Şimdi Ara

Coulthard'a OGS cezası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dolmabahçe Sarayı'ndan başladığı turunda Boğaziçi Köprüsü'nden Asya yakasına geçerek milyonlarca insanı ekran başına bağlayan Red Bull takımının ünlü pilotu David Coulthard, otomatik olarak kesilen 33 YTL'lik OGS cezasını ödedi.
    Gösteri günü İskoç pilot, köprüdeki 12 numaralı gişeden geçiş yaptığı sırada Boğaziçi Köprüsü Otomatik Geçiş Sistemi, bilgisayara otomatik olarak 33 YTL ceza yazdı. David Coulthard ve Red Bull Takımı yetkilileri gösteri tamamlandıktan sonra kesilen cezayı ödemek istedi, ancak karayolları yetkilileri bu gösterinin özel bir durum olduğunu belirterek teklifi geri çevirdi.

    Red Bull takımının ısrarı üzerine yetkililer, normal geçiş ücreti olan 3 YTL'yi almayı önerdiler, ancak David Coulthard ve Red Bull takımı kesilen cezayı ödemekte ısrar etti. Bunun üzerine İstanbul'daki şovun ardından Red Bull takımı, Boğaziçi Köprüsü'nden kaçak OGS geçişleri için kesilen 33 YTL'lik cezayı ödedi.
    Karayolları yetkilileri formula aracının plakasının olmadığını ve "Plakayı tespit edemedik" diyerek olayın geçiştirilebileceğini, ancak takımın ücreti ödemekte ısrar ettiklerini dile getirdi. Boğaziçi Köprüsü'ndeki OGS gişelerinden ücret ödemeden geçen Cumhurbaşkanı aracı hariç tüm araçlar 33 YTL'lik cezayı ödemek zorunda.

     Coulthard'a OGS cezası!!!



    http://www.milliyet.com.tr/2005/07/26/spor/spo06.html



    Tam komedi ya... adam hem Türkiye'nin tanıtımını yapıyor hemde bizimkiler ceza kesiyor. Olmicak iş. Esasında RedBull'un yaptığıda mantıklı. Bizimkiler faiz işletir bi kaç sene sonra tutuklamaya bile kalkarlardı David'i.







  • verilen mesaj aslında güzel sistem delinmiyor görüntüsü ...ama gercekten öylemi

  • yurdumda böyle olaylar oluyor..
  • vay be helal olsun redbul dan da ceza kestilerya valla hiç güleçeğim yoktu . varmı öyle bedava geçmek .




  • keşke paralı gişelerden geçseydi be
  • doğal..........(!)
  • faiz zaten işledi 3 ytl ceza bi gün geciktiği için onla çarpıldı 33ytl
  • Arkadaşlar gelin aramızda para toplayıp kendimiz ödeyelim KOSKOCA 33YTL yi ödeyemez şimdi red bull yurdumuzun da bu paraya çok ihtiyacı var.Hadi arkadaşlar pamuk eller cebe.
  • İyide bizimkiler almayalım demiş adam sistemi devre dışı bırakamazmıydı bırakırdı ama dusunulmemiş takım ısrar etmiş odemek iiçin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Seferoglu

    İyide bizimkiler almayalım demiş adam sistemi devre dışı bırakamazmıydı bırakırdı ama dusunulmemiş takım ısrar etmiş odemek iiçin


    tamam öylede yine acayip komik bir olay. ayrıca takım kendini garantiye almış bir iki sene sora nolacağı hiç belli olmaz. burası türkiye
  • Ben bukadar saçmasapan ve aptalca birşey görmedim duymadım...Köprüde bir gösteri sürüşü yapılıyor izinler protokoller ıvır zıvır derken herşey ayarlanıyor...soraa hoooppp neden gişeden para vermeden geçtin bakim sen???Yahu rezillik bu resmen!!!utanmadan bide ceza kesildini Redd Bull a sölemişler..ulan hiçmi yüzünüz kızarmadı beee???Ben olsam o cezayı cebimden veririm ülkemi bu komik duruma düşürmem...Gerçi ben hala bir gösteride nası böle bi ceza kesilebilir anlamış deilim ya neyse!...

    Bu olaya ve halimize ağlamalımıyız yoksa gülmelimiyiz bilemiyorum yani
  • bu yılda kesildi mi diye sorguladıgım olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza makbuzu
    Kaçak geçiş cezası 75tl
    Hız sınırını aşma 500 tl
    Sinyal vermeme 250tl
    Toplam 825tl
    Kdv hariç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o dolarla ödediği için koymamıştır cezalı hali bile 7 dolar 7 lira gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 16 Kasım 2020; 8:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.