Şimdi Ara

Cumhurbaşkanımız Biden’a ‘FETÖ ve PKK’yla ilgili ayağını denk al’ derken gerekli sözleri söyledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanımız Biden’a ‘FETÖ ve PKK’yla ilgili ayağını denk al’ derken gerekli sözleri söyledi

    AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Erdoğan’ın Biden ile yaptığı telefon konuşmasına ilişkin yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız kimseden telefon beklemez. Sayın Biden, telefon etmek zorunda kaldı, kendisi aradı ve alttan almaya çalışan bir dille konuştu. Cumhurbaşkanımız da ‘FETÖ ve PKK’yla ilgili ayağını denk al’ derken gerekli sözleri söyledi” ifadelerini kullandı.

    Erdoğan-Biden arasındaki telefon görüşmesine ilişkin AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’ndan yorum geldi.


    Akbaşoğlu, “Cumhurbaşkanımız kimseden telefon beklemez. Sayın Biden, telefon etmek zorunda kaldı, kendisi aradı ve alttan almaya çalışan bir dille konuştu. Cumhurbaşkanımız da ‘FETÖ ve PKK’yla ilgili ayağını denk al’ derken gerekli sözleri söyledi” dedi.


    AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasında 23 Nisan tarihinde gerçekleşen telefon görüşmesine ilişkin AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’ndan çarpıcı yorum geldi.


    Akbaşoğlu, Biden’in telefon etmek zorunda kaldığını belirterek, “Biden, kendisi aradı ve alttan almaya çalışan bir dille konuştu. Cumhurbaşkanımız da ‘FETÖ ve PKK’yla ilgili ayağını denk al’ derken gerekli sözleri söyledi” dedi.


    Meclis’te Erdoğan-Biden telefon görüşmesi tartışmalara neden oldu. Özellikle CHP ve İYİ Parti liderlerinin ‘miyavladı’ eleştirilerine cevap veren AKP’li Akbaşoğlu, şunları söyledi:


    Sayın Cumhurbaşkanımız kimseden telefon beklemez. Sayın Biden, telefon etmek zorunda kaldı, kendisi aradı ve alttan almaya çalışan bir dille konuştu. (CHP’li Turan Aydoğan ‘Biden özür diledi mi?’ deyince) Sayın Cumhurbaşkanımız da ‘FETÖ ve PKK’yla ilgili ayağını denk al’ derken gerekli sözleri söyledi. Akbaşoğlu’nun sözlerine CHP’li Müzeyyen Şevkin “Ey Biden!’ diyemiyorsunuz ama” ve CHP’li Özgür Karabat da “Alttan mı alacağız Biden’ı?” diye laf attı.


    Kuffar yine dize gelmis🤔.


    https://tele1.com.tr/akpli-akbasoglu-cumhurbaskanimiz-bidena-feto-ve-pkkyla-ilgili-ayagini-denk-al-derken-gerekli-sozleri-soyledi-380359//


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.