Şimdi Ara

Clubhouse sohbetleri paylaşmanıza imkan tanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Clubhouse sohbetleri paylaşmanıza imkan tanıyor



    Sosyal medya dünyasının yükselen yıldızı Clubhouse bulunabilirliği arttırmak adına sohbet odalarına önemli bir yenilik getiriyor. Artık sohbet odalarında kısa bir kayıt alıp paylaşmak mümkün. 



    Clubhouse Clips dönemi



    Clubhouse Clips adı verilen yeni özellik herkese açık sohbet odalarından kısa bir kesiti sosyal ortamlarda paylaşmanıza imkân tanıyor. Sohbet esnasında  yöneticiler makas ikonuna tıkladıkları zaman 30 saniyelik ses kaydı alıyor. Sonrasında bunu Instagram, Twitter, Facebook, iMessage veya WhatsApp platformlarında paylaşabiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Getir, İspanya'da hizmet veriyor



    Diğer bir yenilik ise Replays adını taşıyor. Replays özelliği kullanıcı istediği takdirde sohbetleri arşivliyor ve diğer kullanıcıların bulmasını sağlıyor. Replays özelliği varsayılan olarak açık gelse de kullanıcı bunu kapatabiliyor. 



    Son olarak spesifik insanları, kulüpleri, canlı odaları ve etkinlikleri daha verimli bir şekilde aramanızı sağlayacak yeni arama aracı, Android kullanıcıları için mekansal ses desteği de yenilikler arasında. Bu yenilikler ay içerisinde tüm kullanıcılara sunulmuş olacak. 

     




    Kaynak:https://www.engadget.com/clubhouse-clips-update-224758709.html







  • Bunun davetiyeleri parayla satılıyordu ki hala da satılıyordur herhalde. Karı kız düşürdüğünden bahseden dallamatorler vardı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nası

    unuttuk

    seni

    ama

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.