Şimdi Ara

ÇORLU daki Servis kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu Servislere kim dur diyecek bu kaçıncı kaza. Bu servis sürücülerini hiç kimse denetlemiyor mu. Adamlar otobanda içi insan dolu araçlarla 150-160km hızlara çıkıp otomobilleri sıkıştırıyorlar. Araçlar rüzgardan bir o yana bir bu yana salınıyor adam hala basıyor araca, keza Şehirler arası Otobüslerde öyle. Çorludaki kazada Vefat eden sayısı her gün yükseliyor geride çoluk çocuk yıkılmış evler kalıyor kim verecek bunun hesabını kim o insanların canını yerine koyacak. Denetimi belli noktalarda araçları durdurup kimlik denetimi yapmaktan ibaret sanmayı ne zaman bırakacağız artık. Servis Şöförü bir de diyor ki önümdekiler gitmiyor diye korna çaldım yanlarından geçtim diyor. İnsanları zorla ölüme götürmüş adam, pes yani ya.




  • Ölenlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luleburgazegzoz -- 8 Eylül 2021; 16:38:26 >
  • korona muhabbetine cezaevlerindekileri de saldılar, işlenen suçların büyük kısmını onlar yapyor haberleri takip ederseniz. anlamak imkansız. iç savaş çıksın diye mi uğraşıyolar anlamıyorum bazen. hadi bi icraat yapamazsın başarısızsın derler, oy vs parti muhabbetleri yapılır da. bu hapisten salma, suçlara müdahale etmeme, önüne geleni salma, cinayet gibi kazalar vs. memleketin şirazesi kaydı. ne yaparsan yap kafası oluşuyor herkeste. devlet para cezası kesiyor devam. kendi cebine parasını koyuyor devlet ama haksızlığa uğrayan kalıyor öyle.

  • Bu ülkede maalesed ağır suçların cezası yok hafif suçlarda formaliteden ibaret. Devlet mümkün mertebe içeride adam bakmak istemiyor keza zaten hapishanelerde yerde yok. Cezalar caydırıcı olmayınca suçta fazlalaşıyor sonra onları koyacak yer bulamayınca sal gitsin.

  • çorlu nun kendisi baştan aşağı fail olduğu için bunlar normal. denetim yok ,ilgi alaka yok gecenin 3-4 ünde şehrin valilik binasının dibinde son ses dum tıs dumtıs şahinciler geçit töreni yapar kimsede kardeş ne ayaksın demez. yozgattan sivastan kekoları toplamışlar aha bu kırolar çalışsın deyip ilçe kurmuşlar. öyle bir yer .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.