Şimdi Ara

## Computex 2008: Avermedia'dan GPS Destekli TV Kartı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Computex 2008: Avermedia'dan GPS Destekli TV Kartı ##


    Tayvan'da gerçekleştirilen Computex fuarının dikkat çeken ürünlerinden biri de Avermedia'nın sergilediği yeni tv kartıydı. Harici formda olan ve usb portu üzerinden sistemlere bağlanan tv kartının en önemli özelliği entegre gps yani küresel yer belirleme desteğiyle geliyor olması gösterilebilir. AverTV Volar GPS 805 kod adını taşıyan DVB-T uyumlu kart sahip olduğu GPS yongası ile (0.23 A) tv izleyebilmenin yanı sıra gitmek istediğiniz yeri bulmanıza da yardımcı olur. Dizüstü bilgisayarlar için hazırlanan kart eş zamanlı olarak sayısal tv yayınlarını ve gps uygulamalarını PIP modunda kullanabilmesine olanak tanıyor. Ayrıca yine eş zamanlı olarak ses yayınlarını ve GPS sesli yönlendirme özelliğini kullanabilmenize de fırsat tanıyor. Kullanılan GPS modülünün az bir ömaliyet getirdiğini belirten Avermedia'nın yeni ürünü sahip olduğu MMCX bağlantısı ile harici GPS anteninin ve dahili tv anteninin kullanılabilmesini de sağlıyor. AverTV 6 yazılımının yanı sıra GPS desteği için PaPaGo uygulamasına da sahip olan ürün pek çok Avrupa ülkesine yönelik olarak harita desteği sağlayabiliyor. Tabi uygulamanın 3 aylık deneme lisansı ile geldiğini de belirtelim. Ürünün fiyatının 90$ civarında olduğu belirtiliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • bunu kullanmak için arabada notebook mu taşıyacam hayatta olmaz
  • Ayrıca 3 aylık deneme sürümü. ayrıca avermedia tv kartı almam biir daha hele dvb-s hiç almam. avermedia driver konusunda gerçekten kötü. bir driver yazıyor bir daha ortada bişey yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrPerFormance

    Ayrıca 3 aylık deneme sürümü. ayrıca avermedia tv kartı almam biir daha hele dvb-s hiç almam. avermedia driver konusunda gerçekten kötü. bir driver yazıyor bir daha ortada bişey yok.


    Kart bide DVB-T (Karsal Dijital Yayın) ülkemizde bu yayın yokki
  • Sürücü ve yazılımları beş para etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.