Şimdi Ara

Coen Kardeşler, Dark Web'deki yasadışı pazar ile ilgili film yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Coen Kardeşler, Dark Web'deki yasadışı pazar ile ilgili film yazıyor
    Fargo, The Big Lebowski ve No Country For Old Men gibi unutulmaz filmleri sinema dünyasına kazandıran ve Hollywood'un en saygın yönetmenleri arasında yer alan Coen Kardeşler (Joel & Ethan Coen), şimdi de internetin karanlık yüzüne el atıyor. İkili, bir süredir hazırlık aşamasında olan Dark Web filminin senaryosunu kaleme alacak.
     
    İçeriği standart arama motorları tarafından indekslenmeyen deep web'in küçük bir parçasını oluşturan dark web; genellikle yasa dışı içeriklerin paylaşımı ve yasa dışı ürünlerin satılması için kullanılıyor. Coen Kardeşler'in kaleme alacağı Dark Web filmi ise, bu karanlık ağın en bilindik pazarlarından biri olan Silk Road'un kuruluşuna odaklanacak.
     
    Kendisini bir idealist ve anarşist olarak nitelendiren Ross William Ulbricht tarafından kurulan Silk Road; uyuşturucudan makineli silahlara, çalıntı mallardan kiralık katillere her şeyin bulunabildiği illegal bir online pazardı. Coen Kardeşler'in, Silk Road'un tüm dünyada duyulmasını sağlayan Wired makalesinden yola çıkarak yazacağı Dark Web filminde, Ulbricht'in genç bir idealisten ölümcül bir suç patronuna nasıl dönüştüğü anlatılacak.







  • Kanka deepweb var ya kanka ona girmek suçmuş. Hass girdim kanka. Kaç kaç olum polisler gelir şimdi.(Bir türkiye klasiği)

  • yahu bizim ülkede facebook üzerinden reklamla pompalı satıyorlar, 350 tl verip silah alabiliyorsun, darkweb vs hikaye çok küçük azınlık bu imkanlara erişebiliyor yine amerika abartılı bi film yapacak gibi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

    yahu bizim ülkede facebook üzerinden reklamla pompalı satıyorlar, 350 tl verip silah alabiliyorsun, darkweb vs hikaye çok küçük azınlık bu imkanlara erişebiliyor yine amerika abartılı bi film yapacak gibi

    Giremeyen varmı ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcmanx -- 18 Ekim 2016; 8:51:03 >
  • tam tvde izlemelik film çıkar. kesinlikle sinemaya gidip izleyeceğimi düşünmüyorum.

  • Coen Kardeşler kendilerini kanıtlamış yönetmenler.Gelecek filmin konusu ilgi çekici.Güzel bir şeyler gelir mutlaka.
  • Deep Web şu sıralar internette gördüğü her şeye inanan insanlar tarafından 'abi uzaylıların kanıtı varmış' gibi geyikler ile olduça popüler fakat köle olarak kadınların satıldığı, suikastçı kiralayabildiğiniz karanlık bir yer. Tabi ki bizim gibi insanlar değil o işler ile uğraşan kişiler bu işlere bulaşıyor daha doğrusu bulaşabiliyor ve sınırı olmadığı, bilinmediği için 'abi bunlarda yapılıyormuş' deyince hayır yapılmıyor diyebileceğimiz bir durum değil. O yüzden oldukça karanlık ve internetin ulaştığı boyutların ne kadar korkutucuğu oldunu düşündüren bir film ortaya çıkabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet_Ali61

    Kanka deepweb var ya kanka ona girmek suçmuş. Hass girdim kanka. Kaç kaç olum polisler gelir şimdi.(Bir türkiye klasiği)

    Bu konuda Türkiye'ye laf atmak saçma.

    O dediğin "polis yakalar", "FBI kapıya gelir", "bazı leveller var kuantum işlemciyle giriliyor, çok özel şeyler var, ileri levellere girmek çok zor" söylemleri başka ülkelerden çıkma. O YouTube'daki saçma videolar da. Bizle alakalı bir durum yok yani

    Dediğiniz şeyler aynı konunun devamı girdikten sonra 5. seviye var yok kuantum fiziğle giriliyor sonra youtubeda dediğiniz gibi yığınla video oldu Deepweb adı altında bir çoğu da gereksiz ve youtube'ı çöp haline getirmeye devam ediyorlar.




  • John Wick ve The Equalizer filmlerindeki suikastçilerin nasıl haberleştiğini öğreneceğiz demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.