Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.672
Cevap
124
Favori
169.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Aynı renk almışız bende beyaz cam tavan ultimate aldım . Benimkide biraz kavga dövüş gibi oldu. Bi türlü buldular. Kazasız belasız kullanmanız dilegi ile hayırlı olsun..
  • GORKY34 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam sizinde hayırlı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    25.09.2020 tarihinde 2.el 6000 km de otomatik 1,2 benzinli elegance P32 aldım.
    P32 aslında italya pazarı için üretilmiş ancak pandemi nedeniyle sevk edilemediğinden türkiye ve diğer ülkelere gönderilen istisnai bir araç yani. Elegance olmasına rağmen ultimateden tek eksiği 130 değil 100 bg olması ve 17" değil de 16" jant a sahip olması. Araçta hayalet gösterge paneli, çarpışma önleyici, tabela okuma, dijital ecc klima, kör nokta uyarı hepsi var.

    Neyse, hepsi güzel de bundan önce 2015 1,2 polo kullanıyordum, bu araçta dikkatimi çeken hassas bir kullanıcı olduğum için rölantide direksiyondan hissettiğim hafif titreşim oldu. (poloda rölantide çoğu zaman arabanın çalışıp çalışmadığını hissedemeyip ekrana bakardım) ayıca yolda giderken de araçta hafif balans varmışcasına titreşim hissediyorum. 4 teker balans ve hatta rot ayarına soktum olmadı, 3 adet farklı yetkili servise gittim yol tecrübesine çıktılar normal dediler. ilk iki serviste satışın 130 luk test aracı olduğu için denemedim ama 3. servisin satış kısmında 100 bg lik elegance otomatik olunca test sürüşüne çıktım veeee maalesef benim aracımdaki hissettiğim titreşim bu araçta da vardı.
    Değilse başka şehirlerde de tüm yetkili servisleri gezmeyi düşünüyordum o kadar taktım yani.
  • Start-stop sorunu yaşayan var mı ? Benim araç bir süredir yapmıyor sanki.

  • dekonline kullanıcısına yanıt

    benimki aynı çalışıyor hala

  • D. Fiery kullanıcısına yanıt

    Akü performansına bağlıymış. Biraz uzun yola çıkıp akü dolunca çalışmaya başladı. Sanırım %70 ile alakalı bir durum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar edition paket almak üzereyiz, ne dersiniz aracınızdan memnun musunuz? Sevmediğiniz yönleri var mı?

  • cduman C kullanıcısına yanıt
    Ben gayet memnunum.İstediğim renk elegance bulamadığım için edition aldım.Bana göre tek eksisi ekranının 3.5 inç olması ve carplay desteklememesi.
    Artı özellik olarak broşürde yazmıyor ancak otomatik far ve uzun far asistanı araçta mevcut.
  • kloroflorokarbon K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bizim de ilk tercihimiz elegance idi fakat bulamadık bir türlü. Geve mavisi edition gelmiş gümrükte sevkiyat bekliyormuş bayiye. Bir aksilik olmazsa iki hafta içinde alacağız sanırım. Dediğiniz gibi 7" ekran da olsa hiç bir eksiği yok aslında bizim için de, donanımı yeterli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android auto kullanan var mı aranızda acaba ? Bende stabil çalışmıyor. Sürekli mirrorlink hatası veriyor ve kasıyor sanki. Büyül ihtimalle telefon kaynaklı çünkü ios car play çok güzel çalışıyor. Telefonum galaxy fan edition biraz eski bir cihaz. Sırf bu yüzden iphone almayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasamayürütmeyargı kullanıcısına yanıt

    Ben kullanıyorum sürekli. Doğru kabloyu ve mümkün olduğu kadar yeni bir android telefonu bulursanız sıkıntı yaşamazsınız. Tabi ki iphone daha stabil. Onu da belirtmek lazım.

  • Merhabalar, 2020 model 1.2 / 100 bg lik edition paket var. Genel olarak şehiriçi kullanımı için tasarlanmış bir araç.
    Olumsuz olarak gözüme batan içerideki plastik kalitesi bariz kötü. En büyük eksisi bu aracın iç aydınlatmalarını kim düşünüp tasarladıysa tebrik etmek lazım. Bu kasar kötü olamazdı. Çünkü çoğu yerde aydınlatma yok. Arka koltukları aydınlatan herhangi bir lamba yok, torpido gözünü aydınlatan yok. Bagaj ve ön aydınlatmalarda sarı ışık ve yetersiz. Gece kullanımı olumsuz yönde etkiliyor. LED uygulayan arkadaşlar olursa buradan bilgi verirse seviniriz.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar 7. İnçlik android auto ve car play olan multimedyalı modelde navigasyon tuşuna bastığımızda eğer telefon takılı değil ise navigasyon donanımı yok diyor. Araca nasıl navigasyon yükleyebiliriz ? 2. Olarak araçta adaptive cruise kontrol için gereken donanımlar var fakat yazılım olarak açık değil nerden açtırabiliriz acaba bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/channel/UCQFOq8jJtIgpMszLf8UrtBg

    Opel corsa f ile ilgili hertürlü videoyu kanalimda bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, kız arkadaşım için Opel Corsa 1.2T Otomatik düşünmekteyiz. Elegance donanıma bütçe yetmiyor, mecbur Edition alacak gibiyiz. Edition donanıma daha sonradan büyük ekran veya en azından geri görüş kamerası ekletmemiz mümkün müdür? Mümkünse maliyeti nedir?

  • ec.dmn kullanıcısına yanıt

    Servis soketler uymuyor mümkün değil ama üzerinde çalışıyoruz demişti. Bana sorarsanız kısa-orta vadede yapabileceklerini de zannetmiyorum ama siz de bir sorun isterseniz bizi de güncellemiş olursunuz. Biraz inceledim basit sök taktan daha fazlasına ihtiyaç olduğu belli. Örneğin editionda tek usb girişi radyo kısmında iken, elegance olunca usb girişi çakmaklık kısmına iniyor. Böyle bariz tasarım farkları var.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.