Şimdi Ara

Çok oyunculu uzay simülasyonu Star Citizen, 25 Şubat’a kadar oynaması ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok oyunculu uzay simülasyonu Star Citizen, 25 Şubat’a kadar oynaması ücretsiz



    2012 yılında duyurulan ve hala geliştirme aşamasında olan Cloud Imperium Games'in Star Citizen isimli oyunu bir süreliğine oynaması ücretsiz oldu.



    Ayrıca Bkz.Rockstar Games tek oyunculu oyunlar yapmaya devam edecek



    Oyunun limitli süreliğine erişime açılan ücretsiz sürümü Alpha 3.12 versiyonuna ve bu sürümde olan tüm gemilere erişim imkanı sağlıyor. Arena Commander ve Star Marine modları da Free Fly ismi verilen bu ücretsiz etkinlik boyunca erişilebilir olacak.



    Star Citizen, uzayda geçen çok oyunculu bir simülasyon oyunu. Oyun özellikle gerçeğe çok yakın görselliği hedefliyor. Uzun zamandır geliştirilen oyun hala tam sürüme ulaşmış değil ve yakın zamanda da ulaşacak gibi durmuyor. Vaat edilene göre oyun çıktığında, oyun dünyasının en büyük oyunlarından biri olacak. Bu yüzden merakınız varsa bu ücretsiz etkinlik haftasını kaçırmayın. Buraya tıklayarak ücretsiz versiyonu indirebileceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz.



    Star Citizen’in ayrıca bir de hikaye modu bulunuyor ancak o da hala geliştirme aşamasında ve henüz erken erişim de olsa bir sürümü yayınlanmış değil. Squadron 42 isimli bu hikaye modu için tasarımcı Chris Robert, "Cyberpunk 2077 gibi hatalı bir oyun çıkarmak istemiyoruz, bu yüzden son ana kadar bekleyeceğiz." demişti.




    Kaynak:https://www.dsogaming.com/news/star-citizen-is-free-to-play-until-february-25th/







  • gameplay videosunu izledim, tamamlanmamış hali bu ise tamamlanınca çok efsane olucak gibi
  • 16GB RAM, GTX 1050Ti, RX 570 ve üzeri ekran kartı olması tavsiye edilir. SSD niz yoksa yüklemelerde çok bekleyebilirsiniz. Oyun biraz iyi bir PC istiyor. Şu an itibariyle 65GB de yer tutuyor. Mutlaka deneyin derim, en iyi uzay simulasyonu.

    Bunun dışında, donanımı yetersiz olanlar içinse daha hafif ve düşük grafikli olan X4, EVE Online, Elite Dangerous uzay oyunlarını da tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 16 Şubat 2021; 18:17:36 >
  • iloveAmsterdam İ kullanıcısına yanıt
    Tamamlanmaz bundan sonra da.

  • yimmasabi kullanıcısına yanıt
    1080ti de kasıyordu. 3090 dada kasıyor. Oyunun anlamsız bir şekilde stabil değil. Daha iyi grafiklerde oyunlar oynadım 3090 zorlanmaz ken bunda çoğu şeyi kapatıyorum. NEden kaynaklı bilmiyorum. Hatta support kısmınada yazdım 2k ayarlara çekin dediler utanmadan.
    4k da 20 kareleri görüyoruz. Bazı gezekenlerde yada uzay boşluğunda 60 üstü verirken ne zaman gemi içine yada şehir içinde fps 20-40 seviyesinde. 45 dolar vermiştim. 3090 alır almaz denedim hüsran oldu yine. Oyunda nanılmaz bir optimizasyon gerekli.

    Youtube dan forumlarda araştırdığımda bana özel bir durum olmadığını anladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 16 Şubat 2021; 20:59:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1ses1

    1080ti de kasıyordu. 3090 dada kasıyor. Oyunun anlamsız bir şekilde stabil değil. Daha iyi grafiklerde oyunlar oynadım 3090 zorlanmaz ken bunda çoğu şeyi kapatıyorum. NEden kaynaklı bilmiyorum. Hatta support kısmınada yazdım 2k ayarlara çekin dediler utanmadan.
    4k da 20 kareleri görüyoruz. Bazı gezekenlerde yada uzay boşluğunda 60 üstü verirken ne zaman gemi içine yada şehir içinde fps 20-40 seviyesinde. 45 dolar vermiştim. 3090 alır almaz denedim hüsran oldu yine. Oyunda nanılmaz bir optimizasyon gerekli.

    Youtube dan forumlarda araştırdığımda bana özel bir durum olmadığını anladım.

    Oyunun teknik altyapı da hala daha bir eksik var. O da Server Meshing teknolojisi. Bu olmadığı için sunucu da ne kadar fazla oyuncu, o kadar FPS. Az kişi olunca 4K60 FPS oynarsın ki ben oynuyorum. Ama sen eski günleri görsen bugünlere şükredersin. O zaman 5 FPS ile oynuyorduk (3.0), şimdi 60 FPS. Teknolojik tarafta çağ atladı oyun.





  • yimmasabi kullanıcısına yanıt
    Sen bilgili bir kardeşimize benziyorsun. Elit Dangerous oynamış birisine önerir misin? İkisi arasında tercihin hangisi olurdu? (Horizons)

  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    arkadaş simden bahsetmiş ama gerçekten sim oynayan kimse şuan bu oyunu oynamaz, DCS oynayan adam bunu oynamaz mesela, dcs de 600 saat f18 uçuş süresi olan bir arkadaş 30 satır sebeb yazmıştı oynamamak için, o derece yani.
    uçuş mekanikleri kötü, eskiden dahada kötüydü.

    oyunda yapılacak pek fazla birşey yok, görev yapmaya kalkıyorsun serverlar çöküyor, oyun crash veriyor, o kazandığın para da oyun release olurken wipe ile gidecek, tek sistemdesin, gezegenler arası atlama yaparken uzaya düşüyorsun, gemin kayboluyor, 15 20dk gemi bekliyorsun.

    vakit ayırmaya değmez, amd nin çekiliş kodlarından biriyle beleş hesap aldım, alır almaz iade ettim gittim kendime deri mont aldım çok daha mantıklı bir harcama oldu.
    2015 de 85 dolar vermiştim, şuan güzel para etti.

    elite e gelirsek, güzel oyun ama bir yerden sonra içerik bitiyor, eskiden powerplay oynayıp pvp yapardık, elimde t16000M joystick, EDTracker(TrackIR benzeri) ekipman var, bunlarla zevkli oluyordu, gemileri fitliyorduk, fixed kullanıyorduk vs vs. onun harici para kas sıkıl sil başka birşey yok oyunda fazla, adamlar klan kurma, sistem ele geçirme, uzay istasyonu kurma gibi şeyleri getirmiyorlar oyuna, getirmekte istemiyorlar zaten, oyuncuların eve onlinedaki gibi büyük topluluklar halinde değilde küçük gruplar halinde gezmelerini istiyorlar.
    oyuncu bulmanda zor zaten, 40 yılda bir denk geliyorsun oda görev olan yada farm yapılan yerlerde.

    bir de bu star citizenin değişik bir oyuncu kitlesi var, hiçbir şekilde oyunun eleştirilmesina tahammül etmiyorlar, sanki babalarının firmasıymış gibi savunuyorlar.
    mesela bana kalsa o kadar fuar alanı, istasyonlarda bar, sosisli sandviç yeme yerleri falan yapana kadar combat sistemini adam etseler, 2 3 daha sistem ekleseler, serverları adam etseler çok çok daha mantıklı olacak ama adamlar ne hikmetse bunlara daha öncelik veriyorlar...

    oyun 2014 den beri alfada, halen alfada, bir süre daha alfada kalmaya devam edecek, muhtemelen hiçbir zaman bitmeyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 17 Şubat 2021; 10:17:14 >




  • Oyunu izledim grafik filan çok güzel bilim kurgu severler için güzel oyun

  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Elite için Odyssey genişlemesi geliyor, bence önce onu oynayın. Star Citizen henüz çok toy ve demo gibi.

  • Tamamlanacak bir oyun değil ama Cyberpunk 'tan daha bitmiş bir görüntüsü var bu hali ile, arada girip oynarım... Güzel uzay simülasyon deneyimi veriyor...

  • Çok kaliteli gözüküyor gameplay videosunu izlemek bile film tadında

  • Videolra aldanıp satın almayın bence.

    Birçok kez firma yalandan oyun çıkış tarihleri verdi.

    2014 dedi olmadı, 2016 dedi olmadı, 2019 dedi olmadı ve hala haber yok.

    Ayrıca oyunu satın almıyorsunuz. Pledge dedikleri bir nevi bağış sistemi var.

    Yani bir şekilde banlandiniz ya da firma oyunu 10 sene sonra bile çıkarmasın, paranızı iade etmiyorlar. Ancak dava açacaksınız, o da belki kazanırsınız.

    Çıkınca almak en mantıklısı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.