Şimdi Ara

Cs go rekabetçi hakkında bir soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben yeni başladım cs go ya yeni dediğim aslında 80 küsür saat oynadım ama genelde hep pub takıldım deathmatch takıldım alışmak için yıllardır cs 1.5 oynadım dağlar kadar fark var aralarında neyse rekabetçide ilk dört maçımı kazandım sonra beni bekletti yeteneğine göre gruplandıralacaksın felan filan bişeyler yazdı. Neyse süre bittikten sonra tekrar girdim o maçı kaybettim pis ruslar yüzünden, maç bittikten sonra ranklar gözüküyor ya herkesin legendary eagle veya legendary eagle master dı bense aralarında rütbesizdim beni neden böyle yüksek rütbelilerin arasına attı. Az önce 5. maçımı kazandım gene herkesin rütbesi eagle birinin dmgydi. Hepsinin arasında rütbesiz kaldım. Tekrar soruyorum neden böyle yüksek rütbelilerin arasına attı iyi bişey mi bu ? Teşekkürler herkese. :D



  • ilk 10 winde senin 10 galibiyetinde ki adam öldürme sayına göre rank atar , rank sistemi her 2 win sonra 20 saat bekletir , ve bu karsı tarafın senin bi önceki winler de ne kadar adam öldürdüğün sayısıyla baglantılıdır.

    mesela sana söyle diyeyim ben 6.cı winde karsımda supreme ler gördüm :) toplam 13 mac attım 2 lose 1 beraberlik 10 win ve LEM oldum , her mac en az 25 adam öldürme sayım vardı , 7 win den sonra sistem biraz sana ağır şakalar yaparak karşıya güçlü sana ise güçsüz adam veriyor :)

    9.cu winde karsıda 3 supreme 2 LEM vardı , bizde 1 supreme 3 LE bide ben :) win almıstık o mac ve 32 kilim vardı :)

    o yüzden oyuna ısınman için diğer macı atmadan önce mutlaka ölüm macında kendini alıstır :)

    kolay gelsin

    bu arada LEM hesabı satılıktır 13 winde suan :) ilgilenenler mesaj atabilir..
  • hakuna.matata35 H kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkürler hocam bakalım nereye atacak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.