Şimdi Ara

Corsair VOID Wireless -VS- Logitech G933 Artemis Spectrum - Hangisi alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, kablosuz ve görece iyi ses kalitesi olan bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Türkiye'de kablosuz olarak çok fazla seçenek olmadığı için bu iki kulaklık arasından bir seçim yapmak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi bir seçim olur? Kulaklıkları yakından incelemiş yada sahip olan kişiler cevaplarsa sevinirim.

     Corsair VOID Wireless -VS- Logitech G933 Artemis Spectrum - Hangisi alınmalı?  Corsair VOID Wireless -VS- Logitech G933 Artemis Spectrum - Hangisi alınmalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 23 Mart 2016; 2:00:14 >







  • alito kullanıcısına yanıt
    Sorunu az olan kulaklık arıyorsanız Corsair ı düşünmelisiniz. Ama kulağınız büyükse corsair sorun yaratabilir. Ben bunların ikisinin de birer tık eski modellerini kullandım. Ve epeyidir kulaklık inceliyorum.
    Okuduğum kadarıyla logitech gerçek anlamda ağır.. Corsair ın sanal ses kartı çok daha iyi... Fakat corsair ses yalıtım konusunda logitech e yetişemiyor. Malesef. Fiyat olarak da Corsair çok daha uygun...
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, G933 aldım birkaç gün önce. Dediğiniz gibi yalıtım harika ama daha önce kullandığım Creative marka sanal 7.1 kulaklığa göre sanal ses de daha iyi çalışıyor, Logitech sanal ses konusunda da kaliteyi artırmış sanırım. Baslar 40mm olmasına rağmen tok bir vuruş sergiliyor, tizler zaten 40mm için olması gerektiği gibi mükemmel. Bu bas konusunda daha kötü bir sonuç bekliyordum ama öyle olmadı. Belki Logitech'in bahsettiği patentli 40mm sürücüleriyle ilgili bir özelliktir. Kulaklık her türlü cihaza bağlanabiliyor ve pilinin başına bir iş gelirse yenisini satın alıp kendimiz değiştirebiliyoruz, bu olay gerçekten harika. Corsair VOID'e göre genel ses performansı nasıldır bilemem ama malzeme kalitesinin daha üst düzey olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Mikrofon olarak ise çeşitli yerlerdeki incelemelere dayanarak G933'ün bir tık daha iyi olduğunu gördüm. Kısacası pişman olmadım diyebilirim, ama pil süresi olarak Corsair VOID kesinlikle daha iyi.




  • alito kullanıcısına yanıt
    Peki şunu sorayım. Kablosuz şarjı ne kadar gidiyor? Yazılımda takılmalar vs var mı. Okuduğum kadarıyla var yazıyordu. Aldığınız fiyat ve yer neresi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 9 saat dayanıyor, tam hesaplama yapmadım ama ortalama bu kadar. Yazılım gayet akıcı, hiçbir problemle karşılaşmadım. Zaten ilk taktığımda yazılımı güncelledi ve birde firmware güncellemesi yaptı. Sanalmarketim'den aldım 6 taksitle 795 liraya geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.