Şimdi Ara

Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
4
Favori
13.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]

    Resmi Site
    https://www.crysis.com/

    Crytek, Crysis RemasteredPlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için resmi olarak duyurdu.Bu yaz çıkış yapacak. Resmi Türkçe dil desteği



    Remastered versiyon yüksek çözünürlükte dokular, anti-aliasing, SSDO, SVOGI, derinlik alanı, yeni ışıklandırma, motion blur, paralaks oklüzyon haritalama, parçacık efektleri, hacimsel ışıklandırma, ışık huzmesi, screen space reflection ve Ray Tracing gibi grafiksel geliştirmelere sahip olacak. Tek oyunculu moda odaklanıyor.
    Remastered versiyon portunu tüm platformlarda Crytek ve Saber Interactive birlikte üstleniyor.
    Crytek'in sunduğu klasik birinci şahıs nişancı oyun; aksiyon dolu oyun tasarımı, korumalı dünyası, daha önce hayranı olduğun nefes kesici ve efsanevi savaşlarıyla geri döndü. Hem de tekrar düzenlenerek yeni nesil donanım ürünleri için optimize edilen grafikleriyle!



    Zırhını kuşan: Nanozırhının hızı, gücü, koruma kapasitesi ve görünmezlik özelliğinden yararlanarak, her türlü mücadelede karşılaştığın zorluklara yaratıcı çözümler bulabilirsin.
    Adapte ol: Bulunduğun ortam sürekli olarak değiştiğinden, buz kaplı ormanlardan uzaya kadar çeşitli yerlerdeki savaş alanlarına hükmetmek için, taktiklerini koşullara göre adapte et.
    Özelleştir: Kapsamlı modüler silah cephanesi, oynama tarzını belirleme konusunda benzeri görülmemiş bir denetim olanağı sağlar. Deneysel olarak kullanabileceğin veya senin için tamamen yeni olan pek çok seçenek sunulur.
    Fethet: Diğer oyunculardan ayırt etmekte zorlanacağın düşman YZ karakterler seni oyun tarzını stratejik ve esnek tutmaya iter. Yerçekimsiz ortam gibi yeni zorluklarsa oyuncuların saldıran taraf olmasını ve süreci adımlarıyla yönlendirmesini gerektirir.
    Keşfet: Olanaklarla dolu Crysis dünyasında kendi yolunu sen belirle, engelleri yok et, araç kullanmanın tadını çıkar ve çevreyi düşmanlarına karşı kullanarak üstünlük elde et.



    Crysis Remastered - Official Teaser 4K



    Crysis Remastered - Official 8K Tech Trailer



    Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 2007 senesinde oyun ilk çıktığında sırf crysis açsın diye ekran kartı değiştirdiğim oyundu.

    Remastered çıkacağını duyunca da eski günlerin hatrına çok heyecanlanmıştım. Neyse ki bu sefer ekran kartım yeniydi de sorunsuz oynarım diye düşünüyordum, düşünmüştüm , sonrası ise...


    9900k işlemci (5ghz) 32gb ram ,2080super ekran kartı ile 2k çözünürlükte oyun genellikle en yüksek ayarlarda 30-35fps anca görebildim.
    Grafikler de bariz fark var kaplamalar yeşillik detaylandırmalar, su efekler vs.. Ama oynanış da ve yapay zeka , vuruş hissi hiç bir şey dokunulmamış.

    Daha da önemlisi optimizasyon sıfır. Muhtemelen bu optimizasyon olayı bilerek böyle yapılmış. Hatırlıyorum bir dönem pc crysis açıyor mu soruları vardı şimdi yine aynısı olması için ve adını daha da duyurmak için bilerek bu şekilde yapılmış.

    Sonuç olarka ise geçmişin hatrına oyunu bitirdim, 133 tl fiyatı görünce şok olmuştum 60liralık kuponum duruyor du onu da düşünce 73tl aldım. Aslında sadece grafik anlamında geliştirilen bir oyuna tekrardan 73 tl vermek düşününce aptalca geliyor ama dedim ya oyunu bitirmem de oynamam da sırf geçmiş güzel anıların hatrına...

    Oyunun Steam sürümünü Epic'te oynadığıma göre daha iyi performansta ve kararlılıkta buldum.Steam sürümüne en son güncellemeli hali geldiği için ondan kaynaklanıyor olabilir fakat Epic'te oynarken ara sıra çöküyordu.Steam'de ise tek bir çökme olmadı.Optimizasyon olarak iyi değil fakat DLSS bu oyunda Game Changer görevinde yani oyunun performansını baştan sona yükseltiyor.Oyuna yeni başlayanlar için daha iyi performansta çalışması için bazı önerilerde bulunayım.


    -İlk olarak RTX kart sahipleri oyunun RT çekirdeklerini kullanabilmesi için oyunun yükleme klasörüne "autoexec.cfg" isimli bir belge oluşturup içerisine aşağıdaki komutları yazarlarsa donanımsal RT çekirdeklerini kullanabilirler.


    con_restricted=0

    ti_UseApiBackedRaytracing=1


    -Oyun DLSS in 2.1 sürümünü kullanıyor ve DLSS in 2.2.18 en güncel sürümünü indirip mevcut oyun DLSS dosyasıyla değiştirirseniz daha keskin ve ghosting olmayan bir görsellik elde ediyorsunuz.


    -Son olarak oyunda 3 ayar ekran kartı kullanmanızı sınırlıyor.Orjinal oyunda olduğu gibi sadece tek çekirdek kullanması nedeniyle günümüz işlemcilerini tam olarak kullanamıyor.Bunu düzeltmek içinde ayarlardan nesne,gölge ve bitki örtüsünü yüksek olarak ayarlarsanız düşük fps ve düşük ekran kartı kullanımı sorununu gidermiş olursunuz.


    Bunlar dışında Remastered sürümde hızlı kayıt seçeneği yok bu nedenle hızlı kayıt alabilmek adına BlackFire's Mod isimli bir mod kullanıyorum.Bu mod hem hızlı kayıt almanızı sağlıyor hemde oyunun ışıklandırmasını geliştirerek daha iyi görüntü almanıza olanak tanıyor.Bu mod dışında zaten başka bir şey kullanmaya gerek yok çünkü oyunun doku kalitesi üst düzey ve gerçek 4K texturelar kullanıyor.




  • İlk oyunu diğerlerinden her zaman çok sevmiştim. Yakın bir zamanda çıkar umarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddler0 -- 16 Nisan 2020; 14:43:27 >
  • Merak ettiklerim var. Origin'e özel mi çıkacak acaba yoksa Steam'e gelir mi. Steam gelirse Türkçe dublajı barındırır mı. Son olarak ters köşe yapıp Nomad'ın hikayesini devam ettirebilir mi acaba.
  • İnternette resmi sitesinden sızdırıldığı söylenen kısa bir duyuru videosu dolaşıyor. Nedense karakter animasyonu çok kötü geldi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Merak ettiklerim var. Origin'e özel mi çıkacak acaba yoksa Steam'e gelir mi. Steam gelirse Türkçe dublajı barındırır mı. Son olarak ters köşe yapıp Nomad'ın hikayesini devam ettirebilir mi acaba.
    yayınlanan kısa video da EA ile alakalı hiç bir şey yok
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Dün yayınlanan Multiplayer kanalının videosunda isim hakları Crytek'de denildi. Az önce izledim. Seriyi salmış olabilir EA.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Animasyonlara el atmamışlar galiba. Müziği duyunca duygulandım be
  • crysis twitter hesabı resmen duyurdu

    internet sitesi'de açılmış
    https://www.crysis.com/

    https://twitter.com/Crysis/status/1250845234709311490?s=20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 16 Nisan 2020; 21:5:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    crysis twitter hesabı resmen duyurdu

    internet sitesi'de açılmış
    https://www.crysis.com/

    https://twitter.com/Crysis/status/1250845234709311490?s=20
    zahmet etmeseydiler biz öğreneceğimizi öğrendik






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 16 Nisan 2020; 21:13:19 >




  • Çok gereksiz buluyorum. Oyun görseli şuan bile gayet güzel.
  • Şuanki hali ile bile çok iyi grafiklere sahip bir oyun mümkün olsaydı da enerjilerini seriye yeni bir oyun yapmaya ayırabilselerdi
  • Heyecanla bekliyorum 🤘🏻
  • Umarım optimizasyonu düzgün olur.
  • Crysis’e tüm oyunlarını kutulu olarak sahip olan biriyim. Tek temennim bu oyunun da kutulu olarak çıkması ve arşivdeki yerini alması. Bir de TR Dublajlı olursa tadından yenmez. Yeni bir oyunu bekler gibi bekliyorum.
  • İnş ülkemize özel fiyatlandırma ile gelir crysis serisinin bende yeri ayrı mutlak alırım
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kısa görünen bir sahneye özenmemeleri çok ilginç. Fanmade sandım ilk başta hatta. Umarım üzmez. En merak ettiğim sahne üzerimizden savaş uçaklarının geçtiği an. Çıktığı dönem çok etkileyici gelmişti. Hep aklıma gelir.
    İlk ve ikinci oyunun müzikleri iyidir. İkinci oyunun müziklerini zaten Hans Zimmer yapmıştı.
  • Üzüldüm açıkcası. Keşke 4. oyuna kafa yorsalardı. İlk Crysis hala oynanabilir seviyede, hatta 6-7 ay önce bir kere daha kurup 3-5 bölüm ilerledim.
  • 2 adet görsel paylaşılmış TechPowerUp sitesinde.

    Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU] Crysis Remastered (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Nisan 2020; 10:12:7 >




  • ilk oyunda nomad daha kalıplı gibiydi sanki, mevcut görselde çok çelimsiz gözüktü nanosuitte kurtarmamış
  • Millet gene gereksiz triplere girmiş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.