Şimdi Ara

Coronavirüs Amerika'da üretilmiş olabilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • abd'li kimyager yahudi Charles Lieber, amerika'da tutuklandı. tutuklanma nedeni:

    Çin’in “Bin Yetenek Planı”na dahil olmak,
    Wuhan Teknoloji Üniversitesi'nden aldığı iddia edilen ödemeler,
    ABD federal makamlarına yalan söylemek...


    Koronavirüs salgının Wuhan'dan çıkması ve Lieber'in Wuhan Teknoloji Üniversitesi ile gizli işbirliği yapması şüpheleri bu isme çekti. Yapılan resmi açıklamalarda olayın koronavirüsle ilgisi olmadığı defalarca belirtilmesine rağmen komplo teorileri hep Lieber'in üzerine odaklandı. Herkesin şuan virüsün tek sorumlusu olarak görmesine neden oldu.

    Tüm yalanlamalara ve olayın yanlış bir dönemde ortaya çıkan tesadüflerle alakalı olduğu söylenmesine rağmen insanların kafasındaki soru işaretleri tam olarak giderilemedi....






  • Veri saklamaymış, felanmış, filanmış geçiniz efendim. Ajanı olmayan ülkemi kaldı. Virüsün merkezi listede.. George Floyd'un ölümü ve süre gelen olaylar... Covid-19 Konuşulmaz oldu. Sessiz sedasız da aşı çıkacaktır. Planlanan neyse, evdeki hesap çarşıya uymadı. Global çapta herkesin erişimine açık aşı, planları altüst etti. Hastalığı yarat, tedaviyi sat... Antivirüs şirketleri iyi bilir. Kazanç sağlar.
  • Kaynak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coronavirüs Amerika'da üretilmiş olabilir.
    Veri saklamaymış, felanmış, filanmış geçiniz efendim. Ajanı olmayan ülkemi kaldı. Virüsün merkezi listede.. George Floyd'un ölümü ve süre gelen olaylar... Covid-19 Konuşulmaz oldu. Sessiz sedasız da aşı çıkacaktır. Planlanan neyse, evdeki hesap çarşıya uymadı. Global çapta herkesin erişimine açık aşı, planları altüst etti. Hastalığı yarat, tedaviyi sat... Antivirüs şirketleri iyi bilir. Kazanç sağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 17 Haziran 2020; 12:38:12 >
  • Yerli yarasalar haberin peşinden maskesiz sokağa çıkıp kendilerinin yargılanmasına sebep olan olayı kınayarak efe oyunu oynamıştır.
    Coronavirüs Amerika'da üretilmiş olabilir.
  • Son yaklaşıyor . Bu sadece bi denemeydi . Son yaklaşıyo eminim buna . Kendi sonunu getircekler insanların

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    tahmin etmiştim

    Ulan ne çok seviyorlar alakalı alakasız ABD’yi suçlamaya. ABD beni ilgilendirmez ama bu insanlar başkalarına bok atmaktan ne anlıyor anlayamıyorum arkadaş. Şaka gibiler. Hayır, Çinliler Abd’den daha kötü bu net bir gerçek, Uygur Türklerine yaptıkları belli ama malum kişi Rusya, Çin dediği için kahrolsun ABD dediği için kendi görüşleri yok resmen. Bizi Rusya, Çin kurtaracak zannediyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Bunlar kullanışlı aptallar. Virüsün nerden nasıl çıktığı belli değil ama Çin yönetiminin kusurlarının, bunun bir küresel salgına dönüşmesindeki payı inkar edilemeyecek kadar büyük. Çok daha ölümcül olan MERS-CoV ortaya çıktığında, Suudi Arabistan ve Ürdün gibi iki krallığın şeffaf ve kararlı davranmasıyla salgına dönüşmesi engellenmişti.

    Çin trolleri, Çin Komünist Partisinin olaydaki açık ve ispatlı sorumluluğunu bulandırmak için, Çin aleyhine kolaylıkla çürütülebilir saçma şeyler atıyorlar. Suçlular da çok yapar bunu; adam akşam cinayet işlemiştir, o saatlerde bambaşka bir yerde suç işlediğine dair söylenti çıkartırıp kendini yakalatır, olmayan bir suçtan yırtarken geçen zamanda, cinayet soruşturmasının üstü tozlanır.
  • Evangelistlerin işi bu yeni dünya düzeni İlluminati falan yani. Fazla Ramazan Kurtoğlu izlemeyin
  • internette bu virüsle alakalı olarak 5g çalışmalarından oldu vs deniyor ağzı olan konuşuyor artık bknz istanbul depremi
  • Yahudi olmasinin ne alakasi var musluman OP.?
  • Flody'dan sonra, yaptırımlar.. Biz de gündem fetö ile değiştirilerek gerçekler unutturulmaya çalıştırılır.
    Abd'de siyahi ve yaptırımlar.. Türkiye'yide Büyük İstanbul depremi ile uyutmasını iyi bilirler..
  • Oppenheimer kullanıcısına yanıt
    teknoseyir di galiba unuttum, alıntıdan ibaret. gerçi bir vurgulama var gibi aslına bakarsan. çünkü onların kendilerini üstün olarak gördükleri kaçınılmaz bir gerçek. tabi virüs öyle demiyor.

    esas önemli olan ise biyolojik savaş açısından olaya bakıldığında, virüsün amerika'dan çalınmaya çalışılmış olması bir gerçek midir? buna bakmak lazım. iki ihtimal var. çalınmasına izin vermezsin, çalınmasına izin verirsin. virüsü yaymaya çalışsan bundan daha güzel bir yöntem olamaz.
  • Koca adamlar virüs üretmeyi dahi becerebilecek bilgi birikimine sahip. Ama bizim ahmet kontuydan gizlenemiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korona uzaylilar tarafindan cikarildi. Bana inanmayan 10 sene onceki frantic radio call yayini var YouTube da dinlesin 51. Bolge calisani anlatiyor aglayarak hemen yayin kesiliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.