Şimdi Ara

CRPG severler yardımınız lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FRP tadı veren bir oyuna girişeyim diye düşündüm. iki seçenek çıktı karşıma tower of time ve pathfinder: kingmaker
    bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz acaba? tower of time'ın türkçe seçeneği varmış. İngilizcem fena olmasa da bu tarz orta çağ rol yapma oyunu diyaloglarında terimlerde vs. sıkıntı yaşıyorum.
    ama öte yandan pathfinder denince kaliteli birşey bekliyor insan. sizin tercihiniz ne yönde olurdu hangisini tavsiye edersiniz bunlar hariç bir öneriniz var mı ?



  • Crpg sevdiğim türlerin başında gelir. Tower of time oynadım . Son derece güzel hikayeye sahip bir oyun ve kombatı çok zevkli. Ama baldurs gate tarzı bir crpg hissiyatından ziyade , dungeon crawler havası var daha çok. Zaten son eklenen yeni oyun modları ile bu hava iyice desteklendi. Pathfinder oynamadım. Ama daha geleneksel bir crpg çizgisinde olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kortor

    Crpg sevdiğim türlerin başında gelir. Tower of time oynadım . Son derece güzel hikayeye sahip bir oyun ve kombatı çok zevkli. Ama baldurs gate tarzı bir crpg hissiyatından ziyade , dungeon crawler havası var daha çok. Zaten son eklenen yeni oyun modları ile bu hava iyice desteklendi. Pathfinder oynamadım. Ama daha geleneksel bir crpg çizgisinde olduğunu düşünüyorum.
    bende dungeon crawlerı oynamadım malesef dragon age'den sonra bu türe yöneldim. tower of time biraz daha basit geliyor gözüme
  • piri reis kullanıcısına yanıt
    Tower of time da diyalog, açık dünyada gezme vs yok. 11 katlı bir kulede her katı temizleyerek gidiyorsunuz. Ve ilerledikçe hikaye kendini açıyor. Diğer crpglerden temel farkı bu. Açık dünyada gezip, npclerle diyalog kurmak istiyorsanız pathfinder daha yerinde bir tercih olacaktır. Dragon age origins gibi değil tower of time, hızlıca kombata girip bir sonraki bölüme geçme üzerine kurulu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    o zaman hazır indirimdeyken tower of timeı bi alayım ben teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.