Şimdi Ara

Cruze linke bakar mısınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-memurdan-55bn-kmde-luks-cruze-315120061/detay/ fiyat çok uygun değil mi sizce. 2011den sonra bu araçların beygir gücü yükseltildi diye biliyorum. Bu 2010 model ama fiyat cazip geldi km si düşük. Bu aracın bu modelinde motor yetersiz mi ya da kronik sorunları var mı. Ciddi şekilde almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dostum iyi günler . Bende bu cruzelerden almayı düşündüm bi aralar fiyatları uygun ve şık arabalar ama son zamanlarda türkiyede fabrikalara kapandı vb.. gibi olaylardan piyasası gittikçe düşmekte bi araç çok araştırıp vazgeçtim almaktan. Ama ölene kadar sürücem dersen bu paraya böyle araba bulamazsın gayet güzel. Alıp 1 2 sene sürüp satıcam dersen zararın olur benden demesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan355 -- 12 Temmuz 2016; 19:21:23 >
  • Hocam araçla alakalı az çok bilgim var. Aracın piyasası daha düşüktü ancak otv zammı ve döviz kurunun yükselmesi diğer araçlar gibi cruzeların fiyatını da arttırdı. Araç avrupa pazarından çekildi ancak uzun bir süre daha opel servislerinden yedek parça garantisi var. Suanda oturmuş bir piyasası da var. Tabiyki araç ülkemizde satilmadigi için bir çok insan almaya yanaşmıyor. Bu da ikinci elde yavaş gitmesine sebep oluyor ancak ille de bir alıcı çıkar. En kötü galiriye 2-3 bin düşük fiyata bırakırım onu da bindigime sayarım. Benim araç almamdaki amaç kar elde etmek değil. Keşke herkes böyle düşünse de piyasa az da olsa rahatlasa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıyorsan 2011 ve üstü al. 2010 alırsın gitmiyor diye ağlarsın sonra aman. Ha 2010 alırsan pecochip yaptırırsan gayet güzel gider.
  • hız sabitleyici var yazmış ama 2010 larda hız sabitleyici yok. Ayrıca 113 beygir 29-30 verilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.