Şimdi Ara

Çok arada kaldım... Spalding TF-150 vs Nike Dominate?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önceden de sorulmuş fakat hem üzerinden birkaç sene geçmiş hem de çok tatmin edici cevaplar yok. Ben kendi durumumu kısaca özetleyeyim. Haftada birkaç gün dışarı çıkıp oynayacağım, dışarıda oynayacağım. Arada sırada oynasam da hiç bu ayarda toplar kullanmamıştım. Bir arkadaşım birazdan aşağıya linkini atacağım Spalding tf-150 euroleague topunu sanırım 2016'dan beri falan kullanıyor. Ondan önce de bir Spalding topunu 3-4 sene kullandığını biliyorum. O yüzden Spalding'e daha yakınım fakat tek bir örnekle hareket etmek istemedim. Dediğim gibi çok da fazla kullanmayacağım, hırpalamayacağım. Ama yine de aldığımda düzgün kullandığım takdirde en az 2-3 sene bana sıkıntı çıkarmamasını istediğim bir top arıyorum. Çok da para vermek istemiyorum zaten okul falan çok oynamayacağım için bu fiyat performans topları işimi görecektir. Aşağıya atacağım toplar arasında kaldım.

    https://www.uzayspor.com/urun-981-spalding-tf150-kaucuk-7-no-basketbol-topu-intcamp-productRecommend Bu klasik Spalding tf-150.

    https://www.uzayspor.com/urun-25570-spalding-tf150-euroleague-kaucuk-7-no-basketbol-topu Klasik tf-150'nin euroleague dizaynı sanırım bu. Euroleague sevmesem de dizaynı oldukça hoş, yukarıda belirttiğim gibi uzun seneler gittiğini de bildiğimden almaya en yakın olduğum top bu.

    https://www.uzayspor.com/urun-36999-nike-nki00-847-dominate-kaucuk-7-no-basketbol-topu Bu klasik Nike Dominate.

    https://www.uzayspor.com/urun-42494-nike-n0001165-095-dominate-kaucuk-7-no-basketbol-topu-intcamp-internalSearchMenu Bunun da tipine düştüm ne yalan söyleyeyim. Ama gösterişli biraz. Birazcık varoş bir mahallede yaşadığımdan Suriyeliler falan başıma bela olur mu korkusu var.


    Anlayan arkadaşların yardımına muhtacım kısaca. Çevrenizden, kendinizden tecrübeleriniz varsa lütfen paylaşın. Ben seçim yapmakta çok zorlanan, su içeceğim bardağa bile karar veremeyen takıntılı bir insan olduğum için önemli bir durum benim için. Teşekkürler şimdiden yardım eden arkadaşlara.

    Edit: Migros'ta öylesine gezerken tf-150 Euroleague modelinin 54 liraya düştüğünü ve son bir adet kaldığını görüp kaptım hemen. Çok karlı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tothelost -- 19 Şubat 2020; 19:56:38 >







  • Up up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dominiate al bence biraz fazla sekebilir ama fazla sekmesi crossover yaparken tatmin eder

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.