Şimdi Ara

Coinzo borsasından kötü haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Coinzo borsasından kötü haber



    Kripto para dünyasının yükseliş dönemine girdiği bu sıralarda Türk borsalarında yaşanan birbiri ardına kaçış ve kapanma haberleri oldukça üzücü. Köklü borsalardan Coinzo da kepenk kapatıyor. 



    Coinzo borsası kapanıyor



    Thodex borsasının milyonlarca TL ile kayıplara karışmasının ardından Vebitcoin borsası da faaliyetlerini durdurmuştu. Bunların etkisi henüz geçmeden bu kez Coinzo borsası kapanma kararı aldı. 



    Ayrıca Bkz.Cem Yılmaz NFT koleksiyonuna ömür boyu bilet hediye



    2018 yılından bu yana faaliyet gösteren Coinzo borsası kripto para ticaretini tamamen durdurduğunu açıkladı. Yatırımcılar 6 ay içerisinde tüm birikimlerini borsadan çekebilecek. Sonrasında platform tamamen kapanacak. 



    Faaliyet sonlandırma işlemlerinin ilgili kurumların bilgisi dahilinde yapıldığı belirtilmiş. Destek ekibi süreç boyunca yatırımcılara yardımcı olacak. Coinzo Teknoloji A.Ş. farklı kripto para projeleri ile yola devam edeceğini belirtiyor. 

     




    Kaynak:www.coinzo.com







  • Bu adamları thodex ile bir tutup aynı cümlede kullanmak adamlara hakaret. Adamlar kaçmamış bir şey yapmamış dürüst bir şekilde müşterisine yardımcı olarak çekilme kararı almış

  • bekleyin öder. . her önüne gelen borsa kuruyor,devlet denetimi yok bir şey yok

  • "Köklü Borsa" derken?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.