Şimdi Ara

Comnet ile yaşadığım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba cuma günü Comnet Facebook grubunda internetim ile ilgili yaşadığım sorunu anlattım ve firma sahibi bana beğenmiyorsam firma değiştirmem gerektiğini söyledi ben de 80-90 gün sürem var bitince değiştireceğim ama o zamana kadar bu sorun düzeltilirse değiştirmem bu sorun haricinde çok memnunum neden çözüm odaklı değilsiniz dedim kendileri bana 'Sorunlu internet kullanmanız içimize sinmez sizin paranızı iade edelim çözüm odaklı firmalara yönelin' diyerek hizmetimi birden iptal etti sadece hizmetimi iptal ederek beni mağdur etmedi üstüne hazır bağlı internetim iptal olduğu için şuanda geçmeye çalıştığım firmanın bağlantısının sağlanabilmesi için TT ekibinin gelip yeniden kurulum yapması gerekiyor. Kısacası şahsi düşüncem eleştiri kaldıramayan bir insan olacak sanırım ki şikayetvar üzerinde bir çok böyle şikayet mevcut.




  • Ucuz diye her firmaya geçilmez benim arkadaşın hattını yurtdışı ping yüksek dediği için aynı şekilde iptal ettiler. Kendileri itiraf ediyor biz sorun çözemeyiz yalnızca sorunsuz hatlara hizmet verebiliriz diye. Hayatımda böyle saçma sapan bir firma görmemiştim. Alternatif firmalarda Turknet, Millenicom ve Netspeed firmalarından şaşmayın.

  • Ucuz diye her firmaya geçilmez benim arkadaşın hattını yurtdışı ping yüksek dediği için aynı şekilde iptal ettiler. Kendileri itiraf ediyor biz sorun çözemeyiz yalnızca sorunsuz hatlara hizmet verebiliriz diye. Hayatımda böyle saçma sapan bir firma görmemiştim. Alternatif firmalarda Turknet, Millenicom ve Netspeed firmalarından şaşmayın.

  • Hocam paranı al başka sağlayacıya geç. Altyapın TT ise en iyisi TT abi. Her sağlayıcı denedim en iyi pingi ve değerleri veren TT oldu.

  • Hattı iptal etmek küfür gibi ayıp ötesi bu adam yeniden hat bağlama ücreti ödeyecek ve kurulum için uğraşacak ucuz etin yahnisi bu kadar olur onun için bu riske değmez.


    TürkNet gibi kurumsal ve şeffaf sağlayıcıdan hizmet almak önemli. Sosyal medyadan sorunu yazmak kadar doğal bir şey yok kaldıramıyorsa hizmet vermesinler.

  • dincsor D kullanıcısına yanıt

    Ucuz diye geçmedim hocam TT fiber altyapım var 200MBPS paketi için geçmiştim şimdi Netspeed 200MBPS paketini az önce aktif ettiler.

  • NETSPEEDTE BANA İPTAL EDİYORUM SENİNLE UĞRAŞAMAM DEMİŞTİ

    Böyle firmalar beş kuruş etmezler direkt olarak tt geç uğraşma bunlarla.

  • TahaBLBN T kullanıcısına yanıt

    Mesajını yeni gördüm sen ciddi misin ya?

    Netspeed comnetten aşağı kalan bir yanı yok.

    Yine seni mağdur edip kaba davranacaklar ya.

  • Ramazan bunu beğenmedi.

  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Remzan vereceği cevabın kılıfını hazırlıyordur birazdan gelir.

  • TahaBLBN T kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.. Netspeed müşteri hizmetleri çok kaliteli bir firma. Memnun kalmazsanız Turknet'te deneyebilirsiniz o da olmadı Millenicom'a geçin önemli olan karşınızda kurumsal yanıt alabileceğiniz hakaret işitmeyeceğiniz korkmadan derdinizi anlatabileceğiniz bir muhatabınızın olması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincsor -- 4 Temmuz 2022; 19:30:41 >
  • Ucuz diye COMNET kullanan aşağılanmaktan, hakaret duymaktan hoşlanan düşük profilllilerdir..
    Bir arkadaş daha yazmıştı müşteri hizmetleri bayan hakaret edip yüzüne telefonu çarpmış akabinde internetini kesmişti
    Böylesine rezil firmaların sektörde olmaması lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde datacenter olduğu için "10 dolara internet kullanıyor, getirisi 2 dolar zaten, onunla mı uğraşacağım" der.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 4 Temmuz 2022; 21:35:1 >
  • Sen nasıl ceza yememek için taahütün bitmesini bekliyorsan, onlarda zamanı gelmeden sözleşemeden caydıkları için sana ceza ödeyecekler!

    Ben senin yerinde olsam şikayet ederdim. Ayrıca avukat tutar, uğrattığı zarar içinde tazminat talep ederdim.

  • Böyle bir ISP olduğunu ilk kez öğrendim bu başlık sayesinde. O derece. Neyse tez zamanda kendinizi kurtarın Cemşit sağlayıcılardan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arastirmadim ama su an en ucuz isp bu sanirim, mevcut hattinizda sorun yoksa daha az odemek icin gecilebilir ben gectim sikinti yok su an olursa zaten taahhut yok gecerim bi digerine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç kurus fazla verin altyapı sağlayıcıdan alın internetinizi. Ara şirketlerle uğraşmayın ucuz diye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayret comnet sevdalıları daha damlamamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bu yüzden ıvır zıvır firmalarla uğraşmıyorum, 3-5 kuruş fazla veririm Türk Telekom kullanırım. zaten küçük şehirdeyim en mantıklısı bu bence. geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha öncesi tt altyapısında turknet ve netspeed kullandım ıkısınde 35 mbps hız alıyordum fakat hızımı 24 mbps çekerek kullanıyordum kopma sorunları yaşadığımdan dolayı, comnete de bu talebimi ilettim iki kez fakat böyle bir hizmetlerinin olmadığını söylediler kopa kopa kullanıyoruz interneti maalesef.

  • @srtc39 @kangaetemo @ckm @Obsidian80 @Tnrsk41 (daha fazla kişi etiketleyemedim kusura bakmayın) Öncelikle değerli yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim. Şuanda arkadaşımın tavsiyesi üzerine Netspeed FIBER 200 paketine geçtim ve bir sorun yok gibi umarım böyle devam eder. Comneti 200MBPS verebildiği için tercih etmiştim. TT gibi firmalara geçmek isterdim ancak taahhüt konusu biraz korkutuyor açıkçası.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.