Şimdi Ara

CORSAIR HS70 Pro 7.1 Kablosuz Kulaklık 949 TL CORSAIR Void Elite Kablosuz Kulaklık 1099 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CORSAIR HS70 Pro 7.1 Surround Krem Kablosuz Gaming Kulaklık 949 TL

    https://www.itopya.com/corsair-hs70-pro-71-surround-krem-kablosuz-gaming-kulaklik_u10142



    CORSAIR HS70 PRO 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık 949 TL

    https://www.itopya.com/corsair-hs70-pro-71-surround-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik_u11571


    CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık 1099 TL

    https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-surround-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik_u9769




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 23 Mart 2022; 15:24:9 >







  • iyi fiyat, ama sanal surrond değilmi?


    birde bu tarz kulaklıklarda discordda kopma / boğuk ses problemi oluyordu bluetoothtan dolayı, onlar hala devam ediyormu?

  • Alınır mı arkadaşlar, kullananlar yorum yaparsa çok iyi olurdu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Corsair void elite wireless kullanıyorum yazılımı facia, corsairden asla kulaklık almayın 1000 try aldım itopyadan indirimde. 300 lira anca verilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzex kullanıcısına yanıt
    Yine aynı fiyata void var kararsız kaldım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar mikrofon testine baktım facia resmen, 300 tllik kulaklıkta bile böyle vasat mikrofon yoktur, ben vazgeçtim

  • Ses kalitesi olarak çok çok iyi bir kulak fakat mikrofonu biraz tırt ve sanırım sadece deri padlerle geliyor. Açıkçası mikrofon kalitesi umurumda değil ama kumaş pad olmayan hiç bir kulaklığı almam.

  • Corsair HS serisinin mikrofonları berbat.

  • Kulaklık çok iyi. Ses kalitesi felan akıyor. Fakat bence acayip bir falsosu var. Kablolu bağlama şansınız yok gibi. Kulaklık üstündeki pil bir sene sonra ölmeye başlayınca kulaklığı neremize sokacağız düşünmek lazım.

  • yaklaşık 1 aydır hs70 pro kulaklığı kullanıyorum. müzik dinlerken baya keyif alıyorum. yazılımı kullansanızda kullanmasanızda 7.1 ses veriyor kulaklık. yazılım pek birşey katmıyor anlayacağınız yada ben bi fark göremedim. oyunlarda ve müzikte dolby atmosla denerken daha iyiydi sanki. şarjı 12-13 saat rahat gidiyor ve 80 dk da falan doluyor. kulaklığın pedleri sert. uzun süre kullanımda gerçekten ağrı yapıyor. sıcakta da terleme yapar. mikrofon normal ne çok iyi ne çok kötü. bazıları kullanım dışında sesten bahsetmiş. o sesi bi defa aldım bi daha alamadım.

    fiyat gerçekten iyi . .1300 e amazondan almıştım. keşke bekleseymişim

  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

    vasat; ortalama demek.

  • AIR BEARyoutube
    HS70 Pro Product Page: https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Gaming-Headsets/Wireless-Headsets/HS70-PRO-WIRELESS-Gaming-Headset/p/CA-9011210-NA HS70 PRO Spec Page: https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Gaming-Headsets/Wireless-Headsets/HS70-PRO-WIRELESS-Gaming-Headset/p/CA-9011210-NA#tab-tech-specs Hands down a killer value in this new refresher to the HS70 SE's. Honestly didn't think it was going to be as good as it is. Also definitely gotta stand on the quality of the build and components used. I do believe it would be very difficult to find a better built, feature rich wireless headset at this price range. Hope you enjoyed the review, don't forget to subscribe for future content. 🎥🎥 REVIEW INQUIRIES: biggerbulletgaming@gmail.com 🎥🎥 🔌🔌 All Videography by https://www.youtube.com/user/DanTheDancinMan 🔌🔌 🐱‍🏍🐱‍🏍 TWITCH: https://www.twitch.tv/oleairbear 🐱‍🏍🐱‍🏍 📸📸 IG: https://www.instagram.com/oleairbear 📸📸 🐱‍👤🐱‍👤 TWITTER: https://twitter.com/OleAirBear 🐱‍👤🐱‍👤 All gameplay is recorded in 1080p 60fps Equipment and Programs Used for Video Capture and Creation: Capture - Elgato HD60S Microphone - RODE Microphone for Game Chat - G TRACK PRO Facecam - Sony A7s Review Camera - Sony A7iii Gaming Monitor - TOO MANY Computer - CUSTOM AF Headset - Astro A40 with Mixamp TR pro Controller - BattleBeaverCustoms Video Editing - Adobe Premier CS6 and After Effects CS6 Thumbnails - Adobe Photoshop CS6 ------------------------------------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?t=370&v=RBl0DFuBNf8&feature=youtu.be

    Mikrofon testi.

    Gayet iyi bence.Şunu unutmayın mikrofon testi dinlediğinizde o testi yapan kişi mikrofonu nasıl konumlandırıyor o da önemli.Bakın eleman mikrofonu oynatırken ses nasıl değişiyor.

  • sabirya kullanıcısına yanıt

    Hs70 pro modelini 4 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Ben 4 ay önce dip fiyatı 800 TL'den almıştım ki enflasyonla vs. şuan 950 TL bedava param olsa yedek alırım o kadar. Çok güzel kullanışlı sorunsuz bir kulaklık. Detaylı incelemedim ama üstünkörü hiçbir sorun görmedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.