Şimdi Ara

codemaster Rf neden kapandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evst beyler oyun artik öldü her bu basliga girdigimde codemaster zamanlari gelir aklima ne egleniyorduk. Codemaster ne olduda bu ouini birskti serverlar full herkes parada yatiriyordu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • CODE MASTER OLDUKÇA BÜYÜK BİR ŞİRKET AMA RF ONLİNE NIN GETİRİSİ ONLAR İÇİN BİRŞEY İFADE ETMİYORDU ONLARDA OYUNU ASIL YAPIMCISI CCRYE DEVRETTİ AMA DAHA SONRA CCR OYUNU CAMECAMPUSE DEVRETTİ OFİCAL SERVERDA OYUNUN FTP OLMASINA RAĞMEN AYLI 200 DOLAR GİBİ BİR BÜTÇE AYIRIRSAN BİR KAÇ AYDA ÇOK İYİ İLERLİYE BİLİRSİN AMA YATIRMAZSAN 3 SENEDE ANCAK SON LEVEL VE EN SAĞLAMINDAN İTEMLERİ GÖREBİLİRSİN YADA HAYATININ HER SAATİNİ RF OYNAYARAK GEÇİRİRSEN 1 SENEDE BUNLARI YAPABİLİRSİN ŞİMDİ BANA KARŞI ÇIKANLAR OLUCAK BELKİ AMA RF ONLİNE OFFİCAL SERVER EĞER BLANCE EDİLİP DÜZELTİLSE VE BTP OLSA EMİN OL DAHA İYİ BİR OYUN OLUR
  • dtsman kullanıcısına yanıt
    Hiç mantıklı gelmedi dostum yazdığın rf karı az diye oyunun kapatmazlar deli gibi player var yani pazar varken.Bu oyunu ya b2p yada p2p yapcaklardı şuan oyun kapanırken oyunu p2p geçirip 10dolar yapsalar %80 kalırdı koskoca firma bukadar beceriksiz ve düşünemez olurmu bizim düşündüğümüz bence başka bir şey var.
  • CCR Codemaster'a sadece yayınlama hakkı vermişti oyunun bütün haklarını devretmemişti. Sonra sanırım bir hak devri ile ilgili anlaşmazlık çıktı ve CCR ile codemaster arasındaki anlaşma bitti.

    Daha sonra CCR yayınlama hakkını başka bir firmaya devretsede o sunucu hiç açılmadı.

    Sonralarında CCR Türkiye de kendi ofisini açmaya karar verdi. O zamanlar benimle irtibata geçtiler Ofisi açtık bir ekip topladık oyunu Türkçeleştirdik. 1 Yıllık bir sunucu anlaşması yaptık 25 makine ve 600 mbit lik asimetrik bir hat kiraladık. Ama beklediğimiz oyuncunun çok çok altını yakalayabildik ve Güney Korede şirketin merkezinden gelen bir maile takiben sunucuyu kapadık. Sonrasını takip etmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.