Şimdi Ara

crt bilgisayar ekranına uydu alıcısı bağlanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar elimde boşta duran 17" crt bilgisayar ekranı var. bunu kablosuz ses ve görüntü aktarıcı cihaz vasıtasıyla uydu alıcısına bağlayabilir miyim? eğer baplanabilirse ekranda dahili hoparlör olmadığı için ses sorununu nasıl çözeceğiz?



  • Standart bir monitör ve aktarıcı ile mümkün değil çünkü aktarıcılar AV sinyali gönderir ancak monitörler VGA sinyali işlerler. Bu nedenle bir adet TV-VGA dönüştürücü gerekir ki bu da öyle ucuza ve kolay bulunan bir şey değil. İlgilenmeyeceğini düşünerek detaya girmiyorum. Bunun yerine 37" TV almak daha pratik bir çözüm olur.

    Ses olayını ise masaüstü hoparlörler ile kolayca çözerdin ama görüntü olmayınca sesin de bir anlamı kalmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oflazca

    Standart bir monitör ve aktarıcı ile mümkün değil çünkü aktarıcılar AV sinyali gönderir ancak monitörler VGA sinyali işlerler. Bu nedenle bir adet TV-VGA dönüştürücü gerekir ki bu da öyle ucuza ve kolay bulunan bir şey değil. İlgilenmeyeceğini düşünerek detaya girmiyorum. Bunun yerine 37" TV almak daha pratik bir çözüm olur.

    Ses olayını ise masaüstü hoparlörler ile kolayca çözerdin ama görüntü olmayınca sesin de bir anlamı kalmaz.


    Arkadaşa 37 TV önermişsin ama, sanırım arkadaşın derdi monitör teknolojisiyle TV yayını seyretmek. Yani ekranı 100 Hz. tarayabilen küçük bir TV ye sahip olmak istiyor.
  • cevaplar için teşekkürler. fakat benim 100 Hz. aradığım falan yok. 37 ekran televizyona ihtiyacım var, bunu da elimdeki monitör ile halledebilir miyim düşüncesindeydim.
  • avermedia tv box ürünü ile bu işi yaparsın, bende aynı düşünce ile 14" i tv olarak kullanıyorum........
    tvbox lar 7 ve 9 modeli var, 7 modeli 110 usd sanırım, bir nette ara derim...
    selamlar
  • arkadaşlar, tansaşta satılan universum 70 ekran 100 Hz. tv hakkındaki fikirleriniz nedir? kim üretiyor, servisi var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.