Şimdi Ara

CS:GO prime kasarken karşıya sürekli hile gelmesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CS:GO prime hesap kasıp 50TL gibi bir fiyattan satmak niyetindeyim. Şuan 16 levelim ve main hesabımmış gibi oynuyorum, rankım Nova 4 ve toxic hareketler yapmayan sade ve klasik bir oyuncuyum. Bugün karşımıza hile geldi. Karşı takım çok bilir gibi çok emin rushlamalar ve çok muhteşem aimler ile bizi mahfediyorlardı. Tabii bizim takımımızda da hile vardı ama açık değildi, en son uyardı bu son şansınız diye ve karşı takım tiye almadı ve bizim adam açtı hileyi aimlock ile aug kullanarak hs falan attı derken iş ciddiye döndü ve bizim adam karşıdaki adam ile mevlana açtı.

    maç çok şüpheli gözükmesede wallhack olduğu biraz belli olur gibi, infoyu aldıktan sonra öbür bölgelere bakması random awp ile sıkması gözümde çok şüpheli idi. Rankıma ve levelime bakabilirsiniz, profilim tamamen herkese açıktır ve isteyen herkes yorum yapabilir, oyun detaylarımı görebilir, gruplarımı görebilir.


    Profilim

    SVGYR-J8UE

    https://steamcommunity.com/id/Deaglizmshow/






    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-dAxzN-Vh85Q-PajNu-WXHL3-zz8aC








  • Prime lı hesapta bile dolu hile gelirken yazdığın biraz komik olmuş. Oyun zaten beleş adam indiriyor hileyi tak açıyor yeni hesap giriyor maça. ban yese kaybedeceği bir şey yok. Doğal olarak 5 tane rakibinin 5 tanesinin de hilesiz olması gibi bir şey imkansız. Primeyi geçtim sadakat rozeti olmayan steam hesabından bile maç atılmaz. bazı hesaplar lanetli gibi arkadaşta var onlar girdiğimizde sürekli bariz hile geliyor. Eski cs go oyuncularına sadakat rozeti verildi ben bu rozetli hesabımdan solo giriyorum. Baya etkiliyor bana pek hile geldiğini söyleyemem rank yoktu bayadır girmiyodum. mge başladı şuan supreme oldu hiç hile gelmedi desem yeridir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferkeskin1 -- 20 Mart 2021; 5:9:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.