Şimdi Ara

CoD:Modern Warfare PC sürümünün disklerde kapladığı alanı küçültecek yama sonunda geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Activision’ın Call Of Duty serisi kapsamında piyasaya sürdüğü son oyun olan Call of Duty: Modern Warfare, hatırlanacağı üzere almış olduğu güncellemelerle 250 GB’a yakın dosya boyutuna ulaşmış ve bu kapasitede bir SSD’ye sığmamaya başlamıştı. Konsol oyuncularını etkilemeyen bu sorun, PC oyuncuları için can sıkıcı hale gelmeye başlamıştı.



    Ayrıca Bkz.Alphabet’in Mineral adlı moonshot projesi, sürdürülebilir tarım için robotlardan faydalanacak



    Battle.net üzerinden oynanan oyunun tek dosya halinde yayınlanması ve oyuncuların istedikleri modları saklayıp istemediklerini ise silmelerinin önüne geçen soruna nihayet geliştirici katında muhatap bulundu.



    Call of Duty: Modern Warfare'ın Ürün Direktörü Paul Haile tarafından yapılan açıklamaya göre oyuna gelecek 1.28 kodlu güncellemeyle artık modlar arası tercih yapılabilecek. Böylece oyuncular, istemedikleri modu silip disklerinde yetersiz alan uyarısı almaktan kurtulacak.



    Geliştirici Infinity Ward tarafından yayınlanacak güncelleme, 14 Ekim Çarşamba günü TSİ 09.00’da aktif hale gelecek. Güncellemenin başka ne tür yenilikler getireceği ise belli değil.



    Kaynak:https://www.pcinvasion.com/call-duty-modern-warfare-file-size/







  • Oyun küçülse keşke, sadece PS ve Xbox'daki özellik PC'ye geliyor. Singleplayer, multi, spec ops dosyalarinin istenileni silinebilecek. Warzone silinmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece Warzone 120GB zaten bende onu oynuyorum. Önceden PC'de oynardım ama PC'de bir stabilite sorunu var. Artık Ps4 PRO'da oynuuyorum.

  • Ondan önce şu hilecilere bir çözüm bulsunlar yeter artık!

  • Warzone u silip yerine başka bir şey kurayım dediğim zamanlarda iyi denk geldi. Tutup yine haftalık güncelleme yağdırırlarsa silerim olur biter.

  • Yine mi yama. aaahhhhğğğğğğ.

  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt

    Ben sildim gitti her ay sezon başlıyor 50 gb update geliyor. Apex oynuyorum tavsiyemdir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apex, TF2, BF4 arasında dolanıyorum warzone modern silahlar ile ilgi çekiyor ama bu manasız güncelleme yağdırması çekilecek naz değil.

  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt

    Manasız güncellemelerden daha çok battle passın zorluğundan ve kısalığından bıraktım ben. Oyunu kötü oynamam ama sadece warzone oynayan biri battle passı yetiştiremiyor mp modlarını oynamak için oyunu almak zorunda. Baktım bp de anca 45 lvl olmuşum verdiğim paraya yazık dedim sildim gitti. Apex ve fortnite devam ediyorum. Fortnite ın en güzel yanı devamlı farklı içerik ve modlar gelmesi. Apex de atmosferi oynanışıyla güzel oyun karakterler skinler silahlar oyunu güzelleştiriyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.