Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Casper Genel Merkez Teknik Servis Zararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EDİT: Perşembe gününden beri yaklaşık 2 saat telefon görüşmesi ve mail üzerinden görüşmeler sonucu, tam hakem heyetine gidecekken beni bugün çağırdılar ve parlak ekranım yerine garanti kapsamında sıfır mat ekran taktılar.
    Klavye içinse yaptırıp kurtulmak için 180 TL ücret verdim sıfırdan farksız ve paketli sadece küçük bir kılcal çizikli panel ile birlikte klavye taktılar. Ek olarak ben söylemeden fanı da temizlemişler.

    Baya uğraştılar ama hatalarını düzelttiler. Elimde götürmeden önceki resimler olmasaydı yaparlar mıydı bilemiyorum çünkü teslim kağıdına okumadan imza attığım için sürekli yaptıkları zararı benim üstüme atmaya çalıştılar.



    Herkese merhaba forumda yabancıyım ilk defa yazıyorum, umarım doğru yere yazıyorumdur.
    30.06.2017 tarihinde aldığım casper f600 i7 7500u 12gb gt940mx dizüstü bilgisayarımı 2-3 ay öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum,
    bazı tuşları bozuldu bende garantisi olduğu için evime yakın bir teknik servise götürdüm oradaki arkadaşlar genel merkeze yollayacaklarını söylediler bunun 15-20 gün süreceğini belirttiler bende cihazımı geri aldım kendim götürmek için. 21.03.2019 tarihinde casper ümraniye genel merkezine gittim bazı tuşların çalışmadığını söyleyip cihazımı verdim 15-20 dk sonra bana cihaza sıvı teması olduğunu, ücretli şekilde tamir edeceklerini söylediler, bende bunun mümkün olmadığını söyledim ve açtıkları cihazıma baktım sıvı izi falan göremedim, teknik servisteki çalışanlar ısrarla sıvı temasından olmuştur dedi bende cihazımı toplayıp geri verin yaptırmıyorum dedim. 30 dakika civarı bekledikten sonra cihazımı aldım, acele bir şekilde teslim kağıdını imzalattılar cihazı eve getirip açtığımda klavye içeri göçük bir şekilde takılmış, panel ve ekranda delik gibi iğne ucu büyüklüğünde delikler olduğunu fark ettim ve bu küçük deliklerden bir tanesi tam ekranın ortasında, siyah arkaplanda beyaz bir şekilde parlıyor.
    özetlersem; teknik servise sadece bazı tuşlar çalışmadığı için götürdüm ücret çıkardıkları için yaptırmadım, cihazımı bana geri verdiklerinde klavye içine göçmüş panel ve ekranda iğne büyüklüğünde delik vardı. teknik servise götürmeden önce cihazımın resmini çekmiştim ve sonrasında da çektim onları da ekleyeceğim.
    başına buna benzer bir olay gelen varsa ve yardımcı olurlarsa çok memnun olurum iyi akşamlar.


    https://hizliresim.com/nQ0gq5 bu cihazımın gitmeden önceki hali
    https://hizliresim.com/v6WLBm
    https://hizliresim.com/16OkAY
    https://hizliresim.com/Ll54qa
    https://hizliresim.com/r5zVbV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Enes34 -- 26 Mart 2019; 23:15:56 >







  • imzaladıgınız kagıtta neler yazıyordu. Sorunsuz şekilde aldım diye yazıyor ise işiniz zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 22 Mart 2019; 23:25:59 >
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    teknik servis formu
    kullanıcı kaynaklı klavye sıvı temaslı ücret verildi indirim yapıldı kabul edilmedi iade edildi
    not: sıvı temasına bağlı hasarlı parçanın değişmemesi durumunda cihazım tüm aksamı zarar görebilir
    yazmışlar ama teslim formuna seri numaramı yanlış yazmışlar zaten cihazımın teknik servise girişi gözükmüyor, teknisyeninde adı yok. acele acele imzalattılar zaten bende sinirden aldım çıktım formu okumadan.
  • 34Enes34 3 kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine git dava acılması gerekıyor ise davanı aç, Dava sürecinde kesinlikle seni ararlar vazgec yenisini gönderelim falan filan derler kesinlikle şikayetinden vazgeçme yenisi vs artık problem cozulmedikce vazgecme.
    Tekrar servise gidip yapacagın bişi yok...
    Forumda biri yasmıstı yanlıs hatırlamıyor isem oda casperdı bir yeri bozukmus onada sıvı teması vs demişler. Davalık olmus aramışlar şikayetınden vazgec demısler yenısını gonderelım. Şikayetten vazgecmıs gene aynı notebook gelmıs yenısı gelmemiş. Aklında olsun

    Baglı bulundugunuz kaymakamlıktan tüketici hakem heyetine gidip durumu ordakılere anlatın. servisten aldıgın evraklarıda götür.Bunun haricinde yapacagın bişi yok ..
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    bende pazartesi tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyodum yada geri teknik servise gidicektim. cihazıma zarar vermeselerdi ben alıp kendim yaptırırdım böyle yaptıkları için vazgeçmicem. cimere falan yazmama gerek varmı. ayrıca cevabın için teşekkür ederim.
  • 34Enes34 3 kullanıcısına yanıt
    tüketici hakem heyetıne git onlar yön gösterir. Lakin anlatmana göre ne kaydın var ne baska bişi . karşı tarafın kaşesi fılan vardır insallah ısım yazmaz kaşe basarlar bazen..
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    forum kağıdına seri numaramı yanlış yazmışlar benim cihazım gözükmüyo resmini atıyorum

    https://hizliresim.com/oX48z2
  • 34Enes34 3 kullanıcısına yanıt
    tamam imzalı problem yok
  • Tüketici Hakem Heyetine şahsen gitmene gerek yok. e-Devlet üzerinden başvuru yapabiliyorsun. Elindeki evrakların fotoğrafını çekip pdf dosyası haline getirip sisteme yüklüyorsun. Durumu ve dava etmek istediğin yeri açık bir şekilde yazıyorsun. Özelikle servise vermeden önce bir sorun olmadığını, elinde fotosu vs olduğunu belirt. Sonra da uzun bir süre sonucu bekliyorsun.
    @34Enes34
  • Perşembe gününden beri yaklaşık 2 saat telefon görüşmesi ve mail üzerinden görüşmeler sonucu, tam hakem heyetine gidecekken beni bugün çağırdılar ve parlak ekranım yerine garanti kapsamında sıfır mat ekran taktılar.
    Klavye içinse yaptırıp kurtulmak için 180 TL ücret verdim sıfırdan farksız ve paketli sadece küçük bir kılcal çizikli panel ile birlikte klavye taktılar. Ek olarak ben söylemeden fanı da temizlemişler.

    Baya uğraştılar ama hatalarını düzelttiler. Elimde götürmeden önceki resimler olmasaydı yaparlar mıydı bilemiyorum çünkü teslim kağıdına okumadan imza attığım için sürekli yaptıkları zararı benim üstüme atmaya çalıştılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Enes34 -- 26 Mart 2019; 23:9:0 >
  • Çözüldüğüne sevindim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.