Şimdi Ara

Cumhurbaşkanlığı anketinde yüzde 50’yi geçebilen tek kişi Mansur Yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alıntı

    metni:
    HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, “Dün Türkiye’nin önemli kamuoyu araştırma şirketlerinden birinin başkanı aradı” diyerek henüz kimseyle paylaşılmadığını belirttiği son seçim anketinin sonuçlarını aktardı.
    Altaylı, “Cumhurbaşkanı aşağıdakilerden hangisi olmalı sorusuna verilen yanıtlarda yüzde 50 oranını geçebilen tek bir kişi vardı. Mansur Yavaş. Onu takip eden isim mevcut Cumhurbaşkanı idi. Ancak yüzde 50’ye yaklaşamıyordu bile” diye yazdı.


    Cumhurbaşkanlığı anketinde yüzde 50’yi geçebilen tek kişi Mansur Yavaş
    Cumhurbaşkanlığı anketinde yüzde 50’yi geçebilen tek kişi Mansur Yavaşt24
    Fatih Altaylı’nın aktardığı anket: Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna verilen yanıtlarda yüzde 50’yi geçebilen tek kişi Mansur Yavaş
    https://t24.com.tr/haber/fatih-altayli-nin-aktardigi-anket-cumhurbaskani-adayligi-sorusuna-verilen-yanitlarda-yuzde-50-yi-gecebilen-tek-kisi-mansur-yavas,1062586

    Kılıçdar trolleri iyi okuyun bu haberi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmdvv -- 1 Ekim 2022; 18:34:41 >







  • Kılıçdar trolleri okusunlar.

  • Bunu CHP de biliyor ama iktidara HDPyi de ortak etmek istiyor bütün dertleri bu. yoksa hdp oylarına gerek yok.

  • Kılıçdar trolleri iyi okuyun.

  • şimdiden insanları fanatik yaptılar, herkes kendi istediği adayı görmek istiyor, tek amacı iktidarı değiştirmek olan chpnin geldiği duruma bak. bu chp seçmeni nasıl bu tuzaklara düşüyor anlayamıyorum? chp adayını çoktan açıklamalıydı, aday yıpranmasın diye açıklamayan chp, kendi adaylarını yıpratıyor farkında değil..

  • cennet vatanıma böyle bir cumhurbaşkanı yakışmaz mı sizce? duruşu karizması yeter.


    Cumhurbaşkanlığı anketinde yüzde 50’yi geçebilen tek kişi Mansur Yavaş
  • Şu ortamda sokaktan geçeni çevirip aday göstersen açık ara seçilmesi gerekirken ne hale geldi ülke. Neyse milletimizin bir bildiği vardır(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PR ekibi sağolsun yoksa Ankara'ya doğru dürüst hiçbir şey yapmadı. Melih'ten sonra gelmesi büyük şans. O çaldığı için Mansur bir şey yapmasa da övülüyor. Ekrem kendisinden 10 kat daha çok çalışıyor. Ayrıca Mansur hiç konuşmuyor biraz konuşsa ne kadar foyası olduğu ortaya çıkacak. Ayrıca eskiler iyi bilir Melih Gökçek'in Murat Karayalçın'a karşı seçim kazanmasının sebebi yalan anket yaptıran Mansur'dur. 2009 seçimi olması gerek son hafta Karayalçın anketlerde önde çıkarken Mansur'un kendisinin yaptırdığı ankette Melih'i 1. sırada kendisini 2. sırada Karayalçın'ı 3. sırada göstermişti. Karayalçın'ın gelemeyeceğini sanan CHP liler Mansur'a oy atmıştı ve seçimi Melih kazanmıştı. Ankara'ya böyle bir ihaneti de oldu Mansur'un. Bu adam bize Melih'i bela etti.


    Millet diyor ya Mansur'dan iyi siyasetçi olmaz belediyeci olur diye. İşte hep aksini savunuyorum. Bu kadar az icraat yaparak bu kadar çok algıyla oyu olduğunu gösteren kişiden iyi siyasetçi olur. Mansur iyi bir belediyeci değil ama kurnaz birisidir. Yani iyi siyasetçi olur. Biraz da o ülkücüleri doyurur şuan belediyede yaptığı gibi. Liyakat yok çünkü. Ankara'da da geldiğinden beri dişe dokunur hiçbir şey yapmadı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 1 Ekim 2022; 1:18:23 >




  • hepsinin allah belasini versin



    bir kisi bile ulkesini dusunmuyor herkes guc pesinde iktidar pesinde para pesinde

  • Cumhurbaşkanlığı anketinde yüzde 50’yi geçebilen tek kişi Mansur YavaşPOLİTÜRKyoutube
    #SonDakika #MansurYavaş #Ankara Şok! Mansur Yavaş'tan Hayrete Düşüren Performans! Fiyasko Seçim Vaatleri! Bu videodaki konumuz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın gerçekleşmeyen fiyasko seçim vaatleri. Mansur Yavaş seçim döneminde önceki dönemi çok sert eleştirerek sayısız vaatte bulunmuştu ve bu vaatlerin çok hızlı hayata geçeceğini söylemişti fakat Yavaş'ın seçim vaatleri koca bir fiyasko olarak kaldı. Bir sonraki analiz videomuzda ise İbb Başkanı İmamoğlu ve Abb Başkanı Yavaş'ın karşılaştırmalı icraatlarını izleyeceksiniz. Bağımsız yayınlarımızın devam etmesini isteyenler KATIL butonunu kullanarak bize destek olabilir: https://www.youtube.com/channel/UCYa8P4_yDbxVrAmgVDFbOaw/join
    https://www.youtube.com/watch?v=8EUcpQsqfck&ab_channel=POL%C4%B0T%C3%9CRK

    Şu video her şeyi anlatıyor aslında. Verdiği vaatlere bakın %10 unu bile gerçekleştirememiş, neyse büyükşehir belediyesi meclisini bahane etmeye devam etsin. Ya da ekonomiye, Ulaştırmaya falan suç atsın.

  • Mansur Yavaş'ta, Ümit Özdağ gibi sönecek :)

  • Bir insan Cumhurbaşkanı olacak güç ve irade varsa ortaya çıkar kendi insiyatifiyle aday olur. Birilerinden icazet , izin beklemez, millet beni istiyor, yapacaklarım var, ülkem için şunları düşünüyorum der ortaya çıkar.


    Kusura bakmayın ama maalesef üzülerek söylüyorum Muhalefet içinde bu iradede adam yok. Ciddiye alınacak kimse yok..

  • Hiçbir şey yapmadan bu kadar yüceltilen başka bir siyasetçi yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Altaylı, doğruları konuştuğu için dersimci cexap tayfa tarafından troll ilan edilir yakında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Melih Gökçek'i asıl bela eden kişi Doğan Taşdelen'dir. Çünkü kendisi 1999 yerel seçimlerinde CHP-DSP ayrılığının aktörü olmayıp Murat Karayalçın'ın oylarını bölmemiş olsaydı, Melih Gökçek belki de hiç bu kadar şişirilmemiş olacaktı.

  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Onlara gerek yok ak militanlar yukarıda "Mansur bişey yapamaz aday olmasınnnnn" diye zırlamış zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

    Daha yanmadı sakin ol


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nForcer N kullanıcısına yanıt

    Son haftaya kadar önde giden bir adayı anketle manipüle etmek çok mu doğru? O seçimde oylar bölünmeseydi (ki Mansur'un %28 civarı oyu yoktu MHP'nin kendi kitlesinin azlığından dolayı herkes biliyor) Karayalçın geliyor muydu gelmiyor muydu? Bunu cevaplayın yeter.


    Şimdi 5 seçim kazandım, şunu yaptım, bunu yaptım diye havalanmayacaktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 1 Ekim 2022; 14:59:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.