Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Artık Türkiyede Üretiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pahalı bile olsa demek istemiştim zaten.
  • ahmettaslica A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Elinizde PCV veya 16MM çaplı 1mm kalınlıklı borulardan varmı?
  • Bende ilgi ile takip edeceğim, kolaylıklar dilerim. Önümüzde ki yıl toplamayı düşündüğüm sistem için bir alışveriş listem olacak, yerli bir ürün olması elbette önceliğimiz olacaktır.
  • Öncelikle arkadaşlar custom su soğutma kesinlikle bütçe odaklı değildir, lükstür bunu unutmayın ve yorumlarınızı ona göre yapın. Kıytırık 200 liralık AIO kitleriyle aynı fiyata üst seviye su soğutma yapacağınızı mı sandınız?

    Bence piyasada çok ürün görmek bizim için iyi bir şey. Bu rekabet ve uygun fiyatlar demek. Ben bu sebeple Ahmet beyi girişiminden ötürü tebrik ediyorum.

    Fiyatlar EK ürünleriyle aşağı yukarı aynı gibi. Gümrük vergisiyle birlikte EK biraz daha pahalıya geliyor. Ancak performans nasıl test etmek gerek. Bir de ne kadar yerli? Fanlar, radyatörler vs dahil mi yoksa sadece CNC ile blokları mı kendiniz tasarlıyorsunuz? Bir marka yaratıp ürünlerinizi nette pazarlamalısınız. EK yıllar içerisinde PC topluluğu içinde çok sağlam bir yer edindi. Umarım siz de iyi reklam ve pazarlama ile global pazarlara açılırsınız. Bence ürünlerinize güveniyorsanız yabancı inceleme kanallarına ve sitelerine göndermelisiniz.

    Su bloklarının üzerinde CONN bilgisayar yazısını gördüm. CONN bilgisayar Türkiye'de EK su soğutma ürünlerini ithal eden ender (belki de tek) firmalardan birisi. Oradan Özgür beyi tanıyorum ve o bana telefonda bu konudan bahsetmişti çok kısaca. Burada rastgelmek ilginç bir tesadüf oldu benim için.

    Türkiye'de su soğutma işine girişmek gerçekten zor. Yüksek kalite peşindeyseniz bir tek EK var Avrupa'dan alabileceğiniz. Mesela ben yeni 1500 küsür lira ödedim CPU+GPU su soğutma için ve gümrük vergisiyle birilikte 1700'ü bulacak. Üstelik nispeten uygun fiyatlı olan Predator All In One serisinden aldım. Eğer parçaları tek tek seçip tamamen özel su soğutmaya girişseydim. 2-3 bin liranın altında olmazdı kesinlikle. Ülkemizde insanlar genellikle bu paraya monitörüyle birlikte bilgisayar alıyorlar.

    Bu forumlarda insanların bir ekran kartına ödediği ortalama para 500-700 lira civarıdır. Ve yurtdışının aksine Türkiye'de PC enthusiast dediğimiz ve bilgisayarına ciddi yatırım yapan kitle az sayıda. Daha çok birkaç bin TL'ye komple PC toplamak isteyen, şu oyunu açsın yeter diyen insanlar var genellikle. O yüzden sadece Türkiye pazarında kalmanın pek kârlı olacağını düşünmüyorum açıkçası, ama tabi ben analist değilim, siz daha iyi bilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDragonKnight -- 2 Kasım 2016; 1:20:21 >




  • TheDragonKnight kullanıcısına yanıt
    Güzel bir noktaya parmak basmışınız ağzınıza sağlık. Kalite yönünden hiçbir eksiğimiz yok performansta %10 a kadar daha iyiyiz test sonuçşarımızı paylaştık bu bağlamda.
    Conn a özel istekleri ile conn markası ile ben ürettim.
    Diğer konu fan radyatör vs Türkiyede üretmek neredeyse imkansız zaten gerek te yok. Biz sadece bloklar rezervuarlar pompa modları üretiyoruz.
    Keşke ürünleri benden talep etseydiniz all in one yerine cıustom yapardım o fiyatlara:D
    Saygılar.

     Custom Sıvı Soğutma Artık Türkiyede Üretiliyor
     Custom Sıvı Soğutma Artık Türkiyede Üretiliyor
     Custom Sıvı Soğutma Artık Türkiyede Üretiliyor
     Custom Sıvı Soğutma Artık Türkiyede Üretiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettaslica -- 3 Kasım 2016; 4:52:25 >




  • Hayırlı olsun..
  • Her şey gönlünüzce olsun. Harika çalışmalar, umarım çok daha iyi olacaksınız. Can-ı gönülden başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.