Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Eca Proteus PLUS Blue Kombi Yaz Konumundayken Petek Işığı neden Yanar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eca kombiyi 2018'de aldıktan henüz 1 yıl sonra malesef kartı değiştirildi. Şimdi de bugün kombi yaz konumundayken sadece musluk işareti yanması gerekirken petek işareti yanıyor ve sıcak su vermiyor. Kış konumuna alınca petekleri ısıtmaya başlıyor. Bu saçmalığın sebebi ne olabilir?

    Buradan ECA'ya sesleniyorum. Bir daha Eca kombi alırsam ne olayım. Sizlerde lütfen kart üretirken şu işi becerin en önemli kısmı becerememişsiniz arkadaş. Zaten diğer parçalar toplama size sadece kart kalıyor bari kartı iyi yapaydınız. [ÇÖZÜLDÜ]Eca Proteus PLUS Blue Kombi Yaz Konumundayken Petek Işığı neden Yanar

    EDİT: Arkadaşlar saçmalığa bakar mısınız ya az önce sorunu tesadüfen çözdüm. Kombi yaz konumundayken petek sıcaklık ayarını çevirirsem ekranda petek ışığı yanık kalıyor, musluk sıcaklığını değiştirirsem musluk işareti ekranda yanık kalıyor ve sıcak su çalışıyor ben böyle ahmak iş görmedim. Neyse halloldu.

    Edit2: Az önce petek sıcaklığını ayarlayıp ekranda petek resmi kaldığında sıcak su akacak mı diye denemek istedim ve sonuç şöyle oldu. Petek ayarı yaptıktan sonra petek resmi yanıyor fakat bir kaç saniye sonra sönüyor ve sadece muslukresmi yanıyor, sıcak suda da problem yok. Malesef arada bir bu aptallığı kombi bize yaşatıyor. Ne diyim miyadı dolduğunda kartını keserle parçalayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkcan2 -- 17 Temmuz 2021; 22:17:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Merak ettimde. Eviniz kaç m² ısınmak için ne kadar fatura ödüyorsunuz yada kaç m³ yakıyorsunuz. Bende de bu kombiden var, evimin yalıtımı çok iyi. Olabilecek tüm hava kaçaklarını tıkadım. Oda termostatlı 22 derecede daha ekim ayında 450 lira fatura ödetti bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.