Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Taahhütsüz Kablonet aboneliği mümkün mü? (evet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mümkünmüş

    ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Aralık 2020; 19:50:53 >



  • Kablonet bildiğim kadarıyla tek başına alınamıyor yanında en kötü analog TV veya kablotv almanız lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    bilginiz olsun kablonet altyapısından dolayı zorunlu tv paketi de seçmek zorundasınız

  • Taahhütlü paketi bozunca aradaki taahhütsüz fiyatı veriyorsun zaten aynı şey

  • 12 yada 24 ay sözleşmeli abonelikler daha uygun fiyatlıdır, bir de 14 gün ilk cayma hakkı olması gerekiyor, SOL fiber kullanmıyorsanız, herhangi bir TT yada TT altyapısı ile hizmet veren firma kullanıyorsanız, zaten memnun kalacaksınız, boşuna kasmayın, kablonet her daim dediğim gibi F/P oranı en yüksek iss firmasıdır.


    kapıya bu reklamı koyduklarına göre, binaya kutu konmuş, web sitesi güncellenmemiş olabilir.


    birde bu mozaiklenen alanın olayı nedir, çok gizem katmış konuya, normalde başvuru için aranacak numara yazıyor orada, ne yazmışlar bu kadar özel mozaikleme yaptırma gereği duyduran çok merak ettim...

  • unununium U kullanıcısına yanıt

    kabloneti zaten telefon, internet ve 2 tv aynı anda 80 tl civarına kullanabildiği için büyük bir kitle tercih ediyor, ayrıca olayın mantığı zaten kablo tv şebekesinden internet, internet üzerinden tv hizmeti değil, analog yayını ve digitalde yer alana şifresiz kanalları sadece internet almak isteyen birine göndermeme şansı teknik olarak zaten yok, sadece internet verse gelen kabloyu tv ye bağlasan yine izliyor olacaksın, adamda haliyle hepsini bir satıyor...


    bir çok iss de 80 tl ye ancak sadece internet alabiliyorsun zaten...

  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Ben de aynısını dedim zaten. Fakat dediğiniz gibi analog yayınından vazgeçip tamamen dijitale geçerlerse işler değişir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unununium U kullanıcısına yanıt
    Analog yayının ciddi bir talebi var hala kolay kolay vazgeçilmez...
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Analog yayın ile ilgili talebin yüksek olması ile ilgili bir istatistik ya da araştırma var mı elinizde?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt
    Var
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Bizimle paylaşmanızda engel yoksa rica ederiz ilgili bilgiyi.


    Türksat her işte olduğu gibi en geriden gelsin Analog Karasal yayın sona erdi İstanbul da Çamlıca TV verici kulesinin aktif olması ile birlikte.


    Frekans spektrumu daha etkin kullanılmalı artık o kadar gülünç bir kurum ki uydudan 8K test yayını yapıp TRT 4K kanalını kendi platformu üzerinde abonelere sunamıyor tek kelimeyle komedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhutsuz tarife var mı şimdi? Link sayfa bulunamadı diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sen benimle kafa mı buluyorsun, çirkin bir üslupla çalışma mı var diyip birde alakasız şeylerler ile alakasız başka konuları karıştırmanın mantığı nedir.


    turksat kablo yıllardır analog yayını sonlandırmaya çalışıyor ama hep geri adım atıyorsa, neden geri adım atıyor sence, dünyanın bir çok ülkesinde kablo internet kablosunu tv ye takınca belli başlı temel kanalları izliyorsun, band sıkıntısı yaşıyorsa iki üç kanal belki çıkartırlar ama temel 8-10 kanalın kalması neden bu kadar sorun yaratıyor.


    adamlar kaç defa, kaç yıldır yan cizmiş sonlandıramamış analog yayını daha nasıl bir istatistik olsun, hiç mi yaşlı birinin, bir akrabanın evine ziyarete gitmiyorsun, 90larda kablo tv ilk geldiğinde abone olmuş, internetin i-sini, digital yayının d-sini bilmiyen aboneler var. abone sayısını merak ediyorsan btk raporlarını inceleyebilirsin, şuan yaklaşık 100bin abonesi var analog yayının, bu rakama sadece analog kullananlar, birde hem digital hem analog kullanan var, bunu sayma imkanı yok ama çok ciddi bir sayı, alttaki linkten inceleyebilirsin.


    ayrıca son olarak, istanbulu bilmiyorum ama ege de her yerde hala analog karasal yayın var, havadaki analog yayın ile kablodakini kıyaslamak çok hatalı olur, havadaki yayın herşey ile etkileşime girer, kablodaki sadece turksat kablonun kendi sistemi ile ilgilidir, başka bir teknoloji ve sistem ile etkileşimi yoktur. Çamlıca kulesinin kullanımı turksattan öte rtük ile ilgili bir konu, uyduda bu var kabloda illa bu olacak diye bir zorunluluk yok, uyduda bir sürü çöp kanal var, kabloda yok, kabloda bir sürü kaliteli kanal var uyduda da onlar yok, birisi kablo platformu birisi uydu, macrocenterda migrosa bağlı, orada farklı ürünler var, migrosta farklı ürünler var.


    IP tv olanlar hariç 8k tv yayını olan ne avrupada ne amerikada kablo firması görmedim, varsada ben denk gelmedim.


    bugün başka bir postta dediğim gibi kablo şebekesi analog tv amaçlı kurulmuş, sonra evrimleşerek temel telefon, digital tv ve internetin ucuz yollu bir arada sunulduğu hibrit bir platform olmuştur, size hiç bir zaman eski teknoloji üzerinden en ucuza en iyisini vermesi mümkün değildir...


    eski teknoloji olmasına karşın kablonun tüm dünyada ayakta kalmasının sebebi ise, amerika ve avrupa banliyölerinde ucsuz bucaksız 1-2 katlı müstakil evler var, bizdeki gibi 50-60 daire apartmanlar yok, her eve fiber sonlandırıcı koyamadığı için, veriyor kabloyu bölüp bölüp tüm sokaklara, kilometrelerce işi çözüyor...


    tuhaf uslubüna karşı uzun uzun detaylı yazdım, umarım faydalı olur ve biraz mahcup olursun.



    https://www.btk.gov.tr/uploads/pages/pazar-verileri/4-ceyrekraporu-2019.pdf





  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Tuhaf bir uslup ile yazmamaya özen gösteriyorum hatta düzenledim mesajımı


    Mesai saatleri içerisinde tam detaylı bir mesaj yazamadım daha sonra düzenleyeceğim


    BTK gibi düzenleyici kurumların rahatlığı ve TRT nin vurdum duymaz davranışları (uzun ve orta dalga radyo yayınlarını önce tassaruf nedeniyle sona erdirdi gelen tepkiler üstüne çok daha düşük çıkışla yayın yapıyor bazen onu da yapamıyor) ve Türksat ın herhangi bir performans ya da kalite kriteri ile yönetilmemesi topluca bir sonucu ortaya koyuyor bir yol haritası ortaya konur ve uygulanır devlet kurumunda sonsuza kadar sündürme politikası mevcut ülkemizde


    Üniversite eğitimim Radyo TV ve sinema üstüne mevcutta ilgili sektörde çalışıyorum az çok bilgi sahibiyim neler yapıldı ve yapılacağı konusunda emin olun teknik gelişme ve haberler ile ilgili bilgi sahibiyim ya da bilgisi olan kurumlar ile irtibat halindeyim.


    Konunun özünden kopmadan ortada mahcup olacak olan iki kurum var biri düzenleyici olan devlet kurumları BTK ve RTÜK (vergisini veren vatandaş olarak kamuya ait olan elektormanyetik spektrumu düzgün yönetmelerini beklerim) ayrıca her işi vasat ötesini aşamayan TÜRKSAT (KİT olması sebebi ve müşterileri olmam nedeniyle) sınırı aşmadığım sürece istediğim her yorumu paylaşırım siz de üstünüze alınmazsınız kusura bakmayın her konu altında TÜRKSAT ve iştiraki olan Kablonet be Kablointernet i savunur duruma geçiyorsanız şikayet ve memnuniyetsizliğini dile getirenlerin mesajları sizi rahatsız edecektir.


    Türkiye nin dengi bile olmayacak komşumuz Yunanistan Dijital Karasal yayını da kurdu işletiyor ipv6 geçişini de yüzünün akıyla başarıyor (Avrupa da en hızlı geçen ülke) en son olarak da 5G de hizmet vermeye başladı.


    Bu noktada Türkiye de Kamu kurumu ve otoriteler kendilerini değerlendiriyor mu hiç sanmıyorum sorunu tehşis etmeden ilerleme olmaz kusura bakmayın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 21 Aralık 2020; 12:19:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu hortlatmak olacak ama şu an taahhüt vermeden indirimli fiyatlarla kablonet ve kablotv aboneliği mümkün. Belki birilerinin faydasına olur diye linki şuraya bırakıyorum.

    kablonet taahhütsüz kampanya 2023 | türksat fiber kablonet ® web sitesi
    Kablonet Taahhütsüz Kampanya 2023 | Türksat Fiber Kablonet ® Web Sitesi
    https://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet/taahhutsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.