Şimdi Ara

Covid 19 çağrı merkezine katiyen ulaşamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adana'da ikamet ediyorum. Babam covid pozitif ve bir konuda kafama takılan bir soru sormak, bir konuda bilgi almak için Adana Covid 19 çağrı merkezini yaklaşık 45 dakikadır arıyorum ancak hiçbir şekilde kimseye ulaşamıyorum.

    Bazen sizi yetkiliye bağlıyorum anonsu geliyor ve ardından direk meşgul sesi duyuluyor. Kapatmıyorum ve 2-3 dakika boyunca meşgul sesi çalıp kendi kapanıyor. Bazen ise hiçbir anons duyulmadan sabit hat aramışım karşıdaki telefonun çalma sesi gibi bir sesi dakikalarca dinliyorum ancak yine bir süre sonra telefon kapanıyor.

    İlginçtir ki operatöre bağlanabildiğim her defasında onlarca dakikadır sırada bekleyen 5. kişisiniz bilgisi veriliyor ancak katiyen kimseye bağlanamıyorum.

    Bu ne saçmalıktır bu mudur dünyanın kıskandığı sağlık sistemimiz. Aynı evde yaşadığım annem ve kardeşimden sonra babam da pozitif çıktı ama bana sırf iyi görünüyorum diye test dahi yapmadılar.

    Napayım ben nereyi arayayım. Aile hekimine ulaşamıyorum, ilçe sağlık merkezinin telefonuna bakan yok, covid 19 çağrı merkezinde operatörü aşamadım. Ben bir vatandaş olarak ne yapayım?

    112 yi aramadım zira çok önemli bir durum yok. Bu sebeple daha acil aramaların önüne geçmemek için 112 yi aramayı doğru bulmuyorum.

    Ben nereden bilgi alabilirim? Diğer şehirlerin covid çağrı merkezlerini mi arayayım? Nasıl bir rezilliktir bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.