Şimdi Ara

Coinbase satın aldı 10 kat yükseldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Coinbase satın aldı 10 kat yükseldi



    Büyük borsalarda listelenmesi veya iş birliği haberleri gelen kripto paraların adeta uçuşa geçtiğini biliyoruz. Coinbase tarafından satın alınan bir kripto para cüzdanı da bir anda uçuşa geçti. 



    BRD nedir?



    Bread ya da BRD projesi Zürih kaynaklı ve güvenli yollardan mobil kullanıcılara blok zinciri odaklı finansal hizmetler sunuyor. Toplamda 5 milyon kullanıcıya sahip olan BRD uygulaması 170 ülkede kullanılıyor. 



    Ayrıca Bkz.Kripto para dünyasında yeni bir dolandırıcılık vakası



    En hızlı büyüyen finans uygulamalarından birisi olarak gösterilen BRD yaklaşık 6 milyar dolarlık kripto varlığı havuzunda topladı. Büyük borsa olarak Binance’de listeli olan BRD uzun süredir diplerde gezinmekteydi.



    Coinbase tarafından satın alındığı haberi piyasaya düşer düşmez adeta roketleyen BRD kısa süre içerisinde 17 cent seviyesinden 1.7$ seviyesine yükseldi. Coinbase kendi cüzdan uygulamasına BRD cüzdanını entegre edecek. 



    Henüz bir listeleme bilgisi gelmedi ve sadece satın alım haberi ile bu sıçrama yaşandı. Coinbase radarına girdikten sonra kripto paralar diğer borsalara da çıkıyor. Bu bakımdan Huobi ve Kucoin gibi hamleler kısa sürede gelecektir. 

     




    Kaynak:https://www.theblockcrypto.com/linked/125456/coinbase-crypto-wallet-brd-acquisition







  • günün ilk kripto haberi de geldi.

  • Başka bir forumda bu işin kurtlarından biri coini değil, takımı aldı diyor. Açıklamayı okudum, coinle ilgili hiçbir şey yazmıyor diyor. Açıkçası benim şu an hiçbir coine verecek param yok, o yüzden hiç araştırmadım. Girmeyi düşünen varsa iyice araştırsın.

  • 2019 yılında almıştım ve tabi ki şuanda yok :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.