Şimdi Ara

Corona Testim pozitif çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
5
Favori
29.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kolonya'yı ele sürün alkolünü akciğere çekin onu yazmamış kimsecikler ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tehlikeli bir virüs, biraz önce 69 yasında çok muhterem bir hocamız 20 gün içinde vefat etti Hiç şakası bile olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkk49 T kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar bu benim fikrim Aynısını karantina tebliği için gelen arkadaşlarda söyledi. Ama bu hastalık konusunda neyin ne olduğunu tam olarak kimse bilmiyor. Asansörde 1 kişi 2 dakika içinde birçok insana bulaştırırken aynı evde yaşayanlar saatlerce günlerce aynı ortamda olmasına rağmen birbirlerine bulaştırmıyorlar enteresan olanda bu zaten
  • Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
  • Geçmiş olsun.

    Maske maalesef tam korumuyor,oranı düşürüyor .5 ay oldu hatta daha fazla ama insanlar halen bilinçsiz.Bir yere dokunduysanız o temas bölgesi ile yüzünüze asla ellememek lazım maskeye dokunmamak lazım.Kaç kişi görüyorum eldiven falan.Fırın eldiveni , işçi eldiveni falan hatta O eldiven eğer 5-10 dk içinde çıkmazsa ancak ve ancak sizin cilt sağlığınızı tehdit eder virüsü bol bol çeker taşımanıza neden olur .Adam eldiven takiyor ,oraya buraya dokunuyor.Eldiveni sonra çıkartıp atarsa sıkıntı yok ,ama o eldiven ile telefon cüzdan dahil her yere dokunuyor.Ee ne anlamı kaldı eldivenin şimdi ? Bu virüs direk cilt yüzeyine yerleşen,sadece oradan vuran bir virüs değil ki ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Ağustos 2020; 0:34:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim merak ettiğim corona negatif çıktığında evin temizliği nasıl olacak ? Her yere dokunuyorsunuz ve bu virüs yüzeylerde çok yaşıyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camsil C kullanıcısına yanıt
    1 lt suya 10 cc çamaşır suyu ile dezenfekte edilir.
    Evde başkası varsa mümkünse riske girmemek adına dokunmayın vicdan azabı çok kötü üst komşu'dan 3 kişi öldü 5 kişilik aile 2 kişi kaldı. 27,32 ve 55 yaş civarıydı ölenler sadece 14 yaşındaki çocuk dışarı çıkıyordu diğerleri evden komşu evden çalışıyordu 14 yaşındaki çocuk eve virüsü getirmiş annesi,ablası ve babaannesi vefat etti.
  • çok geçmiş olsun...

    Bu hastalığın insandaki belirtisi bence tam olarak bilinmiyor. benimde zaman zaman şiddetli baş ağrım oluyor yataktan kalkamıyorum ama geçtiğinde ise oldukça hareketliyim. çok sık banyo yaparım günde 4-5 defa ayrıca motorsiklet kullanıyorum baş ağrısını ıslak saçıma yataktan çıkamamamı yediğim soğuğa sayıyorum. bu yıllardır böyle ama şu nalet virüsten sonra yaşadıklarımı ve yaptıklarımı buna bağlamaya başladım. buda ayrı bir psikoloji. bunların aynısını doktora desem kesin pozitif diyecekler. gerçekten varmı yokmu bilemem ama işin sonu vebal'e bağlanıyor. bende yoksa çok şükür eğer varsa ve ben ayakta atlatıyorsam benim bulaştırdığım insan bu hastalığı taşıyamayabilir resmen katil olmuş oluyorum. ALLAH sonumuzu hayır etsin inşallah
  • Hang benzinlik ? Serdivanda shellden alıyorum hep ona göre daha dikkatli olalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, 1 ağustosta cam açık uyudum soğuk ter boğaz ağrısı gibi sorunlarım vardı. 4 Gün önce koku kaybı eklem ağrısı ve ishal başladı. Testimi yaptırdım pozitif vakayım şuan. Sanırsam atlatmadan önceki son evre yani göğüs ağrısı kısmındayım göğsünüzde birisi oturuyor gibi hissediyorsunuz. Aynı ilaçtan yarın bana gelecek. Ciğerinizde sorun varsa bu ilacı veriyorlar sıtma ilacı. Onun dışında ateş veya ağrı olursa parol almanızı öneriyorlar. Bol su, bol meyve olarak tedavi tamamlanıyor. Lütfen dikkatlı olun maske çok mühim.
  • Geçmiş olsun hocam, inşallah tez atlatırsın hastalığı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serkanugur S kullanıcısına yanıt
    Bana karantina da kimse gelmedi, PCR testinde çıkmadığı için sistemde gözükmüyor ama onlara bakma ben 3 farklı doktora gittim suruntu testinin güvenilir olmadığı söylendi, hatta akciğer daha ciddi, akciğer tomografisinde varsa vardır, PCR ye güvenmeyi , zaten resmi verilere göre onda çıkma olasılığı %60,@serkanugur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    Geçmiş olsun fakat taktığınız maske sizi değil , onları sizden korur.
    Şu lafada illet oluyorum.

    Herkes maske takmak zorunda zaten, herkes maske takınca herkes herkesten korunmuş oluyor otomatikman.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Maske eldiven de kullansan tulum ile gezsekte hepimize bulasacak bu hastalık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramda sanırım bende geçirdim mi bilmiyorum ama çok kısa surdu. Klima çarpmışta olabilir. 2 gün fena ishal oldum ve atesim 38-39 lardaydı halsizlik vardı portakal suyu sıktım ılık duş aldım 3. gün kednımı daha iyi hissettim ishal falan kesilmişti. Devam etseydi test yaptıracaktım.
  • geçmiş olsun.
  • Korona tedavisinde hatta yakalanmadan önce Çinko,Sülfat,D Vitamini alımı önemli. Forumdan iyilerini araştırıp eczaneden alıp bir an önce kullanmanızı öneririm. En azından kabak çekirdeği,beyaz kültür mantarı,barbunya yada nohut,balık,semiz otu,ceviz,karadut pekmezi tüketin. Tatlı ve çikolata kesinlikle yemeyin. Oksijenli ortamda derin nefes egzersizleri yapın hergün. Sık sık sıcak çay yada bitki çayları için. Yeşil çay,adaçayı,papatya öneririm. Tabi siyah çay haricinde.
    Bu anlattıklarımın arasında çinko-sülfat-d vitamini alımı en önemlisi. Bu vitaminleri alırsanız bu vitaminleri içeren besinleri tüketmeyin,riskli zira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • bahsettiğin yiyeceklerin korona'ya en ufak katkısı,koruma veya tedavisi yok.
    Korona akciğeri etkileyen pnömani yapan bir hastalık Vitamin D,çinko kullanmak gerekir ama test yaptırmadan kullanılamaz hatta tavsiye dahi edilemez.
    bu iş çay ile falan olacak bir şey değil virüs geldi mi çay mı içtin Vitamin D mi aldın önemli değil erken teşhis tedavi edilebiliyor ağır kronik hastalık ve kanser ilacı vs kullanmıyorsanız
    Pnomani olduysa büyük ihtimal ile yatırılıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.