Şimdi Ara

ÇÖZDÜĞÜM ve ÇÖZECECEĞİM AYT MAT DENEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle mezunum, Denemeleri çözme sıram aşşağıda ki gibidir önce endemik....
    Çözdüklerim:
    ENDEMİK 12 li AYT MAT DENEMELERİ: Kışın çözmüştüm içinde kolay-orta-zor olmak üzere farklı seviyede sorular var bu sene OLASILIK, PERMÜTASYON,KOMBİNASYON konularını çalışmadım bu deneme üzerinden pekiştirdim her denemesinde bu konulardan toplam 3-4 soru vardı, bazı geometri soruları çok özgündü. 12 Denemenin ortalaması 37
    HIZ RENK AYT MAT DENEMELERİ: Ben bir şey demiyorum alanlar ne dediğimi anlar kulaklığı takıp soru bankası gibi çözdüm önce geometri ve LTİ sorularını temizledim daha sonra diğer sorular.
    ACİL REAKSİYON: Açık ara ösym ye en yakın en zorlayıcı farklı soruları barındıran deneme netlerim genelde 37-38di ha 39 yaptığımda oldu bir seferde 34 e düştüğümüde hatırlıyorum (limit ve integralde dikkat hataları) yaptığımda 10.denemesini çözmedim hazirana bıraktım, bu denemenin bazılarını çözerken 1.soruyu bile yanlış yapabilirsiniz.
    345 AYT MAT DENEMELERİ: İlk 6 denemesi bitti netler 37-40arası değişiyor içinde cidden ÇOK kaliteli sorular var ama ilk soruları kolay gibi geldi 3 denemesini daha çözüp son denemesini hazirana bırakıcam :)

    ÇÖZECEKLERİM
    AYDIN: Çok övdüler, matematik hocam bana hediye etti :))
    Yargı lemma
    Apotemi

    2018 Ayt mat 34, bir şey yaptım
    Umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.

    Bildiğiniz ÖZGÜN KALİTELİ ve ÖSYM’YE yakın denemeler varsa yazabilirsiniz🌝

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam hız ve renk neden begenmedin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi sarmal kılavuza göre hazırlamış gerçekten güzel bende acil , 3-4-5 ,apotemi (geçen seneniki) ,endemik çözdüm . Şimdi bilgi sarmal başladım apotemi yeni çıkaracak onuda çözeceğim birde ösymye en yakın deneme yakın zamanda çıkacak çözüm 3d ayt mat denemesi süper olacağına inanıyorum her denemesi altın değerinde olacak bakalım .
  • xleader kullanıcısına yanıt
    Çözüm 3d ayt mat cıkmayacakmış iki üç gün önce konusunu açtım bir arkadaş mail atmış cıkmayacağını söylemişler bilgin olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bi ara metin denemeleri vardı lys denemeleri bulursan onu cozebilrisin icinde 3-4 tane kasıntı soru olurdu cıkacagından degil de zorlamak icin soruyorladı galiba araştırırsan kitapcılarda bulabilrsin.
  • hocam matematik için öneri verebilir misiniz pmden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.