Şimdi Ara

-ÇÖZÜLDÜ- www.webdenal.com sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar.

    öncelikle bu ilgili siteden alışveriş yapmamanızı öneriyorum

    Konuya gelecek olursak.3 gün öncewww.webdenal.com üzerinden sandisk 240gb ssd aldım.disk ertesi gün geldi.Notebookta çalışan diski söktüm (hp envy13) bunu taktım.makine ssdyi görmedi.Sorun makinede olabilir diyerek direkt olarak sata üzerinden kendi masaüstü bilgisayarıma bağladım.Fakat pc satadaki cihazları algılama bölümünde hem normalden uzun bekliyor hemde ssd biosta bile görünmüyor.Yani ssd bozuk.

    kendilerine durumu ilettim.iade etmemmi kısa sürer yoksa değişimmi dedim.Firma adına aldığım için iade faturası vs uzun sürebilir diye bu soruyu sordum.Kendileri arıza formu doldurttu.ürünü gönderdik.Şimdi bana ürünü sandiske yolladıklarını cevap beklediklerini söylüyorlar.bu nasıl saçma birşey?Ben ürünü beğenmedim diyip göndersem anında iade alacakken (14gün mesafeli alışveriş koşulsuz iade hakkım var) ürünün arızalı çıkması sanki benim suçummuş gibi benim işimi yavaşlatıyorlar mağdur ediyorlar.

    Bu siteden bedava ürün dağıtsalar almam bundan sonra ve sizede kesinlikle tavsiye etmiyorum.Kesinlikle uzak durun.ayıplı malı bile iade almıyorlar insanı süründürüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 27 Mayıs 2016; 15:43:31 >



  • Kullanılmayan ve paketi açılmamış ürünlerin iadesi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedavaya urun verseler burda bedavaya verecekler var hocam oyle deme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios güncelle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı ssdler fabrika çıkışı bozuk çıkabiliyor. Belki size öyle bir ürün gelmiş. Yapmış olduğunuz prosedür her yerde aynı malesef. Kutusunu açıp çalışıp çalışmadığına baktığınızda bozuk çıkarsa tamir oluyor. Bence de çok saçma. SSD olarak Intel, Toshiba ve OCZ öneririm. Diğer markalara göre daha az şikayet var. Sandisk bırakın ssd'yi flash bellek bile almam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

    Kullanılmayan ve paketi açılmamış ürünlerin iadesi olur.

    bu dediğiniz firmaların uydurması.ürünü açıp kullanmadan nesini görüp cayacaksınız mantık olarak?yasa 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkı veriyor.aklınızda olsun öyle birşey yok.keza hepsiburada ya 3-4 iadem olmuştur bu şekilde.aynı gün iade çıkıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mixus

    Bios güncelle

    jda görüldüğü üzere 2 bilgisayarda denendi.ayrıca usb dönüştürücü ile de denedim.hayat yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b2580x

    Bazı ssdler fabrika çıkışı bozuk çıkabiliyor. Belki size öyle bir ürün gelmiş. Yapmış olduğunuz prosedür her yerde aynı malesef. Kutusunu açıp çalışıp çalışmadığına baktığınızda bozuk çıkarsa tamir oluyor. Bence de çok saçma. SSD olarak Intel, Toshiba ve OCZ öneririm. Diğer markalara göre daha az şikayet var. Sandisk bırakın ssd'yi flash bellek bile almam.

    bu konuyu açıp link paylaştıktan 10dk sonra ürün değişiminin yapıldığı ve bugün kargoya verileceğinin bilgisini veren mail gönderdiler :)


    sandiskte hızlı gönderi olduğu için tercih etmiştim.kendi bilgisayarımdada 5 senedir sandisk exstreme 120 leri raid0 olarak kullanıyorum.genelde memnunum sandiskten ama bundan sonra çok şüpheli yaklaşacağım.ssd favorim benim samsung ama şirket adına alışveriş yaparken bazen maliyet daha önemli oluyor


    prosedürleri boşverdikleri zaman güzel olacak.
  • Tatlıya bağlandığına sevindim. Konuyu o zaman değiştirin veya kaldırtmasını isteyin hocam karalama olmasın. Adamlar kısa sürede çözmüşler.
  • Sandiskten 64gb sdxc kart aldım bozuk geldi sandiske sordum direkt yollayın bize dediler.
    Firmayı seviyorum arızalı çıksada hemen ilgileniyor keretalar
  • ayıplı ürün iadesi yasal hakkınız hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b2580x

    Tatlıya bağlandığına sevindim. Konuyu o zaman değiştirin veya kaldırtmasını isteyin hocam karalama olmasın. Adamlar kısa sürede çözmüşler.

    başlık değişti.Konu kaldırılması doğru değil.ilerde aynı şeyi yaşayan insanlar olursa onlarda haklarını bilsinler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.