Şimdi Ara

Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
21
Favori
15.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece bu konu üste çıksın diye kayıt oldum. Zaten oyun fiyatlarının fahiş olduğu bu ekonomide, türkçe yama için ücret isteyen gruplar maalesef bana sıcak gelmiyorlar.

    Çalışmalarınızın devamını dilerim, elimden geldiğince de destek olmaya çalışayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chastesa -- 18 Eylül 2019; 19:22:20 >
  • Arkadaşlar tebrikler.

    Çeviri işi gönüllülük işidir menfaat değil.

    Yapılan her çeviri google translate bile olsa emek işidir ve saygı duymak gerekir.

    Sonuçta piyasada para verip türkçe oynamaktansa google translate ücretsiz çeviri ile oynamak isteyen birçok oyuncu kitlesi var.

    Bu ve inşallah bundan sonraki projelerinizde başarılarınızın devamını dilerim.
  • Var mı bir gelişme?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last0tt0man L kullanıcısına yanıt
    Sadece şu cümleye cevap verecem;

    "Yapılan her çeviri google translate bile olsa emek işidir ve saygı duymak gerekir."

    Bu şuna benziyor; önüne kokusu-görüntüsü berbat tadı da iğrenç ötesi bir yemek geliyor ve sen buna vakit harcandı diye çok güzel diyorsun. Kendi adıma ben translate hiçbir çeviriye, translate çeviren hiç kimseye saygı duymam. Ki başlıktaki çeviri konu sahibinin dediğine göre translate olmayacak. İng'i çok iyi arkadaşım çevirecek vs dediği için diyorum. Translate olacaksa hiç yapmasınlar daha iyi.

    Ben ücretli ücretsizin de değilim, türkçe yama bir yemekse o yemek güzel olmak zorunda. Ufak tefek kusurlar, eksikler olur o dert değil, edilmemeli de.

    Unutmadan ortaya leş bir çeviri konup üste bir de para istenirse o artık "sülaleme dümdük git" demektir.
  • En azından bir ekran görüntüsü görseydik? Çeviri yüzdesi kaçta? Bayadır bekliyoruz, umarım çeviri de sıkıntı yoktur.
  • @deepthroattoyouall Destek için teşekkür ederim. @kolik1978 Yok hocam 19 sayfa boyunca neler duyduk ama çeviri çalışmalarına zerre olumsuz etkisi yok

    @Last0tt0man Teşekkür ederim. "Translate çeviri" için genel konuştunuz zannedersem, yine de belirteyim: Kaliteli bir çeviri olması önceliğimiz, hikayeyi çeviren arkadaş da çeviri araçlarını halihazırda hiç kullanmıyor.

    @blackrock89 Çeviri çalışması her gün düzenli şekilde devam ediyor, ekran görüntülerini ve tahmini çıkış tarihi gibi bilgileri yakın zamanda konuya ekleyemeyi planlıyoruz.

    @Fuat.Kamis Siz zannedersem bu oyunun tools paylaşımını ve ikinci çevirinin çıkmasını doğru bulmuyordunuz, öyle yazmıştınız ama şimdi epeydir bekler olmuşsunuz :). Çeviride bir sorun yok merak etmeyin




  • Bir Video ya da SS görseydik keşke.Böyle biz çeviriyoz beyler ,İnanırmısınız düşündüğümüzden erken çıkacak gibi şeylerle olmaz bu işler.Fazla umut bağlamamakla beraber Kolay gelsin İyi çalışmalar diliyorum.
  • LostHope L kullanıcısına yanıt
    SS koyacağımızı önceden belirtmiş olduğumu söyleyerek soruyorum: SS veya video olması fazladan ne gibi bir güven sağlayacak sizin için? Şu ana kadar çevirdiğimiz kısımdan 3-5 ss alıp koymak mesele değil ki, çeviriyi ortada bırakan yine bırakır. Dosyayı sürekli göstermediğimiz sürece bu iş bizim söylediğimiz söze bağlı. Güvenip güvenmemek size kalmış bir şey, teşekkürler.
  • Enerjimizi böyle sığ tartışmalara harcadığımız için gelişemiyor, gelişemediğimiz için de oyun yapımcıları tarafından Türkçe altyazı eklemeye değer görülmüyoruz. Umarım tez zamanda bu kısır döngüden kurtulur grup ya da kişilerin çeviri yapmasına ihtiyaç olmadan direkt yapımcılar tarafından oyuna eklenen altyazı üzerinden oyun oynama şansına erişiriz. Bu işi paralı yapan insanların yapımcılar üzerinden iş bağlayacak profesyonelliğe ulaşması dileğiyle...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmini bir tarih verebiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.