Şimdi Ara

Conceal Network \ Ccx \ Blockchain Bankacılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Conceal Network Nedir ?

    Conceal Network birikimlerinizi blockchain üzerinde saklayıp değerlenmesini sağlayan üstelik Conceal Network üzerinde stake yapan kişilere coin arzından pay vererek hodl yapanları ödüllendiren bir blockchain bankası projesidir.

    Conceal Network ico yapmamıştır. İco size şunu şunu yapacağız diyerek hayal satıp insanların paralarının toplanmasına dayanır ve piyasaya 2018’de büyük zarar vermiştir. Conceal bunun yerine premine sistemini kullanır. Mevcut coinlerin yüzde 6’sı ekip tarafından önceden mine edilmiştir. Proje kimseden tek kuruş para alınmadan başlanmış ve ekip çalıştıkça ve proje geliştikçe ellerinde bulunan premine coinlerin değerlenmesi yoluyla kazanç elde etmektedirler. Premine coinler 5 yıl boyunca sistem içinde kilitli durumdadır. Yani ekip kar elde etmek için Conceal’ı geliştirmek durumunda ve insanlara çalışan bir ürün vermelidir.

    TokenMetrik

    Conceal 23 Mayıs 2018’de Genesis block ile madenciliğe başladı. Ulaştığı en yüksek değer (Ayı piyasasında) 1.56 dolardır. Şu an 13 cent seviyesinde işlem görüyor. Core wallet ve Web Wallet kullanıma sunulmuştur.

    Toplam Conceal üretimi 200.000.000 adet olacaktır. Bu 200.000.000’nun yüzde 6’sı yani 12 milyonu premine ve 5 yıl kilitli durumdadır. (Her 3 ayda bir Conceal marketing, yazılımcı ücreti, destek olan kişiler için bir miktar masraf açılmakta.).

    Üretilmiş Ccx miktarı 13,194,824 CCX, stake edilmiş Ccx miktarı 9,595,635 ccx ve dolaşımdaki Ccx miktarı sadece 3,599,203 Ccx’dir.

    Conceal emisyonu diğer coinlere göre oldukça düşük seyrediyor. Koin çıktığında bütün koinlerin büyük bölümünün ilk girenlerde toplanmasının önlenmesi amacıyla Conceal arzı düşükten başlayarak zaman içerisinde yükselip sabitlenecektir. Mart ayı itibari ile blok ödülü 7.25 ve her ay artan stake miktarı için 0.25 oranında artacaktır. 20ye ulaştığında ise sabitlenecek ve benzer hızda tekrar düşmeye başlayacaktır. Bu sistemin amacı coini ilk kazanların yığınla coine sahip olamsını engelleyerek popülarite arttıkça coinin dengeli bir şekilde dağılmasını sağlamaktır. Daha sonra DIRA sistemi ile stake ve madenci ödülü otomatik hale getirilecek.

    Conceal koinlerin çoğunun stake sisteminde olması dolaşımdaki arzı azaltmakta buda fiyatın gitgide yükselmesine neden olmaktadır. Ayrıca mevcut koinlerin çoğunun stakede olması anlık şoklara karşı Conceal’ı daha dirençli hale getirmektedir.

    Conceal ile ilgili tüm teknik verilerihttps://explorer.conceal.network/index.html adresinden takip edebilirsiniz. Kısa zaman önce ekip tarafından tamamen orijinal bir biçimde tasarlanmıştır diğer koinlerin explorerlarına bakarsanız farkı görebilirsiniz : ).

    Özellikler

    Conceal’ın en önemli özelliği kişilerin mahremiyetini korumasıdır. Conceal bir private coindir. Yani sizin yatırımlarınızı ve transferlerinizi hiç kimsenin görmesi veya takip etmesi mümkün değildir. Bir bankaya para yatırdığımızda veya bir ödeme yaptığımızda cebimizdeki paranın sokaktaki herkes tarafından görüldüğünü düşünün bu şekilde bir yatırım hiç kimse yapmak istemez o nedenle ilerde Conceal gibi Cryptonight protokolü kullanan gizlilik odaklı koinler hızlı bir biçimde değerlenecektir. Sizin yatırımınız, sizin paranız, sizin dışınızda kimseyi ilgilendirmez.

    Conceal Network’e yatırım yapıp coinlerinizi cüzdanınıza çektiğinizde cüzdanda şu an var olan ve çalışan 3 özellik görürsünüz.

    1- Deposit : Bu kısım 1 Ccx’ten 50 000 Ccx’e kadar koini bulunan kişilerin bu koinleri 1 haftalık dilimler halinde 1 haftadan 52 haftaya kadar stake etmesine imkan tanır. Bu stake sonucunda yıllık yüzde 4.25’e kadar ( Stake ettiğiniz koin miktarı ve stake süresi bu oranı etkiler ) ccx arzından pay almanızı sağlar.

    2- İnvestment: Bu kısım 50 000 Ccx ve daha üstünde mevduat tutan yatırımcılar içindir. 50 000 ve üstü Ccx’iniz varsa ve bunu İnvestment bölümünde Stake etmek istiyorsanız. En az 3 ay olmak üzere 3er aylık dilimlerle birikiminizi 5 yıla kadar burada değerlendirebilirsiniz. İnvestment oranı yıllık 7.25e kadar çıkmaktadır. ( Yatırdığınız tutar ve stake ettiğiniz süreye göre ) Conceal’ın geleceğine inanan yüksek yatırım yapmış kullanıcılar içindir.

    3- Encrypted Messages : Bu özellik Conceal Cüzdanı üzerinden başka birini Ccx transfer ederken veya normal bir şekilde gizli private mesajlajma yapmanızı sağlar. Gönderdiğiniz mesaj tamamen Conceal’ın kendi gizlilik ağı içerisindedir. Encrypted Mesajın ikinci özelliği ise ya okunduğu an yada önceden belirlediğiniz bir tarihte kendi kendini silip imha etmesidir.

    Conceal Network yukardaki özellikleri şu anki mevcut bankacılık sistemini gözlemleyerek oluşturmuştur. Ekibin içinde çalışmakta olan birkaç finans uzmanı bulunmaktadır. Normalde insanların çoğu bankaya birikimlerini değerlendirmek için yatırım yapar. Conceal’da 1 Ccx’in dahi olsa bu şekilde bir yatırım yapabilirsiniz. Aynı bankada olduğu gibi vade ve miktar arttıkça aldığınız oranda artar. Ayrıca normal bir bankada yüklü yatırımı bulunan insanların daha yüksek getiri oranına sahip olması Ccx bankacılık mantığında da vardır. Bu sayede insanlar hem coini hodl yapacak hem de bu süreçte yatırımları enflasyona karşı korunacaktır.

    Diğer bir özelliği ise Asic karşıtlığıdır. Yani Ccx madenciliğini herkes yapabilir birtakım Çinlilerin veya elinde parası olan asic sahiplerinin network hash gücünü ele geçirmesi mümkün değil. Conceal’ın asic direncine özel bir önem vermesinin nedeni ağın her zaman decantrilazed yani dağıtılmış kalarak güvenin sağlanmasıdır. 7 mart’ta gerçekleşen hardfork’da tamamen kendi özel algoritması olan Crytpnight – Conceal algoritmasına geçmiştir. Dolayısyla başka bir coin için geliştirilmiş asic cihazlarının Conceal’da çalışması mümkün değildir : )

    Conceal ekibi tüm dünyadan geliştiricilere sahiptir. Şu an Türkiye’den bir geliştiricide ekipte aktif olarak çalışmaktadır : ). Kendisine Conceal Türkiye telegram kanalından ulaşabilirsiniz. Diğer geliştiricileri ise resmi discord kanalında bulabilirsiniz.

    Gelecek Özellikler :

    1-Atomic Swaps: Cüzdandan çıkmadan doğrudan alış veya satış yapabilme özelliği.

    2- Conceal Dapps: Şirketler ve özel kuruluşlar için Conceal’ın yan ağında çalışacak ve özel bilgileri, ticari sırları Conceal’ın ağında saklayacak uygulamalar yapılmasını sağlayacak platform özelliği.

    4- P2P Lending Platform: Conceal ağında Ccx ile kredi verilmesini sağlayacak sistem.

    5 DIRA( Dynamic Interest Rate Adjustment): Conceal ağı üzerinde bulunan mevduatların ve madencilik ödüllerinin yoğunluğa göre otomatik olarak blok ödülünün ayarlanmasını sağlayacak sistem.

    Sonuç

    Conceal Network şu an çalışan özellikleri olan, ico yapmamış, mainnete ve orijinal algoritmaya sahip ve ekibin tüm coinlerin sadece yüzde 6sına sahip olabildiği büyük potansiyele sahip bir blockchain bankacılık projesidir.

    Daha fazla bilgi için :

    Ana sayfa :https://conceal.network/
    Conceal Network resmi tanıtım yazısı :https://medium.com/@ConcealNetwork/conceal-network-ccx-nedi%CC%87r-dfdfcfd04669
    Conceal Wallet Kullanım Rehberi :https://medium.com/@selcuk1340/conceal-ccx-c%C3%BCzdan-kurulum-ve-kullanimi-373949f8a86d
    Conceal Network Discord Kanalı :https://discordapp.com/invite/YbpHVSd
    Twitter :https://twitter.com/search?q=Conceal%20network&src=typd
    Conceal Network Telegram kanalları:
    Genel :https://t.me/concealnetworkusers
    Türkiye :https://t.me/concealnetworkturkiye
    Japonya :https://t.me/concealnetworkjapan
    Rusya :https://t.me/concealnetworkrussia
    Çin :https://t.me/concealnetworkchina
    Conceal Cloud Wallet:https://conceal.cloud/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 27 Ağustos 2019; 15:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Conceal (CCX) madenciliği yapmayı düşünen olursa havuzumuzu kullanabilir. https://conceal.herominers.com
  • Fiyatı uçmuş bunun : D

    Conceal Network \ Ccx \ Blockchain Bankacılık
  • Conceal'ın bu ay yaptıkları, oldukça güzel bir aydı

    Conceal Network \ Ccx \ Blockchain Bankacılık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 21 Şubat 2019; 13:10:54 >
  • Conceal Network \ Ccx \ Blockchain Bankacılık


    Bulut cüzdanı çıkmıştır. Tüm bilgileriniz bulut üzerinde şifrelenmiş bir şekilde saklanmaktadır. İnternete bağlı herhangi bir cihaz üzerinden Conceal cüzdanınıza ulaşabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 1 Mart 2019; 15:2:4 >
  • 1 haftada fiyatı 4-5 kat artmış vay anasını sayın seyirciler
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Eylülden sonra ciddi ivme kazanmasını bekliyorum. Android cüzdan da çıktı bu arada.

    Ayrıca ciddi bir Çinli ilgisi başladı son dönemde. 1 Güney Kore ve bir Çin borsasina girdi.

    Eylül ayından itibaren ise buyuk duyurular gelmeye başlayacak.

    Dolar olarak sürekli katlayarak büyüyen bir girişim. Hala geç değil.

    Ytd.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 8 Ağustos 2019; 17:7:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

    Eylülden sonra ciddi ivme kazanmasını bekliyorum. Android cüzdan da çıktı bu arada.

    Ayrıca ciddi bir Çinli ilgisi başladı son dönemde. 1 Güney Kore ve bir Çin borsasina girdi.

    Eylül ayından itibaren ise buyuk duyurular gelmeye başlayacak.

    Dolar olarak sürekli katlayarak büyüyen bir girişim. Hala geç değil.

    Ytd.
    Hangi borsadan aliyorsun hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://tradeogre.com/exchange/BTC-CCX en aktif likidite şu an bu borsada bulunuyor hocam.

    Bunun dışında eğer coin ile ilgili merak ettiğiniz herhangi bir sorun olursahttps://t.me/concealnetworkturkiye Türkiye telegram kanalı burası gerçekten bilgili insanlar var her türlü sorunuza yanıt bulaiblirsiniz.

    https://discordapp.com/invite/shSWb2 discord kanalında ise geliştiricilerin çoğu bulunuyor. İngilizceniz varsa burayı tavsiye ederim ama Türk kanalıda aynı ölçüde aydınlatıcı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 9 Ağustos 2019; 11:23:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

    https://tradeogre.com/exchange/BTC-CCX en aktif likidite şu an bu borsada bulunuyor hocam.

    Bunun dışında eğer coin ile ilgili merak ettiğiniz herhangi bir sorun olursahttps://t.me/concealnetworkturkiye Türkiye telegram kanalı burası gerçekten bilgili insanlar var her türlü sorunuza yanıt bulaiblirsiniz.

    https://discordapp.com/invite/shSWb2 discord kanalında ise geliştiricilerin çoğu bulunuyor. İngilizceniz varsa burayı tavsiye ederim ama Türk kanalıda aynı ölçüde aydınlatıcı olacaktır.
    Tamamdir tesekkurler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conceal Network \ Ccx \ Blockchain Bankacılık


    2019 başından bugüne Ccx'in performansı . Fazla söze gerek yok.

    Ccx gitgide büyüyor ve hala büyüyecek çok fazla alanı var. Ekibi hem çok kaliteli blockchain konusunda hemde bu piyasada bulabileceginiz en güvenilir insanlardan.

    Yakın zamanda takıma bir marketing elemanı daha alındı. Ayrıca yakın zamanda bir devolaper daha gelmesi bekleniyor. Coldstake özelliği mobil ve web (cloud) cuzdanlara gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conceal Network \ Ccx \ Blockchain Bankacılık


    https://twitter.com/ConcealNetwork/status/1166261451083997185?s=20

    Ccx HOTBİT'te listelendi. ünyanın en büyük 18. borsası ve uzakdoğu'da son derece aktif. Kısacası artık lig atlıyoruz.

    Aylık 1.5 milyon tıklama ve 3000 btc hacmi olan coinler bulunuyor. Ccx'e son dönemde artan uzakdoğu ilgisi sayesinde üst üste geldi haberler. Hala ucuzken kaçırmamanızı öneririm !!! YTD !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 27 Ağustos 2019; 15:32:7 >
  • İngilizce Ccx incelemesi ilgilenenler için . Özellikle madencilere yönelik.

    Developer technical prowess and honesty

    I have been watching progress of the roadmap and the developers actions and have been suitably impressed, they seem to have the manpower, and knowledge to get things done in a timely fashion with little to no outages, seem to to be dedicated to the project and letting the community participate along the way. Although there was a premine it is all documented very well and the developers are easy to reach and helpful with lot’s of github updates and activity. As with everything else in crypto do your own research. But this has been my observations so far.


    http://minerzone.org/index.php/2019/03/14/cryptocurrency-review-conceal-network-coin-ccx/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 28 Ekim 2019; 16:48:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ccx de son durum nedir? Projeyi yeni duydum bilgi almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.