Şimdi Ara

Cpanel mail sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben outlook 2007 di kullanıyorum mail atıp alabiliyorum outlook da problem yok ama cpanelden (webmail) e girdiğimde mailleri göremiyorum bunu sebebi ne olabilir.



  • sorun cpanel değil. Outlook ayarlarında " epostanın bir kopyasını sunucuda bırak" diye bir seçenek var. bu ayarı eposta ayarlarını yaptığın yerde gelişmiş sekmesinde görebilirsin. Eğer bu ayarı aktif hale getirmessen outlook gönder / al yaptığında sunucudaki bütün mailler outlok tarafından çekilir ve sunucudan silinir.
  • çok teşekkürler
  • Merhabalar,

    Outlook 2010 üzerinde kurulu olan ve hostingi ni yeni aldığım mail adreslerinde "mail teslim bilgisi" alamama sorunu yaşıyorum. Konuyla alakalı hosting firmasıyla görüştüğümde outlook ile ilg. bir durum denildi fakat bütün outlook ayarlarını alt üst edip outlooktan kaynaklanmadığından emin olduk. Zaten aynı outlook üzerinde farklı server'larda kurulu başka mail adreslerim de var fakat bir tek bu yeni adreste bu sorunu yaşıyorum. Neticede hosting firmaı ile tekrar görüştüm ve ikna olup sorunu araştırmaya yöneldiler. Cevap olarak da aşağıdaki maili attılar.

    "cPanel ve bizim yaptığımız araştırmalar neticesinde cPanel, EXIM mail serverımızın teslim edildi bilgi mail özelliği bulunmamaktadır.

    Bunun yerine okundu bilgi mail özelliği bulunmaktadır.
    Mail gönderirken bunu seçerseniz karşı taraf maili okuduğu an haberiniz olabilir.

    Teslim edildi bilgi maili özelliği için exchange mail server hizmetine sahip olmanız gerekmektedir.
    Bu hizmette oldukça maliyetlidir."

    Yaptığım iş gereği teslim bilgisi benim için çok önemli. Yeri geliyor koskoca holding sahiplerine bilgi vs. maili atıyorum, adamlardan okundu bilgisi isteyemem.
    Ayrıca stratejik açıdan da çoğu insan göndermeyi reddediyor.

    Bu server tiplerinden anlayan arkadaşlar öneride bulunabilirler mi, teslim bilgisini bir şekilde edinmem gerekiyor, ne yapmalıyım?

    Teşekkürler,




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.