Şimdi Ara

Coinbase beklentilerin altında kaldı, ticaret hacmi düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Coinbase beklentilerin altında kaldı, ticaret hacmi düştü



    ABD’nin en önemli kripto para borsası olarak gösterilen Coinbase halka açık olduğu için mali tabloları büyük önem taşıyor. Piyasalardaki düşüş borsayı da vurunca hem gelirler hem ticaret hacmi önemli bir darbe aldı.



    Coinbase ne kadar gelir elde etti?



    Coinbase tarafından yapılan açıklamaya göre yılın ikinci çeyreğinde 803 milyon dolarlık gelir elde edildi. Analizlerin beklentisi ise 873 milyon dolardı. Faaliyet zararı 1.1 milyar dolar olurken geçen çeyrek dönemde de 430 milyon dolarlık zarar açıklanmıştı. Düşüşn en büyük sebebi elbette ticaret hacminin küçülmeye başlaması ve piyasanın değer kaybetmesi.



    Ayrıca Bkz.MEXC borsası Türk kullanıcılara komisyonu kaldırıyor



    İkinci çeyrekte 217 milyar dolar ticaret hacmine ulaşan borsa yüzde 30 civarında küçülm yaşadı. Özellikle son kullanıcı ticaretinin yüzde 40 civarında küçüldüğü gözlemleniyor. Bitcoin ticareti toplam hacmin yüzde 31 oranına denk gelirken Ethereum ticareti de yüzde 22 seviyesinde. İki büyük kripto para bu dönemde ticaret hacmini arttırmış.



    Geçen yıl halka açıldığında COIN hissesinin değeri 360$ seviyesine kadar çıkmıştı ancak büyük düşüş ile birlikte dip seviyeleri gördü. Blackrock ile yapılan ortaklık ile bir mikter hareketlendi ve 87$ civarında işlem görüyor.




    Kaynak:https://www.coindesk.com/business/2022/08/09/coinbase-shares-drop-as-crypto-winter-takes-toll-on-exchanges-trading-volume/







  • Monero, hard fork'u çok başarılı bir şekilde duyurdu - ABD Hazinesi mikser avına başladıktan birkaç gün sonra gerçekleşecek. Bu sefer Tornado Cash ve ilişkili cüzdanları zarar gördü.


    Portföyde korumalı token tutma ihtiyacından şüphe duyanlar bile pozisyonlarını kesinlikle yeniden gözden geçireceklerdir. Bu, BTC'ye karşı daha da hızlı büyüyecek olan Monero için iyi ve eğilimlere bakılırsa, beklenti dalgası ve anonim kalma arzusuyla en geç Ağustos ayının sonunda 200 doları kıracak.

  • Coinbase beklentilerin altında kaldı, ticaret hacmi düştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⚡️BOND, Temmuz sonunda %800'lük büyüleyici bir zirveyi tahmin edilebileceği gibi geri döndükten sonra, Crypto James'in tahminini hatırlayabiliriz. James, Fantom FTM'yi kimsenin konuşmadığı zamanlarda “yılın en iyi kripto para birimi” olarak tahmin etmesiyle ünlüdür. Madeni paranın fiyatı kısa sürede 168 kat arttı ve bu da sahiplerine büyük bir gelir sağladı.

    ⚡️Toplamda, Crypto James 26 jetonla tahmin etti - tesadüf olamayacak kadar çok.


    BarnBridge kripto para birimi şu anda yaklaşık 7 dolar değerinde, ancak 100 dolarlık bir potansiyele sahip.


    BarnBridge, piyasa riskinden korunmanın tokenize edilmiş bir yoludur. 178 dolardan piyasaya çıktı ve şu anda 11 dolar. Crypto James, bu sadece başlangıçta onu fazla tahmin ettiklerini gösteriyor, diyor.


    “BarnBridge kripto projesiyle ilgili ilginç olan şey, 6 milyon jetondan 1.5 milyonunun çiftliklerinde ve havuzlarında kilitli olması. %25 gerçekten iyi bir rakam ve madeni para arzını azaltıyor. Ekonominin temellerine aşina olan herkes, bunun uzun vadede fiyatı her zaman artırdığını anlar.” - Kripto James



    Coinbase beklentilerin altında kaldı, ticaret hacmi düştüCrypto with Jamesyoutube
    Barnbridge BOND crypto price prediction 2022. The Barnbridge crypto coin is currently price around $10, but it's got $100 potential. Barnbridge is a tokenised way to hedge against the risk in the market - of which there is plenty! It launched at $178 and is currently at $11. This simply says they overpriced it. But excluding that error the coin has hit an ATH of $90. What's interesting about the Barnbridge crypto project is that of the 6m coins, 1.5m are locked into their farms and pools. 25% is a seriously good number and what it does is lower the supply of coins. Anyone who knows basic economics understands this always increases price in the long run. There's a lot to like about the Branbridge crypto coin and the project but things are not clear cut. Rather than continue this essay in the description, I explain all in this Barnbridge BOND crypto price prediction for 2022. Want to see which coins I've put my money in? See the FULL LIST at https://CopyMyCrypto.com I am not a financial advisor and the information provided is simply my opinions. Remember to speak to a financial advisor before making any significant investments. TLDR - Barnbridge BOND crypto price prediction 2022.
    https://www.youtube.com/watch?v=l72V_mTpvow




  • Kripto varlıkları için istikrar çok önemlidir – bunu sağlayabilecek bir token vardır.


    Kripto para birimleri genel olarak yüksek oynaklığa sahip yüksek riskli bir varlık olmaya devam ediyor. Kâr genellikle garanti edilmez ve öncelikle şansa bağlıdır. Bununla birlikte, tokenin sadece dijital bir varlık değil, aynı zamanda gerçek hizmetler için gerçek bir ödeme aracı olduğu milyonlarca kullanıcıya sahip kendi ekosistemleri nedeniyle en büyük başarı şansına sahip olan kripto paralar var. Örneğin, Travala.com turizm projesinden AVA belirteci. 2017 yılında bir girişim olarak başlayan Travala.com, artık oteller, konaklama yerleri ve uçuşlar için en büyük kripto para rezervasyon portalı haline geldi. Üzerinde birkaç düzine jeton ile ödeme yapabilirsiniz - ancak maksimum fayda, kendi AVA jetonunuzla ortaya çıkar. Bunun hakkında daha ayrıntılı olarak konuşmaya değer.


    AVA nedir?


    AVA, Travala.com ekosisteminde kullanım için Binance Chain (BEP-2 belirteç standardı) tabanlı bir belirteçtir. Teknik açıdan AVA, "normal" belirteçler için standart olan tüm protokolleri içerir. Bariz değeri, devasa bonus sisteminde ve kazanma fırsatında yatmaktadır.


    Şimdi Travala.com, kullanıcılarına en yüksek bütçeli hostellerden beş yıldızlı otel ve villalara kadar 2,5 milyondan fazla konaklama seçeneği sunuyor. Uçuş rezervasyonları 230 ülke ve bölgeyi, 600'den fazla havayolunu ve 90.000'den fazla varış noktasını kapsar.


    Travala, geleneksel rezervasyon sitelerinden beklediğiniz vergi, ücret ve komisyonlara sahip değildir. Bu, portal aracılığıyla, bazı durumlarda rakiplerin fiyatlarından %40 daha düşük fiyatlarla rezervasyon alabileceğiniz anlamına gelir. Portal ile çalışmayı mümkün olduğunca verimli hale getiren düşük fiyat garantisi vardır. AVA'yı kullanarak daha da fazla bonus alabilirsiniz.


    İlk olarak, AVA istikrarlı ve sürekli büyüyen bir simgedir. Projenin 0,3 dolara mal olduğu 2017 yılında başlamasından bu yana, maliyeti 90 sente yükseldi. Aldatmacanın ardından, AVA, genellikle turizmi etkileyen kısıtlamalar nedeniyle, fiyatı jeton başına 3 dolara, hatta 5 dolara yükselebilir. Normal banka kartlarıyla ödeme yapmayı zorlaştıran koronavirüs veya yaptırım kısıtlamaları olabilir. Kural olarak, bu yılda 1-2 kez olur. Ama konjonktürle tahmin etmeseniz de AVA istikrarlı bir şekilde büyüyor.


    Ayrıca projenin iç politikası daha da fazla kar elde etmeyi mümkün kılmaktadır. Projenin cüzdandaki bakiye üzerinden yıllık %24 tahakkuk etmesi garanti edilmektedir. Ortalama, 1 AVA artık 1 $ değerinde - bu koşulların benzersizliğini kendiniz değerlendirebilirsiniz. Böyle bir program sunmaya hazır bir bankayı hızlı bir şekilde bulmanız pek olası değildir. Sadece hizmetin içinde biraz para kazanabilirsiniz.


    Örneğin, bir davet bağlantısı kullanarak bir arkadaşınızı kaydettirmek için 25 ABD doları alacaksınız - davetli kişi 200 ABD Doları veya daha fazla bir tutarda bir bilet veya otel rezervasyonu yaparsa. Uçuşu veya konaklaması tamamlandıktan sonra ikiniz de 50$ alacaksınız. Davetli sayısı sınırlı değildir, bu nedenle geniş bir kişi veritabanınız varsa, iyi para kazanabilirsiniz. Kendi kendine kayıt, 10 $ bonus getirecektir.


    AVA önemli bir kâr getirebilir mi? Evet, yılda en az %24. Şanslıysanız, sürekli büyüyen jetonları başarılı bir şekilde ve daha uygun koşullarda satabileceksiniz. Bunu yapmak için, küresel turizm endüstrisini takip etmeniz gerekiyor - örneğin, şimdi her zamanki banka kartlarıyla turizm için ödeme yapamayan çok sayıda Rusya ve diğer ülke vatandaşı AVA'ya geçiyor. Bu, dolaşımdaki madeni paralardaki keskin artışla fark edilir, hacimleri ilkbahardan bu yana aritmetik ilerlemeyle büyüyor. Sonbahar sonuna kadar token başına 2-4 dolar koridoruna girecek olan AVA için bu tür olayların güçlendirici olması mümkün.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.