydia'dan indirdiğim Music bax, installous 4 gibi ekelntiler duruyor ve çalışıyor. Hiç birşey anlamadım olanlardan sn0wbreeze ile dfu modunda restore işlemi yapıp, bütün shss kayıtlarını aldım ve ios 4.3.3 olan telefonu tekrar 4.3.3'e restore yaptım. Bu sorunu nasıl gidebilirim kurduğum programları tekrar mı kurmam gerekir bir daha tek tek kurmak'ta istemiyorm. İphone4 kilitli, gevey ile kullanmaktayım

    Cevaplar için şimdiden teşekkürer



  • arkadaşlar bu problemi nasıl çözeceğimi yok mu bilen? Bugün yine restore yaptım sn0wbreeze-v2.9.3 ile ios 4.3.3. Herşey iyi gidiyordu tekrar kurdum cydia'dan eklentileri sonra installous'da uygulamlarda invalid ipa hatası verdi. Onu düzeltmeye çalışırken telefonu kapattım açtım tekrar gitmiş eklentiler. Sbsettings falan ne var ne yok, genel ayarlar kısmından silinmiş, ama hala cydia'da kurulu gözüküyor. restore işlemindemi bir hata yapıyorum acaba, ios5.0.1 kursam sn0wbreeze-v2.9.3 ile baseband'i değişir mi iphoneun(gevey çalışmaz sonra).

    yardım
  • Tamamen cudia ile alakali bir sorun bu sorun eski telimde oluyordu tekrar teli ac kapa duzelir duzelmesse bi daha ac kapa duzelir..
    Not:bu sorunu jailbreakme adresinden yaptigimda yasamiyordum
  • tekrar tekrar kapattım ama değişen birşey yok

    edit: jailbreakme'den yaptım şimdi düzeldi, silip tekrar kurduğum sbsetting çalışmıyordu ama sizin dediğnizi siteden cydia'yi tekrar kurdum düzeldi. Daha önce ifunbox ile cydia'yı değiştirmiştim olmamıştı ama nasıl olduysa bu sefer oldu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet__666 -- 13 Mayıs 2012; 22:49:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.