Şimdi Ara

cosmicpazar.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    1982 yıllından bu zamana kadar küçük ev aletleri sektöründe uzmanlaşmış deneyimimizi internet ortamında yer vermeye karar verdik. Bu girişimimiz ile siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu sektörde yazarkasa, küçük ev aletleri, elektrikli ısıtıcı ve bir çok nokta hizmetlerimiz bulunmaktadır.Bir çok firmanın satış bayiliği ve servis noktası olarak yer almaktadır. Ürünlerimizi daha hızlı sizlere nasıl ulaştırız yollarına inovatif çözümler sunmayı hedefliyoruz. Kısacası biz tecrübelerimiz geliştirmek, aktarmak ve yarınlara hizmet veren bir firma olmayı hedefliyoruz.

    Bizler biliyoruzki sayısal değerlerin internet üzerinde değeri olmadığını çünkü bizler sizlerin evine girebildiğimiz noktada varız. Müşterimize bizleri denemesini ve satış öncesi olduğu kadar satış sonrasında da onların yanında olduğumuzu hisedeceklerdir..

    Bizler sektörlere çözüm oluşturan ve tamamlayıcı ürünleri satan bir firmayız. Evinizin, ofisinizin ihtiyaçlarını bilen ve bu doğrultuda sizleri yönlendiren en kaliteli ürünü, en iyi hizmeti en ucuza almanızı sağlamayı prensip edindik.


    Saygılarımızla,
    Andronid Elektronik
    212 599 29 29







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.