Şimdi Ara

Corona Virüsü Biyolojik Bir Silahtır ! (Mantıklı Teoriler içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar düşünün, çin bir süre sonra ticari hacmi genişliyor, dünyanın bir çok ülkesinin gelip fabrika açtığı, dünyanın en kaliteli ham maddelerinin dolduğu ve dünya global krizinde etkilenmeyen tek borsa pozisyonuna geliyor, bu çinliler yıllardır at köpek eşek karga ne bulursa yiyorlar, O yıllardan bu yana böyle bir virüs vakası gelişmiyor, Tabi bundan dolayı çin ekonomisi bundan büyük darbe almaya başlıyor. Bunların hiç birisi tesadüf olduğuna inanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulina -- 26 Şubat 2020; 20:7:30 >



  • Batı dünyası hemen her ürününü çin'e ürettiriyor. Buna bazı amerikan şirketleri de dahil. Dandirik ürünlerden kaliteli ürünlere kadar herşey çinde üretiliyor ve bütün dünyaya dağıtılıyor. çindeki apple, cart curt büyüklü küçüklü firmaların sahipleri hep batılı.


    Bir salgın krizinin ortaya çıkması batılıların, amerikanın zarar etmesi demektir, çünkü alışveriş dibe düşecek yavaşlayacaktır. Bu da şirketleri zarara sokar. Batılı şirketleri...

    Sence bu batı güçleri, kendi topuklarına sıkarlar mı?

    Sonra şu çinden gelen kargodan virüs bulaşmaz mevzusu var. Virüsler dışarda uzun süre kalınca ölüyormuş, bişey yapmıyormuş. Virüsler organizma dışında zaten ölü "gibi" dirler. Organizmaya girince olaylar patlak verir. Eninde sonunda risk her zaman vardır. Bazı uzmanlar çıkıp "bişey olmaz bişey olmaz kargodan virüs bulaşmaz çünkiii virüsler dışarda ölüho" dediler. Acaba bunu kim ya da kimler dedirtti? Doktorların işi gücü yok neden kargolar akıllarına geldi? Yoksa birileri bu konu ile doktorlarla görüştü mü? Niye?

    Görüldüğü gibi şirketler ürünlerinin satışının düşmesinden korktukları için, bilimadamlarına baskı kurarak bişey olmaz dedirttiler. Sebep? Maddi kaygı.

    Sence bu batı güçleri, kendi topuklarına sıkarlar mı?

    Aklımda çılgın sorular...

    Daha da uzatabilirim. Ama ne olursa olsun benim de aklıma bu geliyor, komplo değildir. Tabiiki daha önceki komplo teorileri gibi bununda ne olduğu hiçbir zaman öğrenilemeyecek...




  • Darbeyi Çin ekonomisi almaz. Adam zaten 15 sene önce daha beter durumdaydı. Asıl darbeyi batı alır.
    2 ay daha devam etsin, dünyada hammadde stokları bitsin o zaman gör.
    Türkiye'ye sipariş gelecek diye sevinenler, hammadde olmayınca o fabrikalarda kısır günü yapar artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bir bakış açısı. Bir bakıma doğru fakat, aynı üretime büyük ülkeler de dahil. En fazla kendi için fazla maliyetlerle üretim yapar fakat kendisine rakip başka büyük bir gücü hazmedeceğini sanmıyorum.Neticede mecbuiyetten değil daha fazla kaar etmek için yabancı firmalar orada diye düşünüyorum. En fazla kendi içlerinde iş istihdama yönelirler. Eski pilavı yemeye devam ederler yani.
  • Yaav hehe snki bi çinde var virüs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corona Virüsü Biyolojik Bir Silahtır ! (Mantıklı Teoriler içerir)
  • Düşün ki, virüsü kontrol edebiliyorsun, panzehirin de var, global oyunlar çevirme gücün de var, bunun kullanılabilme ihtimali olamaz mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.