Şimdi Ara

Çok enteresan bir sorun yaşıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar 14.10.2019 tarihinde vatandan bilgisayar topladım . Şöyle özetleyim bilgisayar kendi kendini kapatıyor . Olay görüntüleyicisinde Kernel 41 63 bugcheck code 0 hatası aldığımı görüyorum . Buraya kadar her şey normal , normal diyorum çünkü buradan sonra artık kafayı sıyırma evresine geldim . Sorunu vatana ilettim arkadaşlarla en az 3-4 kere kontrol ettik ne Ram ne başka bişey sorun gözükmüyor . Sorun sadece rainbow six siege oyununda oluyor . Orada her türlü koşul altında denedik hiç bir kapatma olmazken eve geldiğimde bu sorun tekrar oldu .Akım korumalı prizde aldım yinede çözmedi sorunumu . Arkadaşlar driver güncellemeden tutun amd audio device'a kadar olan internette yazan her türlü uygulamayı yaptım ama sorunu çözemedim . İnanın artık miğdem bulanıyor bilgisayara baktıkça .İşin daha garip tarafı karşı komşum kuzenim ona gittiğimde böyle bir sorun olmadığını gördüm.Aklıma artık sadece klavye ve mausun buna sebep olabileceği geliyor .Farklı ethernet kablolarını da denedim.Yinede sonuç sıfır sıfır sıfır.. Lütfen sizlerden fikir ve yardım bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Blow -- 22 Ekim 2019; 1:51:8 >







  • Eskiden kulandigim laptopda cod2 multide surekli crash yiyordu. sorunu mikrafon girisine kulaklik takarak cozmustum. Asiri sacmaydi oyundayken mikrafona takili kulakligi cikarinca direk crash yerdi oyun... Heygidi..

    Size sorunu bulmada basarilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basturk9027 kullanıcısına yanıt
    sağol dostum şimdi kasanın üstüne taktığım kulaklığın kablosuz bağlantı aparatını anakartın olduğu yere taktım , birazdan deneyeceğim.

    edit:sonuç başarızı geriye sadece klavye ve maus kalıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Blow -- 22 Ekim 2019; 3:39:28 >
  • up
    eğer gerçekten mause veya klavye bu soruna sebep oluyorsa gülmekten öleceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar karşı dairede kuzenim oturuyor onlarda denediğimde bir sorun olmadı . Şimdi geriye iki seçenek kalıyor benim için ya evin elektriği yada internet. Fakat şöyle bir sorun daha var kendi evimde rainbow dışında her oyunu oynuyorum rainbowda kapanıyor . Bu nedir ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.