Şimdi Ara

Club Marakesh Beach Otel rezaleti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Club marakesh diye bir otel var beldibi 3 de, kesinlikle gitmeyin, ben arkadaşım için gittim 2 gün zor dayandım kaçtım.

    Giriş wc kokuyor, yeme içme rezil,içecekler %50 su, içme suyu ile wc den akan su aynı,

    Günde 2 kez jandarma geliyor, bir slav kızın 4000 ruble ve 150 doları çalındı , bir yaşlı kadının 100 doları, kameralar

    çalışmıyormuş,savunmaya bakın nerden anladın dersen rusçam çok iyi, müşteri senin namusun,yoksa ne diye yapıyorsunuz bu işi.

    5 kişilik Türk aile rezervasyon yapmış parasını ödemiş,ama almadılar 16.09.2018 , saatlerce bağrışma tartışma,yine jandarma vs.

    Ülkede işsizlik var,doldurmuşlar özbek kırgız,çalıştıyorlar kaçak, Turizm bakanlığı ne yapar??

    Hergün tartışma bağrışma kimin ne yaptığı belli değil,tam rezil biryer. Gitmeyin,paranızla rezil olursunuz.







  • merak edip tripadvisor yorumlarına baktım da haklıymışsınız gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

    merak edip tripadvisor yorumlarına baktım da haklıymışsınız gerçekten
    Hocam ne gördüm duydum yaşadım yazdım , 10 yıla yakın üyeyim burda, trollük yapmam. birçok konum var forumda, yurtdışı ve yurtiçi tecrübelerimi yazıyorum, bu otel berbat. mesala kemer botanik resortta kaldım geçen yıl ağzımı açmam, fiyat / performans tutuyor,kötü yön görmedim orda benim otellerle sorunum yok.

    Bu club marakesh ,problem. otel kapatılıp el değiştirip,isim oynaması yapılmış. Aquabella Beach Hotel,eskiden bu isimmiş.

    https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g678226-d2317028-Reviews-Aquabella_Beach_Hotel-Beldibi_Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html

    Tabiki ucuz otel giderken, süper oda, viski,kalamar beklemedim. bu otel özelliği geçtim ,güvenlik sorunu var, merhaba diyorsun adamlar söyleniyor, tek TC vatandaşları değil yabancılarda yaşıyor problem, ben ordayken 2 hırsızlık olayı oldu yabancı turistlerin parası çalındı jandarma geldi, otel diyor kamera çalışmıyor, turistler delirdi konsolosluk arıyorlardı ,otel açmışsın kamera sistemi çalıştıramıyorlar. Turizmci için turist onun namusudur,bugün yine hırsızlık olmuş kız arkadaşım orda yabancı o , yine karıştı diyor burası,ben oteli,sahibi kim bile tanımam, ama bir hizmet satılıyor berbat hizmet ve güvenlik sorunu var , yazımın arkasındayım, zaten jandarma kayıtları var otel hiçbirşey inkar edemez, etsinde görelim :)

    rusçası olanlar bakabilir burdada onlar yazmış

    https://www.turpravda.com/tr/kemer/club_marakesh_beach_hotel-h20347.html


    https://tophotels.ru/hotel/al4919




  • Otelde internet ücretli , düşünün hangi çağdayız :)

    1 saat : 1 dolar
    1 gün : 3 dolar
    3 gün : 5 dolar
    5 gün : 7 dolar
    7 gün : 10 dolar
    10 gün : 12 dolar bu ücretleri istiyorlar bir şifre veriyorlar o şifrede tek cihazda çalışıyor.
  • yine hırsızlık oluyormuş burda.

    ekşi sözlük üyeliği olan arkadaşlardan ricam, bu konuyu ordada paylaşabilir mi?
  • 18 haziran 2018 de giriş yaptım rezil bir otel di aynı gün geri döndük. Resepsiyon da beklerken 5-6 kişi daha şikayete gelmişti kimi deniz manzaralı oda satın almış kara manzaralı vermişler kimi çocuklarına ayrı bir oda almış odanın birini koridorun başına diğerini sonuna vermişler. Benim odam gider kokusu içinde standart oda olmayan bir odaydı resepsiyondaki görevli evet bu oda standart oda değil dedi ama başka bir odamız yok dedi. Ya kalırsınız ya gidersiniz demedikleri kaldı. Beklerken öğlen yemeği yemek nasip oldu kesinlikle yeşillikler iyi yıkanmamıştı. Zaten aynı gün memlekette döndük Allahtan tatilbudur.com aracılığıyla almıştım paramı geri alabildim direk siteden alan bir çift vardı ben oradan ayrılırken paralarını alamamışlardı. Yol için yaptığım masraflar bu seneyi tatil yapmadan geçirmek yanımıza kar kaldı

    Club Marakesh Beach Otel rezaleti...

    Club Marakesh Beach Otel rezaleti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: avural11

    18 haziran 2018 de giriş yaptım rezil bir otel di aynı gün geri döndük. Resepsiyon da beklerken 5-6 kişi daha şikayete gelmişti kimi deniz manzaralı oda satın almış kara manzaralı vermişler kimi çocuklarına ayrı bir oda almış odanın birini koridorun başına diğerini sonuna vermişler. Benim odam gider kokusu içinde standart oda olmayan bir odaydı resepsiyondaki görevli evet bu oda standart oda değil dedi ama başka bir odamız yok dedi. Ya kalırsınız ya gidersiniz demedikleri kaldı. Beklerken öğlen yemeği yemek nasip oldu kesinlikle yeşillikler iyi yıkanmamıştı. Zaten aynı gün memlekette döndük Allahtan tatilbudur.com aracılığıyla almıştım paramı geri alabildim direk siteden alan bir çift vardı ben oradan ayrılırken paralarını alamamışlardı. Yol için yaptığım masraflar bu seneyi tatil yapmadan geçirmek yanımıza kar kaldı



    iyi yapmışsınız geri dönmekle, çünkü o otel rezil. pislik,hijyen yok,kim çalışan,kim müşteri belli değil, hırsızlık skandalları yaşanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 22 Ekim 2018; 15:51:31 >











  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 22 Ekim 2018; 15:55:32 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.