Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ !! Pubg harici klavye sorunu yardım lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tencent üzerinden laptopta pubg oynuyordum laptop klavyesi eskimesin die harici everest klavye aldım ama yön tuşları w a s d tuşları şu şekilde çalışıyor, w tuşuyla yürümek istediğimde adam 1 adım atıp duruyor tuş işlevini yerine getirmiyor fakat w tuşuna bastığım anda herhangi başka bir tuşa basarsam adam yürümeye devam ediyor, yani yön tuşları tek başına sadece 1 adım attırıyor ama herhangi başka bir tuşa tek sefer basıp çektiğimde yön tuşları elimi tuştan çekene kadar adamı yürütüyor. klavyede sorun yok sadece bu oyuna özel böyle bir saçmalık var. aynı sorunu harici klavyede yaşayan varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1türk -- 20 Şubat 2019; 15:37:47 >



  • ÇÖZÜM BULUNDU !!!

    "1).FN+Q": Bu kombinasyon klavye hızını ayarlıyor. Evet klavyede 2 kademe hız ayarı yapılabiliyor 10 parmak kullanan yada kodlama ile uğraşanlar bu tuş kombinasyonu ile hız için tercihte bulunabilir.
    Ancak gel gelelim klavyede "Altgr"olmadıgından insanlar "@"işaretini yapabilmek için eli FN+Q kombinasyonunu gidiyor. Bu tuşta klavye hızı ayarı yaptıgı için farkında olmadan tuş hızını "yavaş"kademesine indiriyoruz ve buda bazı oyunlarda( FPS türü) karakterin takıla takıla-dur kalk yaparak ilerlemesine sebep oluyor.Tekrar basarak hızlı konumuna gelebiliyor. İnternette bu konuda çok şikayet var ithalatçı Segment bu konuda video çekip Youtube koymuş, ancak yinede değinme gereği duydum.
    2)."FN+W": Bu kombinasyon ise arkadaşlar klavyedeki A, S, W, D tuşları ile yön tuşları arasında yer değiştirme yapıyor. Sanırım bazı oyunların yön tuşları desteklemediği düşünülmüş ki bu şekilde çözüm üretilmiş, yine yanlışlıkla "FN+W"kombinasyonu yapanlar haliyle tuşları yer değiştiriyor klavye bozulduğunu düşünüp ya atıyor yada iade ediyor. Bu konuda kabahat EVEREST'in. Ya bu kombinasyonu kullanmayacaksın farklı bir kombinasyon atayacaksın,veya kullanıcıya aktif edip etmeme seçeneği sunacaksın. Yine aynı tuşa basarak yöne tuşları ile değişim yapabiliyoruz.
    3)."FB+REC"bu tuşa 10 saniye basılı tutarsanız klavyeye reset atar ilk günkü haline getirirsiniz. Tabi makroları vs sıfırlanır.
    Tüm "Rampage"serileri için bu kombinasyonlar geçerlidir.




  • 30saniyede Bu videoda görüldüğü üzere sorun yaşayan arkadaşlar gayet basit bir çözümdür.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.