Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin ücretsiz verilecek olan 9 DLC'si sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cyberpunk 2077'nin ücretsiz verilecek olan 9 DLC'si sızdırıldı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077 geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Oyun büyük sorunlarla çıktı ancak dün akşam saatlerinde oyunun sorunlarını büyük ölçüde düzelten bir yama yayınlandı. Şimdi de oyun için verilecek olan ücretsiz DLC'ler açığa çıktı.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077'nin merakla beklenen büyük yaması sonunda yayınlandı! Sorunlar çözülecek mi?



    CD Projekt Red, The Witcher 3'te yaptığı gibi Cyberpunk 2077'de de birçok ücretsiz DLC ile oyunu zenginleştireceğini ve ayrıca Witcher 3'ün genişleme paketleri seviyesinde de büyük ücretli hikaye DLC'leri sunacağını açıklamıştı. Bunlara ek olarak bir de oyunun online modu bulunuyor. Ücretsiz DLC'ler ise bir Reddit kullanıcısı tarafından sızırılmış gibi duruyor.



    Oyunun yayınlanan son yamasınına ardından bir Reddit kullanıcısı, yamayı inceledikten sonra oyun için 9 farklı DLC ismini açığa çıkarttı. Elbette bunların resmi açıklama olmadığını varsayım olduğunu hatırlatalım. Ücretsiz oalrak verilecek olan DLC'lerin isimleri şöyle: 




    • Ripperdocs Expansion

    • Body Shops Expansion

    • Fashion Forward Expansion

    • Gangs of Night City

    • Body of Chrome

    • Rides of the Dark Future

    • The Relic

    • Neck Deep

    • Night City Expansion



    DLC'lerin ilk üçüne baktığımızda bunların oyuna yeni özellikler ekleyeceğini söyleyebiliriz. Geriye kalanlar ise daha çok görev DLC'si gibi duruyor. Witcher'a da yaklaşık 1 saat uzunluğunda olan birçok ücretsiz görev eklenmişti. Ayrıca kozmetik olarak da bazı yenilikler eklenmişti. Cyberpunk 2077'de de bu tarz DLC'ler olacağını düşünebiliriz. Oyuncular özellikle kozmetik anlamında oyunu yetersiz bulmuştu. 



    Tüm bunlara ek olarak dediğimiz gibi ücretli olan ve tek başına bir oyun bile sayılabilecek genişleme paketleri de gelecek. En azından CDPR'ın açıklaması bu yönde. Zamanla tüm detaylar belli olacaktır.




    Kaynak:https://www.pushsquare.com/news/2021/03/rumour_cyberpunk_2077_free_dlcs_leaked_suggest_multiple_system_expansions_and_more







  • Oyunu satın alıp oynayanlardan birisiyim de yeter sıkmadı mı şu cp77 balon mevzusu tamam anladık oyun beklenilenin altında çıktı. Yeterince prim kasıldı bir salın artık. Her cp77 postunda cp77 bağLon eĞvle eĞvle. Bu kadar koyun olmayın birader herkes gibi davranmayın biraz öz fikriniz olsun. Ben oyunu bir çok açıdan beğeniyorum. Beklenilenin altında çıkması benim için onu kalitesiz bir oyun yapmaz. Gayette başarılı bir oyun.
  • CYBERPUNK Üzdün beni beni Hayaller Withcer 4 gerçek Witcher 2

  • gereksiz hype yapmasalardı ya da eksik çıkarmasalardı şu an hala övüyordu

  • dlc yerine ana oyuna ekleselermiş ya ücretsiz nasılsa

  • Siz bir daha witcher dışında oyun yapmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu satın alıp oynayanlardan birisiyim de yeter sıkmadı mı şu cp77 balon mevzusu tamam anladık oyun beklenilenin altında çıktı. Yeterince prim kasıldı bir salın artık. Her cp77 postunda cp77 bağLon eĞvle eĞvle. Bu kadar koyun olmayın birader herkes gibi davranmayın biraz öz fikriniz olsun. Ben oyunu bir çok açıdan beğeniyorum. Beklenilenin altında çıkması benim için onu kalitesiz bir oyun yapmaz. Gayette başarılı bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhangover01 -- 30 Mart 2021; 17:32:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    CPR: tm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    hype'ın büyük bölümünü oyuncular yaptı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • th9 T kullanıcısına yanıt

    Evet buna da katılıyorum ama oyuncu dostu bir firmanın bunları da yapacağız, şöyle olacak falan demesinin etkisi az değil. Ben oyunu keyifle oynadım bir kaç can sıkıcı bug da karşıma gelse, genel yapısından memnunum. Şimdi güncellemeler DLC ler falan istedikleri seviyeye getireceklerdir.

  • Aslında oyunu şahane yapmışlar ona diyecek sözüm yok. Yaptıkları en büyük hata oyunu bitmeden veya kalite kontrolünü yapmadan piyasaya sürecek kadar acemice davranmalarıydı. Oyunu güncellemeyle düzeltirler hiç şüphesiz fakat bazı kesim artık oyundan soğusa da Multiplayer modu ve diğer ücretsiz DLC'ler geldikçe oyunculardan geri dönüşler olacaktır diye düşünüyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 31 Mart 2021; 0:36:32 >
  • oyunu düzeltsinler de sonra hangi dlc çıkıyosa çıksın, ana sorunları çözsünler önce.

  • Batuhangover01 B kullanıcısına yanıt
    Severek oynadığım oyunlar içinde ilk sırada.

  • Epic Games ellerinden öper düşük sistemimizle bi bakak şu oyuna:)

  • Oyunu ilk çıktıgı zaman aldım ve 216 saat oynayarak bitirdim. Yeni update sonrası yeni bir karakterle tekrar başladım. bunuda bitirip 3. karakteri açıçam. Bug yada aksaklıkların olması oyunun kalitesiz olması anlamına gelmiyor. Oyun tarihinin en kaliteli oyunu ama sistemler yetersiz kaldı. Programcılık yetersiz kaldı. Oyun fazla gelişmiş. Olay bu. Matrix benzeri bir sahne nedeni ile hapları almayınca oyunun ne kadar ağır bir konu işledigini anladım. Never fade away neymiş onu ögrendim. Neyse, solo bir oyunu ilk kez bu kadar uzun oynuyorum. Oyun iyi değil, legant. Turu begenmeyebilirsiniz ama oyun legant. Hatta oyun, oyun dünyasında bir devrim, bir yol açtı. Hoş geldiniz yeni oyun çağına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 1 Nisan 2021; 20:57:01 >
  • adı açıklandığı andan beri heyecanla bekleyenlerdendim. Görende sanacak diğer firmaların oyunları hatasız çıktı hep. 2 gram sci-fi tutkusu varsa insanın içinde aşkla oynuyor oyunu. Ben de 1 defa bitirdim 2. ye başladım. Müthiş kere müthiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    adı açıklandığı andan beri heyecanla bekleyenlerdendim. Görende sanacak diğer firmaların oyunları hatasız çıktı hep. 2 gram sci-fi tutkusu varsa insanın içinde aşkla oynuyor oyunu. Ben de 1 defa bitirdim 2. ye başladım. Müthiş kere müthiş.

    Bu hayatta asla düşmeyeceksin. Düştüğün zaman herkes seni acımadan tekmeler. Hele hele gözde biri isen asla düşmemen lazım. Bu da aynı durum. Cyberpunk 2077'nin ücretsiz verilecek olan 9 DLC'si sızdırıldı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahaha bak o doğru :D

  • No mans sky ilk çıktığındaki eksikleriyle ağır eleştiriler almasına rağmen bu konuda bir ilktir bana göre kendisi şuan geldiği konum ve hala desteklenmesi her 2 ayda bir 1 yada 2 yeni dlc gibi olaylar getirmesi oyunun şuanki halinden uzun saatlerce keyif alarak oynamamıza sebep oluyor. Belki bazı oyunlar isteneni yapabilmek için yeterli zamana sahip değiller. Örneğin vaad edilen şeylerle oyunun çıktığı hali aynı olmayınca eleştirmek hakkımız yerin dibine gömmekte hakkımız ama en azından bu oyun yapımcıları şunu belirtebilirlerdi. Oyun kocaman bir dünyaya sahip eksikler olucak yol haritamız bunlar çıktığında oyunda bunları yapabilceksiniz. Yol haritasında ise belki hazırlanabilirse yapılmak istenen şeylerle ilgili demolar hazırlanıp tarih belirtilebilirdi. Ama bunu yapmak yerine oyun bu böyle çıkıcak dendikten sonra oyun eksikleriyle çıktığı halde bile kimine göre mükemmel bile olsa eleştiri almak zorunda kalıyor çünkü verilen sözler yerine getirilmediği için. Bilmiyorum açık sözlü olmak dürüst olmak satışları azaltıyor mudur ? Cyberpunkta no mans skyta örneğin farklı dünyalar farklı evrenler içinde akla hayale sığmıcak şeylerle dolduralabilecek bir temele ve temaya sahipler ama bunun için yeterli zamanları yoktu belkide böyle oyunların bir yol haritası belirlenip ona göre hareket edilseydi daha başarılı olabilirlerdi.Yine de dediğim gibi no mans sky şuan hala çok satılan bir oyun haline geldi getirdiği güncellemelerle birlikte. Cyberpunkta böyle olucaktır arkadaşlar nedeyelim sonuçta bize witcher sersini kazandırmış bir ekipten bahsediyoruz.

    Şahsi fikrim cyberpunk bu haliyle bile son zamanlarda oynadığım hikaye tabanlı oyunlar içinde en iyisiydi en son 2015 te falan oynamışızdır böyle efsane oyunları son zamanlar çıkan bir çok oyun atari görünümüne sahip yada online tabanlı ve birbirinin kopyası cyberpunk orjinal bir oyun bunu kabul etmek lazım.Bana göre oyundaki en zor şey hiç yaşanmamış bir dünya bir gelecek tasarlanmış ve İnsanların yemek yemesinden giyimine bu dünyada yaşadıkları zorlukları veya nasıl bir hayat yaşadıkları nasıl işlere sahip olduklarını gelecekte teknolojinin faydalarını veya zararlarını çok güzel yansıtmayı başarmış ve bu konuda beni kendine çekmiş bir oyun oldu. Ana hikayeside başarılıydı ama kısaydı cd projecten bir witcher 3 uzunluğundan ana hikaye uzunluğu beklerdik ama artık dlclerle devamını getiririz sanırım.Sıkmayın canınızı çok güzel bir oyun olucaktır 2 sene içerisinde no mans sky gibi.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.