Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] General Mobile E-Tab 4 (MEB Tablet Root) Güncelleme gelmiş tabletler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
33.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar general mobile e-tab 4 root atmayı göstericem ..
    XX:NOT:>>BİLGİSAYAR GEREKİR ŞARJI 15 İN ALTINDA OLMASI GEREKİR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ilk olarak tabletin ses + ve power tuşuna basılı tutuyoruz ve android yazısı çıkınca çekiyoruz sonra da bir yazı çıkacak data/format yazısına geleceksiniz ses tuşlarıyla seçiceksiniz ve power tuşu ile açıcaksınız ve yanda 1 tane yazı çıkıyorsa olmamıştır 4 tane olması gerekiyor 5 ve 6 kere yaptım ben ve öle 4 tane yazı çıktı ve sonra robot sistem now yapın ve tabletiniz format oluyor ve açılmadan önce düşük pil uyarısı gelecek ve oradan hemmmmen pil kullanımına basacaksınız basamayanlar hemen basınnn! ve sonra ayarlara girmiş olacaksınız geliştirici seçenekler gözükmüyorsa tablet hakkındaya girin derleme numarasına 6 7 kez basın ve artık siz bir geliştiricisiniz yazısı gelecek ve hala geliştirici seçenekleri yoksa depolamaya girin ve uygulamalara basın ve oradan sadece ayarları seçin birdaha tekrarlıyorum sadede ayarlar yazacak ve ayarları seçtikten sonra verileri sil yapacaksınız ve artık geliştirici seçenekleri çıkacak oradan usb hata ayıklayıcıyı seçin sahte konumlara izin veri seçin ve usb hata ayıklayıcı uygulamasını cocpit installer i seçin ve sonunda tabletteki işiniz bitmiş olacak şimdide bilgisayardan http://mobogenie.en.uptodown.com/down... indirin ve açın sonra tabletininizi açıp usb ile bilgisayarınıza takın ve mobogenie programında tabletinizin içine girmiş olacaksınız ve şimdide mobogenie den my phone den uninstall stock apps a girin orada silmeniz gereken şeyler şunlardır.

    Mdm mesajlar - İnstaller Rebooter - Ebasso - MPTP - Ota Updater - Kokpit İnstaller - Mptestgps - Policy Dealer Service. ve tabletiniz sanki parayla almışsınız gibi olacak ve her oyun yüklenecek.







  • AZİM BİLİŞİM kullanıcısına yanıt
    yararlı olmus tşlk
  • Ben tableti yeni aldım, e-tab 4 ve android 4.2.2 sürümü. Geliştirici olduktan sonra ne yaparsam yapayım MDM aktivasyon sihirbazı hemen açılıyor. tekrar kapatıp açıp hızlıca usb hata ayıklayıcıyı seçtim ama yine hemen sihirbaz açıldı. ayrıca usb kablosunu bağlayınca pc görmüyor tableti. yardım edebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lecturer06

    Ben tableti yeni aldım, e-tab 4 ve android 4.2.2 sürümü. Geliştirici olduktan sonra ne yaparsam yapayım MDM aktivasyon sihirbazı hemen açılıyor. tekrar kapatıp açıp hızlıca usb hata ayıklayıcıyı seçtim ama yine hemen sihirbaz açıldı. ayrıca usb kablosunu bağlayınca pc görmüyor tableti. yardım edebilir misiniz?


    Aynı sıkıntı bende de var kardeş, tanıdık getirdi tableti ne yaptıysam olmadı..
  • Adamlar yememiş içmemiş yasaklama yolları için çalışmış sanki. çok yere baktım ama henüz çözüm yok. ama elbet bu yasağın da bir açığı vardır diye umuyorum...
  • Arkadaşlar TWRP ile full backup alıp bana atabilecek var mı?Root falan farketmez.İnternette bayağı derin araştırdım hiçbir yerde stok rom yok indirdiğim custom çıktı ve elimde patladı hayrına atarsanız çok sevinirim.
  • Başardım! (General Mobile E-tab 4 4.2.2) @AZİM BİLİŞİM
    Tablet bir haftadır yatıyordu, bugün bir daha kurcalayım dedim ve saatler sonra oldu. İlk mesajdaki anlatıma göre USB debugger(hata ayıklayıcı) aktif olana kadar herşey aynı. MDM aktivasyon sayfası hemen geliyor önemli değil aktivasyon yapmayın. O aşamada çok saçma bir durum oldu (baya küfrettim). Kutudan çıkan aktarma kablosu değil de şarj kablosunu kullandım ve Mobogenie tableti gördü. Burada tavsiyem Mobogenie'nin eski versiyonunu kullanmanız (2.2.5). Bu sayede tabletteki gereksiz uygulamaları kaldırıp olayı bitiriyoruz. Ben kaldırılacak programlar için biraz araştırma da yaptım. Bu listede MDM nin kendisi yok, mutlaka kaldırılmalı. Tabletteki DNS değiştirilmiyor onun için de Mobogenie üzerinden kurabileceğiniz DNSET uygulaması sorunu çözüyor.
    Sonuç olarak ilk mesajı yazan arkadaşa çok teşekkür ederim, çok yere baktım ama burası dönüm noktası oldu benim için.




  • Arkadaşlar e tab 4'ümde e tab 5'teki kurumsal cihaz yöneticisi var nasıl kaldırırım yardım edin lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bendeki cihaz yöneticisi çok farklı yeşil olan hani şu e tab 5'teki var ya işte o e tab 4'te mümkünatı yok kalkmıyor kimse bilmiyor bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla sürüm kaça çıkıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.